Ohjelmat

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.15
Ostosruutu
09.45
Ostosruutu
10.15
Ostosruutu
10.45
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.15
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 62. Elämä ja kuolema. Australia Zoossa iloitaan usein uusista eläinpienokaisista, mutta valitettavasti kuolemakin tulee väistämättä tutuksi. Läheisten eläinten menettäminen vetää Steve Irwinin ja kumppanit vakavaksi. Dokumentti.
12.15
Huijarirakentajat
Kausi 6. Jakso 14/14. Tuomiopäivä. Dom ja Melinda palaavat pohjoislontoolaiseen Harrow'hun kyselemään pari vuotta aiemmin sarjassa esiintyneiden Greenien kuulumisia. Dom saa selville, ettei huijarirakentaja John Guerin ole ottanut onkeensa. Nyt verkko huijarin ympärillä on kuitenkin käynyt liian kireäksi. Englantilainen sarja.
13.10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 1/10. Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. (44')
14.05
Leijonan luola USA
Kausi 5. Jakso 22/22. Karhuletut. Pojat tekevät lettuseosta äidin reseptillä ja karhun kuvalla. Pieneen tilaan menevä peitto pelastaa menevän perheen. Aterian ainekset toimitetaan kotiovelle. Maalisuti ei mene enää kerrasta piloille. Amerikkalainen sarja. (43')
15.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 22/65. Ruokaa avotulella. Kilpailijoiden tehtävänä on muodostaa kaksi joukkuetta ja valmistaa pitopöytä 20 karjapaimenelle avotulella. Erityisen tärkeää on onnistua lihan kypsentämisessä. Australialainen sarja. (43')
16.00
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 61. Krokotiilikoulu 3. Steve Irwin jatkaa henkilökuntansa kouluttamista ja krokotiilitutkimuksessa avustamista Lakefieldin kansallispuistossa Pohjois-Queenslandin tropiikissa. Steven pieni tytär Bindi pääsee myös mukaan krokotiilijahtiin. Dokumentti.
17.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 2/10. Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. (44')
18.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 23/65. Hankala ravintolahaaste. Pudotusuhan alla olevat kilpailijat ottavat mittaa toisistaan Greenhouse-ravintolassa Perthissä. Heidän on valmistettava ruokaa 80 asiakkaalle, ja huippukokki Matt Stonen laatima menu pitää sisällään muun muassa emua ja häränsydäntä. Kenen hermo kestää parhaiten tiukassa paikassa? Australialainen sarja. (43')
19.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 1/20. Pää pilvissä. Sarja jatkuu. Uudet 7. tuotantokauden jaksot ma-pe klo 19.00. Tässä ohjelmassa ladataan bisnesideat tiskille ja katsotaan, mikä konsepti ottaa tuulta alleen. Leijonan luolaan astuessaan kilpailijan täytyy vakuuttaa rahoittajat liikeideansa nerokkuudesta saadakseen projektille rahoitusta. Ohjelman kanadalaisversio pohjaa brittiversioon (Dragons Den) ja kummankin ohjelman juuret ovat japanilaisessa alkuperäisideassa Mane no Tora (Money Tigers). Tänään tutustutaan muun muassa mullistavaan lentopukuun ja lävistysdeodoranttiin. Kanadalainen sarja. (44')
20.00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 3/10. Tämän päivän jaksossa yhdeksän kaunotarta harjoittelee pelastuslaudan käyttöä vaihtelevin tuloksin. Tasapainoa vaativassa tulikokeessa säännöt aiheuttavat epäselvyyttä. Joukkuekilpailussa toinen joukkue epäonnistuu pahasti. Karsintatilaisuus paljastaa joukkueen sisällä kytevät ristiriidat. Kotimainen ohjelma. (42')
21.00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 3/12. Lentotullissa huumekoira Dani merkitsee Delhistä saapuvan miehen. Savo-Karjalan liikkuvaryhmä tutkii mustikoiden radioaktiivisuutta. Vuosaaressa Toni ja Linda todistavat mittavan huumekätkön löytymistä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
22.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 1/20. Pää pilvissä. Leijonat ovat tiukkoina, kun toiveikkaat yrittäjät esittelevät heille ideoitaan. Tänään tutustutaan muun muassa mullistavaan lentopukuun ja lävistysdeodoranttiin. Kanadalainen sarja. (44')
23.00
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 5. Jakso 12/16. Kiltteyden loppu. Kiukkupussi Dave on hyllytetty, eikä häntä päästetä rekan rattiin. Toinen tulokas Maya puolestaan kurvailee Daltonilla kuumeessa. Kanadan puolella Hugh ja Alex jatkavat tuttua kisailuaan. Lopulta Alex kuitenkin antaa Hugh'lle erityisen joululahjan, joka saa molemmat miehet herkistymään. Kanadalainen realitysarja. (42')
00.00
Vuorien sankarit (7)
Kausi 2. Jakso 4/16. Viimeinen mahdollisuus. Eustacen on toimitettava puukuorma ostajalle, jotta hän saa maksettua lainaeränsä. Rich lähtee hirvimetsälle ja törmää matkalla salametsästäjään. Martylla on yhä ongelmia moottorikelkkansa kanssa. Tom saa peuran kaadettua, mutta saaliilla on muitakin ottajia. Amerikkalainen sarja. (43')
01.00
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 3/10. Helteinen Hongkong. Anthony teettää tyylikkään puvun ja käy katselemassa lihaveitsiä. Ruokana on tällä kertaa muun muassa mykyjä, nuudeleita ja äyriäisiä. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
01.55
Bullrun - kaasu pohjassa (S)
Kausi 8. Jakso 7/8. Määränpää häämöttää. Kuudentena kisapäivänä matka jatkuu Alabamasta Floridaan. Kaikki tiimit eivät löydä perille suorinta tietä. Matkan varrella mukaan kertyy lukuisia sakkolappuja ja jopa uusi ajopeli. Amerikkalainen sarja. (21')
02.25
Bullrun - kaasu pohjassa (7)
Kausi 8. Jakso 8/8. Loppurutistus. Kisan viimeinen osuus ajetaan Orlandosta Miamiin. Kisaajilla on ollut hauskaa tien päällä, vaikka autossa istuminen on koetellut ystävyyssuhteita. Määränpäässä jaetaan palkinnot ja tietysti juhlitaan aamuun saakka. Amerikkalainen sarja. (21')
02.55
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 10/18. Apujoukot. Tällä kertaa tavataan morsiamia, jotka eivät tyydy shoppailemaan yksin. Tamika on ottanut mukaansa siskon, tädin, mummin ja kaason lisäksi jopa stylistin ja hääsuunnittelijan. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09.30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 9/13. Aika aikuistua. Julie on 40-vuotias tarjoilija, jonka velat isä on maksanut toistuvasti. Nyt Julien on aika kasvaa aikuiseksi, lopettaa tunneostaminen ja alkaa säästää myös eläkettä. Amerikkalainen realitysarja.
10.00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 1/8. Yllin kyllin Yvonnea. Yli satakiloinen Yvonne mättää sipsejä ja suklaakakkuja ja kammoaa kaikkea terveellistä. Saako ruokatohtori Gillian McKeith hänet ruotuun? Englantilainen realitysarja. (24')
10.30
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 5/13. Vettä ja vauvoja. Nikki alkaa olla epätoivoinen, kun vauva on tulossa ja tontin läpi virtaa pieni joki. Dan taistelee kattoterassinsa puolesta ja etsii sisustusideoita messuilta.
11.00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 6/13. Koti kahdelle perheelle. Jasmine ja José etsivät yhteistä kotia sekä omalle perheelleen että Jasminen vanhemmille. Sopivat kohteet ovat kuitenkin harvassa, eivätkä tiukat vaatimukset ja tiukka budjetti helpota asiaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11.30
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 2. Jakso 3/10. Matkaseurana Tukholmassa on tänään näyttelijä Joonas Saartamo. Vauhdikas päivä pitää sisällään mm. vierailun Tukholman kuninkaanlinnaan sekä puistopikinikin ja pyöräilyä. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
12.00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 6/12. Marjo ja Lamut tapaavat julkkismanageri Wille Wileniuksen. Tytöt kinastelevat keikalla toisen tanssiporukan kanssa. Marjo järjestää Saran levynjulkkarit. Tilaisuudessa puhuu Hollolan kunnanjohtaja, ja paikalla on liput maksanut yleisö. Hennalla on mielenkiintoisia uutisia rakkausrintamalta. Kotimainen realitysarja.
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 26/48. Aasian makuja Hollannista. Hollannista 60-luvulla Ruotsiin muuttanut Alexander isännöi aasialaisvaikutteista illallista. Ruokien eksoottiset nimet aiheuttavat vieraille päänvaivaa. Ingerille, Madeleinelle ja Ericille selviää illallispöydässä, mitä nimien takaa paljastuu. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13.00
Tomin keittiö
Kausi 1. Jakso 10/12. Hummeria Helsingin kattojen yllä. Tomi tekee illallisen Gaijin-ravintolan vuokraisännille, viereisen Klaus K:n omistajille heidän kattoterassillaan. Menu ei kalpene puitteiden vieressä: grillattuja kampasimpukoita, haudutettua hummeria, sakella maustettua mustikkasorbettia sekä mustikkabrule. Kotimainen ruokaohjelma. (23')
13.30
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 9/13. Leikkauspöydältä alttarille. Yhä useampi morsian haluaa kauneusleikkaukseen ennen suurta päiväänsä. 37-vuotias Jill oli häissään raskaana ja haluaa nyt tiukemman vartalon vihkivalojen uusimista varten. (21')
14.00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 11/18. Päättämätön morsian. CP-vammainen Elona ei ole tyytyväinen muissa liikkeissä saamaansa palveluun ja toivoo löytävänsä täydellisen puvun Kleinfeldilta. Catherine tyrmää asuvalikoiman jo ennen sovitusta. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14.30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 30/37. Kania ja seepiaa. Simon ja Meg kohtaavat Steven ja Helenin äkkikuolemahaasteessa. Tuomarit saavat eteensä mm. seepiaa omassa musteessaan, kanimuhennosta ja kirsikka-suklaakakkua.
15.35
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Elounda. Kreetan Elounda tunnetaan luksusruoastaan, ja itse Lady Gaga on vieraillut paikan päällä. Vaikka alueella on luksuslomakohteen maine, paikalliset pyrkivät säilyttämään myös perinteisen ruokakulttuurin. James Martin paistaa kohotettuja kuminalettuja ja näyttää, miten tehdään lammasta herkullisella oliivikuorella. (21')
16.05
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 18/24. Puhtaan veden puolesta. Hurstonit ovat omistaneet elämänsä avustustyöhön ja vievät pienkoneellaan vedenpuhdistimia Haitin maanjäristysalueelle. Kun perheen oma talo turmeltuu putkirikon takia, Hurjan remontin porukan ja koko yhteisön on aika palkita perheen hyvät työt. Amerikkalainen lifestylesarja.
17.05
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 2/8. Ahmivat Allamit. Kate-äiti ja teini-ikäiset lapset Sherrif ja Helena ovat ylipainoisia ja kärsivät monenmoisista vaivoista. Ellei meno muutu, he syövät itsensä hengiltä. Englantilainen realitysarja. (24')
17.40
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.
19.00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 19/24. Rakkaus voittaa kaiken. Ylikersantti Zeigleriä ammuttiin päähän järkyttävässä välikohtauksessa armeijan tukikohdassa. Hänen kihlattunsa auttoi häntä toipumaan vastoin kaikkia odotuksia, ja nyt Hurja remontti antaa parille kodin ja upeat häät. Amerikkalainen lifestylesarja.
19.55
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 5/12. Kausi 1, osa 5. Mitä kaikkea viehätysvoimalla voikaan saada Manhattanin ihmissuhdepörssissä? Carrie mittauttaa markkina-arvonsa hurmaavan ranskalaisen syleilyssä, ja Charlotten kaikkein pyhin ikuistetaan taiteeksi. Amerikkalainen komediasarja. (24')
20.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 15/40. Tänään sinkkulaivalla rakkauden karikkoja väistelee neljän lapsen äiti Viivi. Tampereen likka haluaa itseään nuoremman miehen, tai vähintäänkin nuorekkaan saman ikäisen. Kotimainen realitysarja. (21')
21.00
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 6/11. Emma epäilee aivotärähdystä syyksi hänen ja Tomaksen rakastumiseen, sillä aiemmin Emma oli kiinnostunut vain naisista. Toisen lapsen lähestyvää synnytystä mutkistaa merimies-isän työ - ehtiikö hän mukaan tälläkään kertaa? Kotimainen ohjelma. (42')
22.00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 45. Unohda ja anna anteeksi. Montazameilla etsitään sopivaa biljardipöytää ja vietetään isänpäivää. Gunilla haluaa maalauttaa itsestään muotokuvan. Siv järjestää naisille yhteisen päivällisen, jonka yhteydessä Gunilla ja Maria pääsevät myös selvittelemään tulehtuneita välejään. Ruotsalainen realitysarja.
23.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 14/40. Neea etsii törkeän hyvännäköistä miestä. Neean nuoruus ja lapsuus eivät ole olleet ruusuilla tanssimista, mutta positiivisuus ajaa naista eteenpäin. Kotimainen realitysarja. (21')
23.30
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 5/12. Kausi 1, osa 5. Mitä kaikkea viehätysvoimalla voikaan saada Manhattanin ihmissuhdepörssissä? Carrie mittauttaa markkina-arvonsa hurmaavan ranskalaisen syleilyssä, ja Charlotten kaikkein pyhin ikuistetaan taiteeksi. Amerikkalainen komediasarja. (24')
00.05
Tulossa: Vino Show
00.10
Kieroilevat kaunottaret (S)
Kausi 1. Jakso 3/9. Muodonmuutos. Marci järjestää halloween-juhlat. Tyttöjen mielestä Meredithin naamiaisasu on katastrofi, joten Emily ja Nicole päättävät tehdä hänelle muodonmuutoksen. Meredith kertoo Emilylle ja Nicolelle yllättävän asian menneisyydestään. Amerikkalainen realitysarja. (40')
01.05
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.
02.25
Häähullut (7)
Kausi 8. Jakso 10/47. Välirikkoja. Kendall puhuu morsiusneidostaan pahaa selän takana, ja tämä johtaa välirikkoon. Polttareissaan Kendall innostuu juomaan liikaa. Regina saa tarpeekseen epäluotettavasta pikkusiskostaan, joten hän antaa siskolle kenkää sekä asunnostaan että kaason tehtävistä. (42')
03.25
Ennustaja-TV

nelonen

05.10
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)
Kausi 1. Jakso 5/10. Säröjä. Sofia ja hänen sisarpuolensa oppivat tunnustamaan virheensä Joakimin hajottaessa kuninkaallisen muotokuvan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
07.30
Disney esittää: Timon ja Pumba (7)
Kausi 1. Jakso 8/25. Pilan päiten/Hölynpölyä. Kun Timonin vanha keppostelukaveri tulee kylään, tuntuu Pumba varastavan koko show'n. Timon johdattaa Pumban muumioluteen vartioimaan aarreluolaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')
07.55
Lazy Town (S)
Kausi 1. Jakso 7/35. Dinosaurus. Zigi tunnustaa pelkäävänsä dinosauruksia enemmän kuin mitään muuta. Sportacus lohduttaa Zigiä kertomalla, ettei dinosauruksia enää olekaan, mutta jos olisi, hänkin pelkäisi niitä. Keskustelua salakuunnellut Robi päättää käyttää tilaisuutta hyväkseen ja naamioituu dinosaurukseksi pelotellakseen Sportacuksen pois kaupungista. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
08.25
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 9/18. Velhot vastaan enkelit, osa 1. Justin ei ole ollut entisenä aloitettuaan seurustelun Rosie-enkelin kanssa. Enkelit kannustavat yleensä muita hyväntekoon, mutta Justin käyttäytyy suorastaan ilkeästi. Alex lähtee suojelusenkelikeskukseen selvittämään tilannetta. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 1/8. Kentuckyn kana. Todd Wilbur yrittää selvittää maailmankuulun KFC:n eli Kentucky Fried Chickenin salaisen reseptin. Se vaatii kekseliäisyyttä ja salapoliisityötä, jossa joudutaan välillä turvautumaan äärimmäisiin keinoihin. (39')
09.50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 3/13. Tukea tarvitaan. Dan ja Nikki pääsevät vihdoin purkuhommiin. Purkaminen vielä sujuu, mutta kun Nikkille kaivetaan peruskuoppaa, kaikki ei mene ihan odotetusti. Danin projektia viivästyttävät luonnonsuojeluviraston vaatimukset.
10.20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 1/18. Diivoja kerrakseen. Iso seurue saattaa unohtaa morsiamen mielipiteen kokonaan. Joskus seurueen diivana toimii ystävä, joskus taas morsiamen oma äiti. Mitä tapahtuu, kun morsiamen äiti ei aikanaan saanut täydellistä hääpukua? Amerikkalainen lifestylesarja.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 4/13. Yhä alas yrittää. Danin työmaalla valetaan jo anturaa, mutta Nikkin tontilla ei suju edes putkien kaivaminen maahan. Kaiken kukkuraksi vuokranantajaltakin tulee yllätyspuhelu.
13.50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 2/8. Herkkupulla Cinnabon. Cinnabon-korvapuusti on koko Amerikan suosikkipulla. Todd lyö vetoa, että pystyy kolmessa päivässä selvittämään sen salaisen reseptin. Pullaa ei ole koskaan leivottu tällaisella vimmalla. (39')
14.50
Ruotsin karmein koti
Kausi 4. Jakso 7/8. Romantiikkaa 70-luvun taloon. Annin ja Akbarin talo on jämähtänyt 70-luvulle. Talon suurin ongelma on makuuhuone, jossa on sängyn lisäksi televisionurkkaus, Akbarin työnurkkaus sekä puolapuut. Simon ja Tomas loihtivat huoneeseen hieman ulkomaiden tuntua ja romanttista tunnelmaa. Ruotsalainen sisustusohjelma.
15.50
Tanssin superäidit
Maddien salaisuus. Abbyn tanssikoululaiset matkaavat USA:n suurimpaan tanssikilpailuun Starpoweriin. Brookelle tarvitaan tuuraaja ryhmäkoreografiaan, ja Payton tekee paluun ryhmään. Maddiella on kisassa suuri urakka, mikä saa muut kateellisiksi. Amerikkalainen realitysarja. (40')
16.50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 43. Juurihoidon erikoishammaslääkäri Sirpa kokkaa kokemuksella ja katsoo vapaa-aikanaan romanttisia elokuvia. Miten rakkauden reseptit maistuvat vieraille? Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17.20
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 9/24. Terapian tarpeessa. Frasier ajautuu kriisiin, kun hän kuulee saavansa palkinnon elämäntyöstään. Onneksi Frasierin entinen opettaja osaa auttaa. Amerikkalainen komediasarja. (20')
17.50
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (S)
Kausi 4. Jakso 27/56. Kuopio. Vanhojen muistelu on kuumentanut pariskunnan tunteet, joten Paulia ja Jaakkoa tarvitaan paikalle rauhoittamaan tilanne. Mies on yrittänyt ostaa huumeita ja uhkaillut puukolla. Kadulta löytyy sammunut tyttö ja Jaakko auttaa polttariporukkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
19.30
Poliisit (7)
Kausi 4. Jakso 28/56. Hämeenlinna. Hannu ja Jussi selvittävät tieltä suistuneen auton tapausta. Kielitulkille olisi käyttöä, kun partio yrittää opastaa moottoritiellä pyöräilevää miestä. Baarin edessä sattunut joukkotappelu vaatii paikalle useamman partion ja myös poliisi joutuu painimaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjolahden lomakeskus Haukivuorella on päätynyt isänperintönä nuorelle omistajalleen. Maailmaa nähnyt omistaja haluaa tuoda palan Aasiaa Savon sydämeen, ja suunnitelmat ovat korkealentoisia. Kansakoulunakin palvelleeseen lomakeskukseen on suunnitteilla muun muassa sumopainiareena ja kapselivuoteet. Jyrki Sukula joutuu palauttamaan omistajan tiukasti maan pinnalle, ja Sukulan jämäkässä ohjauksessa tulevaisuuden suunnitelmat järkevöityvät. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Under the Dome (12)
Kausi 2. Jakso 3/13. Force majeure. Kun vereltä näyttävä happosade aiheuttaa tuhoa Chester's Millissä, parturi Lyle Chumley vetää omat johtopäätöksensä. Junior saa yllättävän sähköpostiviestin. Amerikkalainen draamasarja. (38')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 1/10. Ohjelmasuosikki palaa ruutuun uusin jaksoin! Henkka Hyppösen vetämään paneeliin liittyvät muusikko Maija Vilkkumaa ja Teemu Laajasalo. Myös vanhat tutut Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Tuomas Kyrö, Miika Nousianen ja Mikko Kuustonen jatkavat. Paneelin kokoonpano vaihtelee viikottain ja aina mukana on myös joku kiinnostava vieras. Ja nauru on taattu! (43')
23.00
Tulossa: Vino Show
23.05
Castle (12)
Kausi 3. Jakso 15/24. Viimeinen naula. Castle ja Beckett tutkivat naulapyssyllä murhatun naisen tapausta. Epäilyt kohdistuvat naisen aviomieheen, joka on Castlen vanha koulukaveri. Vierailijana Alicia Coppola (Jericho, National Treasure: Salaisuuksien kirja). Amerikkalainen etsiväsarja. (41')
00.05
Poliisit (S)
Kausi 4. Jakso 27/56. Kuopio. Vanhojen muistelu on kuumentanut pariskunnan tunteet, joten Paulia ja Jaakkoa tarvitaan paikalle rauhoittamaan tilanne. Mies on yrittänyt ostaa huumeita ja uhkaillut puukolla. Kadulta löytyy sammunut tyttö ja Jaakko auttaa polttariporukkaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
00.35
Poliisit (7)
Kausi 4. Jakso 28/56. Hämeenlinna. Hannu ja Jussi selvittävät tieltä suistuneen auton tapausta. Kielitulkille olisi käyttöä, kun partio yrittää opastaa moottoritiellä pyöräilevää miestä. Baarin edessä sattunut joukkotappelu vaatii paikalle useamman partion ja myös poliisi joutuu painimaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
01.05
Criminal Minds - FBI-tutkijat (16)
Kausi 8. Jakso 23/24. Hotchnerin veljekset. Vierailijana Luke Skywalkeria Star Wars -elokuvissa esittanyt Mark Hamill. Hotchnerin veljen työpaikalla newyorkilaisella klubilla kuolee tyttö ekstaasin yliannostukseen. Kuolema ei vaikuta tavalliselta huumekuolemalta, ja pian uhreja alkaa tulla lisää. Ryhmä jäljittää muunnellun huumeen avulla surmaavaa tekijää, mutta osa uhreista ei olekaan huumeidenkäyttäjiä. Miten manhattanilainen pariskunta ja alaikäinen poika ovat saaneet elimistöönsä tappavaa huumetta? Amerikkalainen jännityssarja. (39')
02.05
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 9. Jakso 15/24. Salaiset sankarit. Kukkakaupassa ammuttu kommodori paljastuu tosielämän supersankariksi. Tapaus johdattaa tutkijat naamioituneiden sankareiden maailmaan. Vierailijoina Ray Wise ja Perrey Reeves. Amerikkalainen draamasarja. (39')
03.05
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 9/24. Terapian tarpeessa. Frasier ajautuu kriisiin, kun hän kuulee saavansa palkinnon elämäntyöstään. Onneksi Frasierin entinen opettaja osaa auttaa. Amerikkalainen komediasarja. (20')
03.35
Brad Meltzerin tulkinnat (S)
Kausi 2. Jakso 7/13. Ufot. Brad Meltzer ja hänen tiiminsä tutkivat avaruusalusten ja -olentojen olemassaoloa ja vierailevat muun muassa Yhdysvaltain tunnetuimmalla ufohavaintopaikalla New Mexicon Roswellissa. He tutustuvat myös Alue 51:een ja sen historiaan ja haastattelevat lukuisia asiantuntijoita astronautista ilmailuhallinnon henkilökuntaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
04.35
Ennustaja-TV