Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso (S)
Sinun piiraidesi tähden / Kun lautaset eivät riitä. Juuso ja Kaarlo lähtevät äidin asioille ruokakauppaan mutta ostosten tekeminen ei oikein onnistu. Isabellan perhe järjestää illalliskutsut, ja Isabellan tehtävänä on kattaa pöytä. Isabella ei tiedä, mitä pöytä katetaan, mutta ehkäpä Oso osaa auttaa. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23')
07.25
Disney esittää: Finias ja Ferb (7)
Pako tornista/Takaperoinen vesinokkaeläin. Finias ja Ferb innostuvat isän hankkimasta vanhasta kahlekuninkaan kammiosta ja päättävät rakentaa tietokoneen hallitseman tornin harjoittaakseen pakenemistaitojaan. Danville on aivan sekaisin, eikä kukaan tiedä mistä on kyse. Vyyhti alkaa selvitä, kun takaumien kautta paljastuu, että Finias ja Ferb ovat rakentaneet Juustopian samaan aikaan kun Tollontyö on tehnyt viimeisimmällä naattorillaan Perrystä hovimestarinsa ja vanginnut oravapukuisen Karlin. 3. tuotantokausi. (21')
07.50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa (S)
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.15
Waverly Placen velhot (S)
Velhot vastaan Finklet. Harperin viihdealan vanhemmat haluavat vastahakoisen tyttärensä mukaan koe-esiintymiseen. Alex ja Harper päättävät vaihtaa perheitä. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.45
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Broilerinuijat cacciatore, broilerinmaksa-crostinit sekä tyypillinen italialainen ricottakakku. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
09.20
Tuhluriprinsessat
Sietämätön sisko. Opiskelijatyttö Ariana on vanhempiensa lellikki. He rahoittavat tytön yletöntä törsäämistä ja kustansivat hänelle jopa puolen vuoden maailmanympärysmatkan. Arianan tuhlaaminen aiheuttaa nuoremmissa sisaruksissa närää. He pelkäävät, etteivät vanhempien rahat riitä enää heidän opintoihinsa. Gail yrittää panna ylimielisen Arianan kuriin, mutta onko tämä prinsessa liian kova pala purtavaksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
09.50
Kodikkaasti vuokralla
Bilekämppä. Amanda on kyllästynyt asumaan äitinsä nurkissa ja käyttämään työmatkoihinsa neljä tuntia päivässä. Hän haluaa muuttaa kaupungin sykkeeseen, mahdollisimman lähelle keskustan trendibaareja. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
10.20
Sarahin sisustusvinkit
Uudistettu kylpyhuone. Sarah Richardson luo Tommy Smythen kanssa Luanan ja Aldon kasarihenkeä hehkuvaan kylpyhuoneeseen modernin, mutta ajattoman tyylin. Mitähän Luana ja Aldo ajattelevat uudistetusta kylpyhuoneestaan? Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Kodikkaasti vuokralla
Makujen yhteentörmäys. Tanya ja Tino etsivät kimppakämppää suurkaupungin sykkeestä, mutta heillä on eri käsitys siitä, mikä on kaunista ja tyylikästä. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
13.50
Sarahin sisustusvinkit
Raikas maalaiskeittiö. Sarah Richardson tekee Tommy Smythen kanssa vanhan ystävänsä Stephanien maalaiskeittiöstä astetta modernimman ja maustaa sen perinteisillä elementeillä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14.20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Hasselpähkinäkakku, parmesaani-munakoisovuoka sekä vitello tonnato -vasikkaa tonnikalakastikkeessa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14.50
Ruotsin karmein koti
Suurperheen keittiö uusiksi. Seitsemän lapsen yksinhuoltaja Evan keittiö on ahdas ja kulunut. Koko perhe ei mahdu ruokapöydän ääreen, ja ruoanlaitto yhdessä on hankalaa, koska työtasoja on vähän. Simon ja Tomas ryhtyvät toimeen ja uusivat koko keittiön. Inspiraation lähteenä on eteisen hieman erikoinen laattalattia. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
15.50
Tanssin superäidit
Taistelu alkakoon. SARJA PALAA RUUTUUN. Abby joutuu kohtaamaan New Jerseyn -tempauksensa seuraukset. Maddiekaan ei ole täysin toipunut koreografian unohtamisesta, mutta kestääkö Chloe johtajan paineet? Se selviää, kun tanssijat matkustavat Los Angelesiin Nexstar-kilpailuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (40')
16.50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Joonas opiskelee kuudetta vuotta lääkäriksi. Turkulaisen tavoitteet ovat korkealla, mutta miehen jälkiruoan raaka-aine herättää vieraissa hilpeyttä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
17.20
Frasier (S)
Vipinää konferenssissa. Parran kasvattanut Frasier lähtee Rozin kanssa tv- ja radioalan konferenssiin. Niles puolestaan on huolissaan, kun Martin lähtee kyttäyskeikalle hänen mielestään vaaralliselle alueelle. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
17.50
Hotellit haltuun
Pojasta myyntimieheksi. Hotelli Grosvenor kärsii asiakaspulasta, mutta omistaja ei tiedä, miksi. Kun apuun saapuu hotellipoliisi Alex Polizzi, käy ilmi, että nuori omistaja ei ole ymmärtänyt markkinoinnin tärkeyttä. Alex alkaa kouluttaa häntä myyntimieheksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (7)
Vantaa. Kotibileet päättyvät hurjaan kännisten kaahailuun. Poliisikoira Severin ja useiden muiden partioiden avulla löydetään poikaa kaulaan puukottanut. Jälleen vieraillaan Jaken keittiössä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
19.30
Poliisit (S)
Espoo. Hannu ja Sami hoitavat tehtäviään tuttuun tapaansa huumorilla höystettynä, vaikka hankalat asiakkaat koettelevat vuoroin kummankin hermoja. Yön aikana selvitetään roskispalo ja kohdataan alaston elämäntapaintiaani nuotiolla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
20.00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Aurajoen rannalla Turussa sijaitseva Ravintola Oscar on mahtavalla paikalla, mutta omistajalta on kadonnut kaikki intohimo ravintolan pyörittämiseen. Ulko-oven mainoskylteissä mainostetaan aamiaista ja buffet-lounasta, asioita joita ravintolasta ei ole saanut enää moneen vuoteen. Kaikesta näkyy, että tilanne on karannut omistajalta käsistä ja ravintola vetelee viimeisiään. Sukula joutuu pistämään kaiken uusiksi nimeä myöten ja tunkkaisesta kuppilasta kuoriutuu valoisa ja vehreä suomalaista kotiruokaa tarjoava lounasravintola. 2. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Hachiko - tarina uskollisuudesta (S)
(Hachiko: A Dog's Story/USA-Britannia 2009). Koskettava tarina kiintymyksestä, uskollisuudesta ja kuolemattomasta rakkaudesta perustuu tositapahtumiin, joiden keskipisteessä on akita-koira Hachiko. Richard Gere on musiikkiprofessori Parker Wilson, joka pelastaa kadulta akita-rotuisen hylätyn koiran. Kun isäntä menehtyy yllättäen, Hachiko-nimen saanut koira palaa päivittäin rautatieasemalle odottamaan häntä kotiin - vuodesta toiseen. Elokuvan pohjana on japanilainen tosikertomus akita-koirasta, joka odotti vuosia isäntäänsä Tokion Shibuyan juna-asemalla. Ohjaaja Lasse Hallström muistetaan mm. menestyksistä Pieni suklaapuoti ja Gilbert Grape. Pääosissa: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer, Jason Alexander. Ohjaus: Lasse Hallström. (89')
23.00
Castle (12)
Tappavaa taikaa. Taikuri löytyy kuolleena vesisäiliöstä. Tapaus vaikuttaa itsemurhalta, mutta siihen liittyy epäilyttäviä seikkoja. Lanie ja Esposito yrittävät varjella salaisuuttaan. Vierailijana Brett Cullen (Ghost Rider - Aaveajaja, Yön ritarin paluu). Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41')
00.00
Poliisit (S)
Espoo. Hannu ja Sami hoitavat tehtäviään tuttuun tapaansa huumorilla höystettynä, vaikka hankalat asiakkaat koettelevat vuoroin kummankin hermoja. Yön aikana selvitetään roskispalo ja kohdataan alaston elämäntapaintiaani nuotiolla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
00.30
NCIS Rikostutkijat (12)
Penelopen paperit. Asevoimien ajatushautomon analyytikko murhataan. Ruumiilta löytyy McGeen käyntikortti, vaikka McGee ei ole koskaan tavannut analyytikkoa. Amerikkalainen draamasarja. 9. tuotantokausi. (41')
01.30
Frasier (S)
Vipinää konferenssissa. Parran kasvattanut Frasier lähtee Rozin kanssa tv- ja radioalan konferenssiin. Niles puolestaan on huolissaan, kun Martin lähtee kyttäyskeikalle hänen mielestään vaaralliselle alueelle. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
02.00
Brad Meltzerin tulkinnat (S)
Kenraali Patton. Amerikkalainen kenraali George S. Patton menehtyi 1945 melko heti toisen maailmansodan päätyttyä. Hän joutui kolariin ja kuoli myöhemmin sairaalassa, mutta oliko kuolema oikeasti salamurha Neuvostoliiton tai jopa maanmiesten toimesta? Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi. (44')
03.00
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.20
Maistuvimmat liikeideat
Terveysruokien taistelu. Falafel uudella otteella saa vastaansa leivokset, joissa voi ja sokeri on korvattu kasviksilla. 1. tuotantokausi. (43')
12.15
Huijarirakentajat
Pontefract. Holmesin eläkeläispariskunta palkkasi 300 metrin päässä kodistaan asuvan Paul Percivalin tekemään laajennuksen kotiinsa, koska he luulivat voivansa luottaa tähän. Toisin kuitenkin kävi, eivätkä he ole tämän vessapaperia eristeenä käyttävän huijariurakoitsijan ainoita uhreja. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
13.10
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Lääkäreitä ja näyttelysikoja. Gordonin keittiössä häärää neljä ensiapulääkäriä, jotka valmistavat muun muassa klassista jälkiruokaa crêpes Suzettea. Gordon vie sikansa näytille maatalousmessuille. Reseptihaasteessa mediapersoona John Humphries valmistaa lammascurrya. Englantilainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (47')
14.10
Leijonan luola USA
Shottia shotin perään. Luonnonmukainen pesuaine on yllättävän turvallinen. Shottilasin ja muovimukin yhdistänyt yrittäjä tekee pahan virheen. Moottori piristää kummasti lainelautaa, entä myyntiä? Kaupallisten puutarhojen kastelussa menee tuhottomasti vettä hukkaan ilman puu-tiipiitä. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
15.05
MasterChef Australia
Viestikisa meren antimilla. Joukkueet ottavat jälleen yhteen Barossan leiriviikolla viestihaasteessa, jossa käsitellään ostereita, jättikatkarapuja ja lättäsimppuja. Hävinnyt joukkue jatkaa kilpailua ruoanlaittohaasteessa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (48')
16.05
Los Angelesin tatuointitarinat
Tervetuloa kotiin. Kat palaa Miamista kotikaupunkiinsa L.A:han ja perustaa oman tatuointiliikkeen. Yksityisyrittäjyys ei ole helppoa, kun töiden lomassa pitää valvoa liiketilan remonttia ja rekrytoida henkilökuntaa. Amerikkalainen sarja.
17.00
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kampelaa ja luumutorttua. Gordon valmistaa keisarihummerileipää, pikkupääkampelaa en papillote ja luumutorttua neljän Oxfordin yliopiston opiskelijan kanssa. Vieraiksi saapuvat Michelle Collins ja Jonathan Ross. Englantilainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (47')
18.00
MasterChef Australia
Juhla-ateria asiantuntijoille. Pudotushaasteen paineet ovat tavallistakin kovemmat, sillä kisasta putoaa tällä kertaa kaksi kilpailijaa. Tehtävänä on vieläpä valmistaa juhla-ateria ruoka-alan asiantuntijoista koostuvalle 20 hengen joukolle, joten ei ole ihme, että osalla stressaantuneista kilpailijoista nousevat tunteet pintaan. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (44')
19.00
Leijonan luola USA
Kosiskelua. Innostunut yrittäjä haluaa luoda leipävanukasimperiumin. Syntymätön vauva osaa jo nauttia musiikista. Entinen paparazzi on kehittänyt salaisen kosintabisneksen. Koirasta saa seepran hauskalla kikalla. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
20.00
Panttilainaamo
Zoo Doo. Panttilainaamoon tuodaan aitoa vintage-norsunlantaa, mistä alkaa oikea jekkujen sarja. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20.30
Panttilainaamo
Yhdistelmäase. Sarja päättyy. Yhdysvaltain sisällissodan aikainen revolveri-haulikko-yhdistelmäase saa Rickin tärisemään innosta. Corey ostaa vanhoja Nintendon videopelejä, ja Chumlee auttaa niiden testaamisessa. NASCAR-legenda Dale Earnhardtin autosta peräisin oleva rengas on todistettavasti aito, mutta sen kylkeen raapustettu nimikirjoitus herättää asiantuntijassa epäilyksiä. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
21.00
Amerikan kovimmat keräilijät
Mainoskankaiden metsästäjät. Mike ja Frank seikkailevat USA:n itärannikolla. He vierailevat suljetussa huvipuistossa, jonka omistaja on päättänyt avata uudelleen. Mike löytää puiston kätköistä vanhoja mainoskankaita, jotka hän vie arvioijan tarkastettavaksi. Arvio ja kankaista saatu hinta yllättää parivaljakon. Huvipuiston lisäksi pojat seikkailevat suuressa varastossa, jonka tavarat varaston vuokraaja on hyljännyt. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi.
22.00
Leijonan luola USA
Kosiskelua. Innostunut yrittäjä haluaa luoda leipävanukasimperiumin. Syntymätön vauva osaa jo nauttia musiikista. Entinen paparazzi on kehittänyt salaisen kosintabisneksen. Koirasta saa seepran hauskalla kikalla. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
23.00
Rekkakuskit jäällä (7)
Daltonin uusi kuningas. Kisa lastilistan herruudesta ratkeaa tänään. Entiset ystävykset Ray ja Greg ovat jälleen tukkanuottasilla. Alex saa vastauksen häntä vaivanneeseen kysymykseen kolaripaikan tapahtumista. Lisa puolestaan ostaa takaisin vanhan hevosensa. Pomo Lane Keator kertoo oman mielipiteensä kuskien suorituksista ajokauden aikana. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')
00.00
Vuorien sankarit (7)
Erämaan kutsu. Talven lähestyessä Marty lähtee tarkistamaan ansoja, mutta vaikeat sääolosuhteet tekevät lennosta vaarallisen. Tom ja Nancy yrittävät suojella taloaan metsäpaloilta. Rich saa tehtäväkseen puuman jäljittämisen. Eustacea harmittaa, koska hänen talonsa lähelle ollaan rakentamassa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (42')
01.00
Trigger Happy TV (7)
Tänään tavataan käsilaukkumeedio, myydään mummoa ja pidetään puisto siistinä. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
01.30
Rantavahdit (7)
Historiallinen helleaalto. Bondilla on meneillään Sydneyn historian kuumin viikko, ja rantavahdeilla on kädet täynnä töitä lämpöhalvausten uhrien ja meressä vilvoittelevien uimareiden kanssa. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21')
02.00
Bullrun - kaasu pohjassa (7)
Alkukankeutta. Vuoden 2011 Bullrun-kisan reitti kulkee Las Vegasista Miamiin. Rengasrikot ja tekniset ongelmat viivästyttävät osaa tiimeistä jo ensimmäisenä kisapäivänä. Mukana kisassa ovat mm. Ice T, Vanilla Ice ja Duudsonit. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (20')
02.30
Bullrun - kaasu pohjassa (S)
Tankki tyhjänä. Kisaajien matka jatkuu Arizonasta Texasiin. Huoltoasemat ovat harvassa, ja moni tiimi kärvistelee lähes tyhjän tankin kanssa. Duudsonien matka ei myöskään etene toivotulla tavalla. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
03.00
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kyllä äiti tietää. Morsiamen vanhemmat pyrkivät usein vaikuttamaan voimakkaasti hääpuvun valintaan. Välillä erimielisyyttä syntyy tyylistä, välillä hinnasta. Kenen mielipide lopulta ratkaisee? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Bileprinsessa. 21-vuotias Leanna asuu äitinsä luona ja pyörittelee päivät peukaloitaan perheyrityksessä. Hän keskittyy ankaraan juhlimiseen ja shoppailuun, mikä rokottaa kukkaroa ja kiristää äidin hermoja. Gailin mielestä Leannan olisi aika aikuistua ja keskittyä asettamaan elämäntavoitteita. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10.00
Jutta ja superdieetit
Merja on laihtunut Jutan valmennuksessa jo 15 kiloa, mutta hän ei ole vielä tyytyväinen. "Rantakunnossa se hyljekin on" -motto on vaihtunut kunnianhimoiseen kropan muokkaukseen, jossa vatsamakkarat saavat kyytiä. Jutta ja Satu Tuomisto tuomaroivat Fitnessmalli -kisoja. Semifinalisteja ja tavallisia naisia yhdistää yksi yhteinen ongelma: alakertapainotteisuus eli liikaa pehmeyttä pepussa. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
10.30
Sisustuskaksoset
Pulmia ja piirustuksia. Kaksosten taloprojektit takkuavat. Danin tontilla on upea rantajyrkänne, mutta viranomaiset tutkivat, kestääkö tontti isoa taloa. Myös Nikkillä on pulmia rakennusluvan kanssa. 1. tuotantokausi.
11.00
Pikakurssi kodinostoon
Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
11.30
Yllätyskokki Niki
Ravintolan vapaapäivä. Keittiömestari Lintsi järjestää yllätysjuhlat poikaystävälleen Samille omassa ravintolassaan. Niki noutaa äimistyneen Samin kesken työvuoron ja yhdessä he luovat yllätysmenun yllätysvieraille. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
12.00
Vanessa ja pikkuväki
Tänään pikkuväessä aiheena lasten monikielisyys. Neuvolassa puhutaan pikkulasten kurkunpääntulehduksesta ja lapset valmistavat pannukakkua. . 5. tuotantokausi. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Pihviä ja pannacottaa. Lehmät ovat lähellä karjanhoitaja Lassen sydäntä. Vieraat saavatkin nauttia muun muassa herkullisesta pihvistä ja lehmiä käsittelevästä taiteesta. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13.00
Tomin keittiö
Merikrottihaaste - ystävysten kokkisota. Tomin ystävä, mentor ja kollega huippukokki Kari Aihinen kutsutaan illalliselle, mutta hän joutuukin vastaamaan kokkihaasteeseen. Listalla peuran fileetä, merikrottia kahteen eri tapaan sekä vaniljalla maustettua jogurttia ja vihreää omenaa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13.30
Tuhluriprinsessat
Tuhlaileva Tuhkimo. Ashley on kasvanut yksinhuoltajaäitinsä ja mummonsa hoivissa, eikä perhe ole koskaan kierinyt rahassa. Silti äiti ja mummo ovat tehneet kaikkensa, jotta Ashley saisi haluamansa. Tyttö onkin oppinut vetämään oikeista naruista ja vaatimaan parasta. Läheisten mitta on kuitenkin tullut täyteen, ja on aika tipauttaa tyttö takaisin maan pinnalle. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Sata hääpukua myöhemmin. Janen äiti haluaa tyttärelleen samanlaisen hääpuvun kuin hänellä itsellään oli. Judean eronneet vanhemmat ovat periaatteessa eri mieltä kaikesta. Molemmilla morsiamilla on oma selkeä käsityksensä unelmamekosta. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Kotikokkien taistelu
Galantiinia ja paahtovanukasta. Pudotuskierroksen viimeistä ateriaa isännöivät Peter ja Gary. He valmistavat karhurapuja, ankkagalantiinia appelsiinikastikkeella ja raparperipaahtovanukasta. Lopuksi yksi joukkue putoaa kisasta. 3. tuotantokausi.
15.30
Hurja remontti
Sadusta totta. Trisha Urbanin unelmat uhkasivat sortua, kun hänen miehensä Andy kuoli samana päivänä jolloin heidän tyttärensä Cora syntyi. Onnistuuko Ty ystävineen loihtimaan rapistuvasta maalaistalosta satujen linnan, jollaista Andy toivoi perheelleen? Jaksossa vierailee malli Christie Brinkley. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
16.30
Olet mitä syöt
Pullukoiden perhe. 20-vuotias Tanya kyllästynyt olemaan ylipainoinen, muttei koe pystyvänsä laihduttamaan yksin. Hän ilmiantaa koko pullean perheensä ravintopoliisi Gillian McKeithille toivoen naisen muuttavan heidän kaikkien elämän. Mutta kuinka hyvin äiti, isä ja poikaystävä Dave ottavat vastaan uudet elämäntavat? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
17.00
Huippumalli haussa
Lapsenkengissä. Tytöille tehdään muodomuutos, eivätkä kaikki ole täysin tyytyväisiä omaan osaansa. Kuvauksissa he esittävät taaperoikäisiä lapsia, joiden äitinä esiintyy Kardashianin sisarustenkin äitinä tunnettu Kris Jenner. Amerikkalainen draamasarja. 18. tuotantokausi. (41')
18.00
Kotikokkien taistelu
Vieraalla maaperällä. Ensimmäisessä haastetehtävässä joukkueet heitetään vieraisiin keittiöihin, joissa he joutuvat laittamaan aamupalaa viidellekymmenelle hengelle. Mikä joukkue kääntää tilanteen voitoksi ja ketkä romahtavat paineiden alla? 3. tuotantokausi.
19.00
Hurja remontti
Kummitustalo. Tyn tiimi auttaa Oregonin kuurojenkoulua, joka rahoittaa koulunsa toimintaa pitämällä kummitustaloa halloweenina. Erikoisvieraina nähdään kauhuelokuvaohjaaja Rob Zombie ja kuuro näyttelijä Marlee Matlin. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
20.00
Jutta ja superdieetit
Valmentaja Jari "Bull" Mentula piiskaa Jutan musertavaan takareisitreeniin. Marika tuo äitinsä Helenan kuntosalille Jutan treeniin. Helenan tavoitteena on oman hyvinvoinnin ja lihasvoiman ylläpito säilyäkseen itsenäisenä mahdollisen pitkään. Jutta ja Satu harjoittelevat poseerausta tulevin kisoihin. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
20.30
Sinkkulaiva
Jere ei ole vielä ehtinyt seurustella kolmenkymmenen ikävuotensa aikana, joten tässä olisi takuuvarma paketti naiselle, joka ei siedä edellisten suhteiden painolastia kumppanillaan. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
21.00
Toisenlaiset äidit
Nora on yksinhuoltaja ja odottaa toista lastaan. Uuden tulokkaan isästä ei ole täyttä varmuutta. Vaihtoehtoja on kaksi, ja varmuus asiaan saadaan vasta lapsen synnyttyä isyystestillä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
22.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 6, jakso 85. Kiho on pitkästä aikaa kaupungissa, mutta ikävissä merkeissä. Käsikkäin kävely ylittää Samanthan häveliäisyyskynnyksen. Miranda esittelee uuden poikaystävänsä Stevelle. Vierailijana Blair Underwood. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (26')
22.40
Sinkkuelämää (7)
Kausi 6, jakso 86. Carrie tapaa taidenäyttelyssä kiinnostavan miehen, jolla on menneisyys. Charlotte on ikionnellinen raskaudestaan. Robertin rakkaudentunnustus saa Mirandan hämilleen. Mikhail Baryshnikov tulee mukaan sarjaan. Vierailijana myös Blair Underwood. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (32')
23.25
Nashville (7)
Kaikki tai ei mitään. Luke ja Rayna järjestävät asevoimille kiitoskonsertin. Will tajuaa, ettei hänen elämänsä sovikaan televisioon. Juliette yrittää unohtaa, mitä juhlissa tapahtui. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
00.25
Sinkkulaiva
Tänään rakkauden aalloilla nähdään Diana, Sierra Leonen lahja suomalaiselle miehelle. Diana rakastaa tanssia, joten perisuomalainen humppaaja saisi siis taipua hiukan vaativampiinkin taivutuksiin. Merkonomiksi opiskellut nuori nainen on parivuotiaan tyttären äiti, ja hänen mielestään tulevalla miehelläkin saisi olla jo lapsia. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
00.55
Kotikokkien taistelu
Vieraalla maaperällä. Ensimmäisessä haastetehtävässä joukkueet heitetään vieraisiin keittiöihin, joissa he joutuvat laittamaan aamupalaa viidellekymmenelle hengelle. Mikä joukkue kääntää tilanteen voitoksi ja ketkä romahtavat paineiden alla? 3. tuotantokausi.
02.00
Häähullut (S)
Salaliittoteorioita. Saran vitkastelu uhkaa tuhota hääsuunnitelmat. Suunnittelijoiden välejä hiertää myös Saran outo salaliittoteoria kaasonsa raskaudesta. Natalie ei ole varma, haluaako hän mennä naimisiin, ja hän suunnittelee pakenevansa alttarilta. 8. tuotantokausi. (42')
03.00
Ennustaja-TV