Ohjelmat

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 67. Crocoseum. Australia Zoon uusi uljas krokotiilikeskus Crocoseum tarjoilee valmistuttuaan näytöksiä peräti 5 000 katsojalle kerralla. Mutta krokotiilien siirtäminen uuteen kotiin aiheuttaa Steve Irwinille ja kumppaneille päänvaivaa. Dokumentti.
12.20
Ruotsalainen remonttisota
Kausi 1. Jakso 6/8. Terassi. Joukkueiden tehtävänä on rakentaa talojensa pihalle terassi. Toinen joukkue ryhtyy töihin jämäkän työnjohtajan komennossa. Toinen joukkue puolestaan etenee hitaasti. Lisäksi pari joukkueen jäsentä ei ole samaa mieltä tekemiensä sivuprojektien tärkeydestä. Ruotsalainen realitysarja.
13.15
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 7/10. Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. (43')
14.10
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 6/20. Koululaisspesiaali. Kanadan nuorimmat yrittäjät tarjoavat leijonille muun muassa matematiikkapeliä, keräilykortteja ja rockbändiä. Kanadalainen sarja. (44')
15.05
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 28/65. Vapaat kädet keittiössä. Päivän pudotushaasteessa on kerrankin mahdollisuus kokata juuri sitä mitä itse haluaa, sillä kilpailijoiden tehtävänä on valmistaa heitä itseään kuvaava tai heille jostain syystä rakas ruoka. Annokset ovat toinen toistaan onnistuneempia, joten tuomareiden on todella vaikea päättää, kenen on aika lähteä kotimatkalle. Australialainen sarja. (43')
16.00
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 66. Keikkaa pukkaa. Australia Zoon pelastusyksiköllä riittää vipinää, kun ihmiset kaipaavat apua eläinten aiheuttamissa ongelmatilanteissa. Steve Irwin ja kumppanit pelastavat yötä päivää kenguruja, emuja, koaloja, käärmeitä ja krokotiileja. Dokumentti.
17.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 8/10. Kiinalainen ravintola. Aidi perheineen pyörittää kiinalaista ravintolaa. Lounas sujuu hyvin, mutta iltaisin on liian vähän asiakkaita, joten kokki Alexander Nilson tulee apuun. Paikan päällä hän ällistyy valtavasta ruokalistasta ja erikoisista ruoanlaittotavoista. Ruotsalainen realitysarja. (43')
18.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 29/65. Tulinen oppitunti. Taivas ja helvetti -viikon päätteeksi mestarit jakavat niksejä, joissa on pääosassa chili ja suklaa. Kokkivieras Paul Wilson valmistaa karitsankyljyksiä ja mole-kastiketta kalifornialais-meksikolaisen keittiön hengessä. Australialainen sarja. (45')
19.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 7/20. Bisnes on tunnetta. Tällä kertaa leijonille kaupitellaan autojen tekoripsiä, purilaisprässiä ja huippumuotiin keskittyvää pukuvuokraamoa. Kanadalainen sarja. (44')
20.00
Talent USA
Kausi 8. Jakso 8/27. Las Vegas. Tuomaristo ja kilpailijat ovat Las Vegasissa tiukan paikan edessä. Osa esiintyjistä pääsee suoraan jatkoon, osa esiintyy uudelleen ja osan matka päättyy heti. Kestävätkö kilpailijoiden hermot ratkaisevalla hetkellä? Amerikkalainen sarja. (84')
21.50
Nelonen Pro esittää: UEFA Europa League HJK - Club Brugge
2.10. LIVE HJK - Club Brugge. Jalkapalloa suorana ja suoraan maanosan huipulta. Syyskuussa alkavista alkulohko-otteluista aina toukokuiseen finaalikamppailuun asti.
23.55
Poliisit (7)
Kausi 2. Jakso 7/40. Lappeenranta. Essi ja Timo selvittävät ketjukolarin kulkua ja kolaria, jossa toinen osapuoli on poistunut paikalta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
00.25
Poliisit (7)
Kausi 2. Jakso 8/40. Jyväskylä. Jonne ja Petri kohtaavat pelikoneeseen tyytymättömyyttään purkavan miehen ja itsetuhoisen uimarin. Kävelykatu työllistää ja tappeluita selvitellään ravintoloiden edustoilla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
00.55
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 7/20. Bisnes on tunnetta. Tällä kertaa leijonille kaupitellaan autojen tekoripsiä, purilaisprässiä ja huippumuotiin keskittyvää pukuvuokraamoa. Kanadalainen sarja. (44')
01.55
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 6. Jakso 1/16. Ässiä ja jokereita. Uusi ajokausi on taas aluillaan napaseutujen hyytävässä syleilyssä. Mukana menossa on niin veteraaneja kuin uusiakin kuskeja. Tällä kaudella ajetaan jo tutuksi tulleen Dalton Highwayn lisäksi Manitoban talviteillä ja pahamaineisella Dempster Highwaylla. Kanadalainen realitysarja. (42')
02.55
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Kausi 1. Jakso 11/13. Päristelyä patrioottipyörällä. Danny saa asiakkaakseen oikean patriootin, joka haluaa custom-pyöräänsä todellista jenkkihenkeä. Lisäksi kunnostetaan vuosimallin 1973 Plymouth Satellite Sebring. Amerikkalainen sarja. (19')
03.25
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 15/18. Tärkeä seuralainen. Katie tulee hääpukuostoksille vakavasti sairaan isänsä kanssa. Sarah etsii miehensä avustuksella mekkoa häävalojen uusimiseen, mutta pariskunnan mielipiteet eivät käy yksiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09.30
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 1/16. Bileprinsessa Catyanna. Opiskelijatyttö Catyanna asuu vanhempiensa luona ja käyttää kaikki rahansa itsensä hemmotteluun. Hän rakastaa uusia vaatteita, yökerhoja ja hienoja ravintoloita. Catyannan vanhemmat ovat kyllästyneet siihen, että heidän tyttärensä elää jatkuvasti yli varojensa. He kääntyvät talousneuvoja Gailin puoleen saadakseen bileprinsessan lopettamaan tuhlaamisen. Amerikkalainen realitysarja.
10.00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 6/8. Draket dieetille. Energiajuomia latkiva John ja sokerikoukussa rimpuileva Lisa haluaisivat lapsia, mutta nykyisillä elintavoilla se ei onnistu. Tarvitaan dieettitohtori Gillianin apua. Englantilainen realitysarja. (24')
10.35
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 6/13. Eloa ruokailutilaan. Sarah ja Tommy sisustavat ruokailutilan virallisen rennosti. Inspiraatio löytyy vanhasta astiastosta, jonka pohjalta parivaljakko valitsee huoneeseen sinisen eri sävyjä. Ruokapöytää ei löydy vintage-osastolta, joten kiivas etsintä siirtyy uusien huonekalujen osastolle. (19')
11.05
Olgan kotona
Kausi 1. Jakso 10/10. Kenttälounas. Olga laittaa tänään täytettyjä kesäkurpitsoita, savujuustoperunasalaattia sekä kirsikkajäädykettä. Olgan hevostilalla on ratsastuskentän kunnostustalkoot, jossa mukana auttamassa on myös toimittaja Anna Perho. Kotimainen lifestyleohjelma. (22')
11.35
Leila leipoo Ranskassa
Kausi 1. Jakso 32. Juustossa löytyy. Leila leipoo juustotarjottimen seuralaiseksi peruna-vuohenjuustopiiraan, rosmariini-parmesaanikeksejä ja ranskalaisen päärynäpiirakan sekä valmistaa chilillä maustettua viikunamarmeladia.
12.05
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 11/12. Tässä jaksossa vietetään Hennan polttareita ja häitä. Marjoa ei ole kutsuttu mukaan, joten hän pysyttelee kotona perheen kanssa. Henna ja Marjo kohtaavat ja keskustelevat välinsä selviksi ennen teiden lopullista eroamista. Kotimainen realitysarja.
12.40
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 31/48. Ponille kyytiä. Mainosalalla työskentelevä Björn tarjoaa vierailleen mm. maa-artisokkakeittoa, hevosenfileetä ja kotitekoista jäätelöä. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13.10
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma.
13.40
Tuhluriprinsessat
Kausi 2. Jakso 2/16. Kauneuden orja. Opiskelijatyttö Kim on koukussa kauneudenhoitoon. Pienistä tuloistaan huolimatta hän törsää tuhansia dollareita kampaamokäynteihin poikaystävän maksaessa viulut. Poikaystävä on kuitenkin saanut tarpeekseen eikä halua kosia Kimiä, ennen kuin tuhluriprinsessa parantaa tapansa. Saako talousneuvoja Gail Kimin ymmärtämään sisäisen kauneuden merkityksen? Amerikkalainen realitysarja.
14.10
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 16/18. Päivä prinsessana. Syövän selättänyt Kristin etsii uniikkia hääpukua, joka ei saa maksaa maltaita. Denise saa unelmahäänsä ja haaveidensa Tuhkimo-mekon 49 vuoden odotuksen jälkeen. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14.40
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 1/13. Merellistä maalaishenkeä. Candacen ja Culbertin makuuhuone on paljas ja tyylitön. Pari pitää maanläheisistä väreistä, viimeistelemättömästä puusta ja selkeistä linjoista. Emily paljastaa kauniiden petausten salaisuuden. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
15.10
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 35/37. Semifinaali 1. Kolmesta ruokalajista paremmat pisteet saanut joukkue jatkaa suureen finaaliin.
16.15
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 23/24. Äitienpäiväyllätys. Lentopallovalmentaja Carrien joukkueessa pelaava Ashley joutui siskoineen huostaan otetuksi, kun vanhemmat kuolivat yliannostukseen. Carrie otti tytöt luokseen, mutta nyt he tarvitsevat kodin ja uuden alun uusioperheelleen. Amerikkalainen lifestylesarja.
17.15
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 7/8. Sandie, suursyömäri. Sandie Fowle on valkoisen leivän ja voin suurkuluttaja, kävelevä aikapommi, joka kerjää itselleen sydänkohtausta. Ellei meno muutu, hän ei näe lapsiaan aikuisina. Englantilainen realitysarja. (24')
17.50
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 36/37. Toinen semifinaali. Toisessa semifinaalissa keskenään ystävystyneet joukkueet taistelevat armottomasti viimeisestä finaalipaikasta. Päihittääkö ankka turskan, ja kumman joukkueen pannacotta vie kielen mennessään?
19.00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 24/24. Pieni ilopilleri. Sharrockin perheen 9-vuotias poika Patrick kärsii synnynnäisestä luuston hauraudesta, mutta sydän hänellä on täyttä kultaa eikä naurusta tule loppua hänen seurassaan. Ty ystävineen muuntautuu supersankareiksi luodakseen perheelle talon, jonka he ovat ansainneet. Amerikkalainen lifestylesarja.
20.00
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 10/12. Kausi 1, osa 10. Naisnelikon villikkoystävä on asettunut aloilleen ja odottaa vauvaa. Perheenlisäyksen kunniaksi järjestettävillä kutsuilla Carrie ajautuu pohtimaan omaa suhdettaan äitiyteen. Amerikkalainen komediasarja. (22')
20.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 20/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Tanja, joka etsii naiskumppania itselleen. Tanja saapuu laivalle etsimään seuraa ex-tyttöystävänsä kanssa. Tuleeko kumppanin etsinnässä mustasukkaisuuden peikko esiin kun jompikumpi löytää seuraa? Kotimainen realitysarja. (22')
21.00
Unelmien poikamiestyttö
Kausi 7. Jakso 4/12. Thaimaan taikaa. Rankan viikon jälkeen Ashley haluaa aloittaa kaiken puhtaalta pöydältä Thaimaan Phuketissa. Treffit eksoottisissa maisemissa sujuvat hyvin, ja Ashleyllä synkkaa monen miehen kanssa. Hän päättää jopa rikkoa sääntöjä ruususeremoniassa. Miesten välit alkavat kuitenkin vähitellen kiristyä. Amerikkalainen sarja. (83')
22.55
Beverly Hillsin lastenhoitajat (S)
Kausi 1. Jakso 9/10. Kyyneleitä tequilassa. Justin vahtii telmiviä lapsia ilmaiseksi. Maggie kuulee ikäviä uutisia työnantajaltaan, ja Kristin on huolissaan firmansa tulevaisuudesta. Amerikkalainen realitysarja. (42')
23.55
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 19/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Anne-Marie. Kahden teini-ikäisen pojan äidillä on rutkasti asennetta. Anne-Marieta odottavat tulevaisuudessa lähihoitajaopinnot eli nyt lähdetään etsimään lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
00.25
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 10/12. Kausi 1, osa 10. Naisnelikon villikkoystävä on asettunut aloilleen ja odottaa vauvaa. Perheenlisäyksen kunniaksi järjestettävillä kutsuilla Carrie ajautuu pohtimaan omaa suhdettaan äitiyteen. Amerikkalainen komediasarja. (22')
00.55
Scandal (7)
Kausi 3. Jakso 5/18. Vähemmän hevonpaskaa. Vierailevana tähtenä Frendeistä tuttu Lisa Kudrow. Olivia auttaa kongressiedustaja Josie Marcusia kiusallisen salaisuuden kanssa. Huck ja Jake yrittävät selvittää, mitä presidentti Grant salaa operaatio Remingtonin suhteen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
01.55
Seurapiirisäpinää Teksasissa (S)
Kausi 1. Jakso 9/10. Rahahanat kiinni. Bonnie ei enää suostu antamaan rahaa Whitneylle, joten tämä ottaa vastaan työtarjouksen Pamilta. Kalyn tarvitsee piristystä, joten Grace ja Maddie vievät hänet rodeoon. Amerikkalainen realitysarja. (43')
02.55
Ruotsin plastiikkakirurgit
Kausi 2. Jakso 6/8. Apinan purema. Fridaa on purrut apina Thaimaassa, ja puremasta on jäänyt ruma arpi, jonka Frida haluaa korjauttaa. Evalotalla taas on ollut rintasyöpä, jonka seurauksena toinen rinta on jouduttu poistamaan. Hän tulee korjausleikkaukseen. Per leikkaa Susannen nenän toistamiseen, ja kasvohalvauksesta kärsivän Tobiasin kasvoihin siirretään uusi lihas. Ruotsalainen realitysarja.
03.55
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 36/37. Toinen semifinaali. Toisessa semifinaalissa keskenään ystävystyneet joukkueet taistelevat armottomasti viimeisestä finaalipaikasta. Päihittääkö ankka turskan, ja kumman joukkueen pannacotta vie kielen mennessään?

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)
Kausi 2. Jakso 1/14. Pikku noita. Sofia auttaa pientä noitaa parantamaan tapojaan ja yrittämään uudelleen ystävystymistä kylän lasten kanssa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
07.30
Disney esittää: Timon ja Pumba (7)
Kausi 1. Jakso 14/25. Gourmeeta kerrakseen/Hädässä ystävä tutaan. Kaverukset eksyvät Brasiliassa notkuvien ruokapöytien ääreen. Kun Pumba tuntee olonsa huonoksi, apu on lähempänä kuin hän luuleekaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (19')
07.55
Lazy Town (S)
Kausi 1. Jakso 13/35. Hyvää harjauspäivää. Zigillä on syntymäpäivä ja hän toivoo saavansa kaikilta lahjaksi toffeeta. Sportacus antaa lahjaksi hammasharjan eikä se erityisesti ilahduta Zigiä. Hän saa kuitenkin pian huomata, että hammasharjasta voi olla paljonkin hyötyä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
08.25
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 15/18. Hirviöareenalla. Alex, Justin ja Max voittavat liput Beast Bowl -hirviönkesytysshow'hun. Show'n tähti Chase Riprock ihastuu Alexiin. Alex hämmentyy huomiosta ja pohtii samalla, miksi hänen poikaystävänsä Mason on käyttäytynyt niin etäisesti. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 7/8. Ei savua ilman tulta. Chili's-ravintolan Baby Back Ribsit tuntee melkein koko Amerikka, mutta kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut kopioimaan niiden reseptiä. Kun Todd päättää yrittää, seuraavat kolme päivää vietetään melko savuisissa tunnelmissa. (39')
09.50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Hiihtoa ja valkeita hiutuvia. Koko perhe lähtee pohjoiseen rentoutumaan. Sisarukset kisaavat pujottelussa. Häviäjä joutuu toisen työmaalle siivoamaan. Dan kärsii laattaostoksilla, ja Nikki saa ympäristöviranomaiset kimppuunsa.
10.20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 7/18. Päätöksenteon vaikeus. Joillekin morsiamille hääpuvusta päättäminen on erityisen vaikeaa. Penny on lihonnut lääkityksen takia ja menettänyt itseluottamuksensa, Reganilla taas ei ole mitään käsitystä siitä, millaisen puvun hän haluaisi. Amerikkalainen lifestylesarja.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 10/13. Väriä elämään. Nikkin muuttopäivä lähenee uhkaavasti. On aika valita sävyt seiniin. Dan käyttää apunaan maalikonsulttia, Nikki luottaa äidin neuvoihin.
13.50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 8/8. Kiinalainen juttu. Nyt wokataan oikein olan takaa ja palautellaan mieleen mandariinikiinan alkeet. Todd yrittää kloonata P.F. Chang's -ravintolan kana-salaattiwrapin, ja siinä on haastetta kerrakseen. (39')
14.45
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 5/20. Iltapäivätee ja suklaakakku. Etelän aluefinaalissa taistelee neljä jatkoon päässyttä leipomoa. Ensimmäisessä haasteessa tehdään herkkuja iltapäiväteelle. Lopuksi leipomoiden on tehtävä suklaakakku täsmälleen samoista aineksista, mutta omalla tyylillään. Voittajat etenevät finaaliviikolle. Englantilainen sarja. (47')
15.50
Himohamstraajat (S)
Kausi 4. Jakso 12. Takana loistava tulevaisuus. Kevinin vanhemmat saivat aikoinaan tähden Hollywoodin Walk of Famelle, mutta Kevin itse nukkuu Manhattanin kaduilla, koska ei mahdu täyteen hamstratun asuntonsa ovesta sisään. Mary pakeni väkivaltaista avioliittoaan kauniiden esineiden keskelle, mutta vähitellen ne valtasivat koko talon. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40')
16.50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 48. Anri vie meidät Järvenpään kirpputoreille ja pelaamaan Nintendoa. Ruokapöytään hän tuo lapsuuden makuja, mutta arvostavatko vieraat niitä? Illan päätteeksi selviää kuka vie viikon voiton ja tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17.20
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 15/24. Korispainajaisia. Niles joutuu osallistumaan yleisökilpailuun koripallo-ottelun puoliajalla. Roz saa huomata, että rakkauden kielen voi tulkita väärin. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (20')
17.50
Haapasalo Goes America (S)
Kausi 1. Jakso 1/8. Ville Haapasalon huikea matka pitkin Amerikan Route 66 -tietä alkaa! Venäjällä käsittämättömän suosittu ja siellä paljon ohjelmia tehnyt Ville lähtee nyt Länteen, Amerikkaan, josta myös Villellä on ollut omat ennakkokäsityksensä. Korkeanpaikankammoinen Ville yllätetään Amerikan-malliin isosti heti matkan alussa. Hän päätyy pienlentokoneen ohjaimiin Chicagon yllä! Ville yllättää myös itsensä omalla suorituksellaan. Jaksossa tavataan myös amisheja ja Ville löytää uusia ystäviä pienestä kuppilasta. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 48/56. Anne-Marin seikkaillessa Saharassa oman äidin kanssa, Alanyassa eräs turisti saa huonoja uutisia Suomesta. Häämatkalaisten ei onneksi tarvitse stressata. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Poliisit (S)
Kausi 4. Jakso 34/56. Oulu. Janne ja Tommi piipahtavat Jäälin festivaaleilla, mutta rap-musiikki ei puhuttele partiota. Koulujen päättyminen on tuonut nuoret juomineen puistoihin. Partio huolehtii myös ohjeistuksesta tyttöjen iskemiseen. Mies on pahoinpidelty Jäälissä. Lopuksi jokin kolahtaa yllättäen poliisiauton kylkeen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 10/19. Ääni ratkaisee, 10. The Voice Kidsin viimeisessä Ääni Ratkaisee -jaksossa käydään kiivasta kamppailua paikoista tähtivalmentajien joukkueissa. Seitsemän lahjakkuutta nousee tänä iltana lavalle, mutta kuka heistä jatkaa kehäkamppailuihin? Se selviää tänä iltana. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')
20.57
Keno
21.00
Toimintatorstai: Taken 2 (16)
(Taken 2/Ranska 2012). Supertähti Liam Neeson palaa entisen CIA-agentin Bryan Millsin rooliin räjähtävässä toimintatrillerissä, joka kuljettaa sankarinsa yhdessä tyttärensä Kimin (Maggie Grace) ja entisen vaimonsa Lenoren (Famke Janssen) kanssa eksoottiseen Istanbuliin. Ensimmäisen Taken-elokuvan tapahtumista on kulunut kaksi vuotta. Rikollispomo Murad (Rade Sherbedgia) aikoo yhä kostaa poikansa kuoleman Millsin käsissä - keinoja kaihtamatta. Elokuvan on tuottanut Ranskan menestynein nykyelokuvantekijä Luc Besson, joka on myös käsikirjoittanut tarinan yhdessä vakiokumppaninsa Robert Mark Kamenin kanssa. Pääosissa: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, Rade Sherbedgia, Jon Gries, D.B. Sweeney. Ohjaus: Olivier Megaton. (88')
22.55
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 9. Jakso 20/24. Isku Kolumbiaan. Vierailijana Jamie Lee Curtis. Merijalkaväen yliluutnantin outo kuolemantapaus johdattaa NCIS:n Kolumbiassa kadonneen sotilaspastorin jäljille. Amerikkalainen draamasarja. (40')
23.50
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 15/24. Korispainajaisia. Niles joutuu osallistumaan yleisökilpailuun koripallo-ottelun puoliajalla. Roz saa huomata, että rakkauden kielen voi tulkita väärin. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (20')
00.20
Salaliittoteoriat Jesse Venturan johdolla (7)
Kausi 1. Jakso 5/7. Bilderberg-ryhmä. Jesse Ventura selvittää, ovatko Bilderberg-ryhmän jäsenet maailmanvaltaa tavoittelevaa valtaeliittiä, vai vain maailman tilasta huolestuneita yhteiskunnan vaikuttajia. Vai voiko ryhmä olla vain kulissi, jonka takana piileksivät nukkemestarit juonivat kansojen kohtaloita? Amerikkalainen realitysarja. (42')
01.15
Blue Bloods (12)
Kausi 2. Jakso 4/22. Syytön. Kolmea nuorta ammutaan koripallokentällä, eikä tutkinnassa tunnu selviävän mitään syytä ampumiselle. Danny ja Jackie toivovat, että ainoa eloon jäänyt osaisi selventää tilannetta. Frankin 18 vuotta sitten raiskauksesta pidättämä mies valittaa tuomiostaan, ja Erin saa jutun hoitaakseen. Amerikkalainen draamasarja. (39')
02.10
Pelkokerroin 2.0 (12)
Kausi 1. Jakso 2/9. Särkyneitä sydämiä. Neljä entistä pariskuntaa kilpailee 50 000 dollarista. Mukana on yksi Pelkokertoimen historian suurimmista tempuista, jossa matkataan niin bussin, helikopterin kuin veneenkin kyydissä. Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
03.10
Ennustaja-TV