Ohjelmat

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Tyyliä vai ei
Terveisiä vieraalta planeetalta. Nasassa työskentelevän Janetin tyyli on jämähtänyt 1970- ja 80-luvuille, ja Stacy ja Clinton haluavat laukaista koomiset vaatteet maata kiertävälle radalle. Pukeutumisoppi ei ole rakettitiedettä, ja Janet saattaakin jopa siirtyä uudelle vuosituhannelle. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
09.55
Sarahin sisustusvinkit
Uudistettu kylpyhuone. Sarah Richardson luo Tommy Smythen kanssa Luanan ja Aldon kasarihenkeä hehkuvaan kylpyhuoneeseen modernin, mutta ajattoman tyylin. Mitähän Luana ja Aldo ajattelevat uudistetusta kylpyhuoneestaan? Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (19')
10.25
Eden
Maakellari sekä kasvimaa. Minna Toivanen sekä Tommy Kilponen pääsevät suunnittelemaan Edenin historian ensimmäistä maakellaria. Pihan sisääntulon joutomaa muutetaan hedelmälliseksi kasvupaikaksi rakentamalla liuskekivistä istutusaltaat. Jaksossa päästään myös seuraamaan kasvun etenemistä aina siemenien istutuksesta valmiiden juuresten korjaamiseen. Hyötykasvit ja koristekasvit Minna istuttaa ryhmiinsä iloisesti sekoittaen, maalaisromanttisen tunnelman takeeksi. Tommy viimeistelee pihan elonkorjuujuhlan henkeen - variksenpelättimiä unohtamatta. Kotimainen puutarhaohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
10.55
Nigellan uudet herkut
Syntisen hyvää. Nigellan mielestä ruoka ei ole vain polttoainetta, vaan siitä täytyy todella voida nauttia. Tänään valmistetaan muun muassa paholaisen suklaakakkua, joka on tietenkin syntisen hyvää. Englantilainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
11.30
Näin teet ranskalaista ruokaa
Oliivien juhlaa. Laura tarjoaa ystävälleen herkullisen oliivimenyyn. Ateria on makujen juhlaa, joka huipentuu ihanaan oliiviöljykakkuun. 2. tuotantokausi. (21')
12.00
Tomin keittiö
Ribsejä tosimiesten illanviettoon. Ravintolan suunnittelija sekä timpurit, jotka vastasivat Gaijinin pöytien rakennuksesta tulevat viettämään jätkien iltaa. Nyt ei kainostella, lihaisalla listalla on possun ribsejä sekä vasikanposkia Gaijin-style. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Eläinlääkärin kutsut. Gold Coastilla asuva kanadalainen Vanessa tarjoaa illallisellaan mm. kampasimpukoita, kuvepaistia sekä paahtovanukasta inkiväärikeksien kera. Kelpaako halpa liha vieraille, ja miten käy keksien paistossa? Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Hulluna leivontaan
Terveelliset kakut. Mestarikondiittori Eric tapaa kakkukerhon, joka haluaisi ideoita koko perheen terveellisiin jälkiruokiin. Eric pelaa myös pyörätuolirugbyä ja leipoo välipalan rugbyjoukkueelle. Viikon nopea resepti on terveellinen kesäkurpitsamuffini, joka sopii aamiaispöytään. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13.30
Tuhluriprinsessat
Äidin pikku prinsessa. Rachel on 25-vuotias osa-aikainen lastenhoitaja, joka asuu vanhempiensa luona ja hukuttaa murheensa ylettömään shoppailuun. Talousneuvoja Gailin mielestä tytön olisi korkea aika itsenäistyä ja lentää pesästä, mutta äiti suojelee Rachelia kuin leijonaemo. Saako Gail vanhemmat ymmärtämään, että he estävät Rachelia kasvamasta aikuiseksi? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Diivoja kerrakseen. Iso seurue saattaa unohtaa morsiamen mielipiteen kokonaan. Joskus seurueen diivana toimii ystävä, joskus taas morsiamen oma äiti. Mitä tapahtuu, kun morsiamen äiti ei aikanaan saanut täydellistä hääpukua? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Huippukokki lähtee maalle
Vesipuhveleita voitelemassa. Lynn tutustuu Ontariossa vesipuhveleiden kasvatukseen ja pääsee tekemään niiden kanssa vähän liiankin läheistä tuttavuutta. Hän vierailee myös tehtaassa, jossa tehdään juustoja vesipuhvelin maidosta. Ruoaksi hän valmistaa muun muassa polentaa puhveli-mozzarellasta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
15.00
Neljät häät Amerikassa
Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
16.00
Supermarjo ja tytöt 2
Blaze-tanssiryhmä nousee ensimmäistä kertaa lavalle. Kilpailuhenkinen seikkailupäivä saa tanssiryhmien välit kiristymään. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (41')
17.00
Suomen kaunein mökki
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
18.00
Sisustusarkkitehti Marko Paananen
Marko viimeistelee luksusjahdin. Tässä jaksossa Marko ottaa meidät mukaansa Välimerellä seilaavalle luksusjahdille, jonka sisustuksen hän on toteuttanut. Laiva on täynnä uniikkeja ratkaisuja, joista soutuveneen omistajat voivat vain uneksia. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
19.00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Nissilöiden arkea varjostaa jatkuva kinastelu.Teini-ikää lähestyvä tytär kaipaa seuraa ja huomiota äidiltään, jonka aika menee levottoman esikoululaisen paimentamiseen. Arjen pyörittäminen yksin on ajanut äidin uupumuksen partaalle. Marjon ja Hannan lisäksi avuksi kutsutaan vuorovaikutustaitoihin perehtynyt näyttelijä Jaana Saarinen. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41')
20.00
Valheen vangit (S)
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
21.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 31. Kolmas tuotantokausi alkaa. Carrie pääsee tuomaroimaan seksikkäitä palomiehiä Staten Islandille ja tutustuu poliitikko Bill Kelleyyn. Mutta uskaltaako hän enää ryhtyä suhteeseen? Amerikkalainen komediasarja. (28')
21.40
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 32. Carrien suhde vaalikampanjaa käyvän poliitikkon kanssa saa mielenkiintoisia vivahteita, kun tämä paljastaa fantasiansa. Miranda puntaroi Steven plussia ja miinuksia. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (27')
22.15
Ringer (12)
Syntymäpäivä. Bridget ja Andrew lähtevät viikonloppulomalle juhlimaan Siobhanin syntymäpäivää. Asiat mutkistuvat, kun paikalle saapuvat myös riitaisat Butlerit ja salaisuudet alkavat paljastua. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
23.10
Täydelliset naiset (7)
Taka-ajatuksia. Susan yrittää liehitellä pomoaan ja onnistuu siinä liiankin hyvin. Carlos ottaa töihin ex-tyttöystävänsä, mitä Gaby ei tietenkään seuraa toimettomana sivusta. Edie jatkaa Daven menneisyyden penkomista. Vierailijana Swoosie Kurtz. Amerikkalainen draamasarja. 5. tuotantokausi. (41')
00.10
Greyn anatomia (12)
Uusi menneisyys. Meredith palaa viimein töihin ja järkyttyy fuusion aiheuttamasta kovasta kilpailusta. Hunt tuo sairaalaan uuden kardiologin, Teddy Altmanin (Kim Raver), jonka kanssa hän palveli Irakissa. Cristina ei innostu. Izzie ilmestyy paikalle Alzheimer-oireista kärsivän entisen opettajansa kanssa, mutta Alex ei yritäkään tehdä sovintoa. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41')
01.05
Greyn anatomia (12)
Juhlakauden huumaa. Kiitospäivän, joulun ja uudenvuoden juhlimisen lomassa Baileyn isä ilmaisee, ettei hyväksy tyttärensä elämänvalintoja. Mark ja Lexie joutuvat kohtamaan naisen Markin menneisyydestä. Thatcher arvostelee Webberin käytöstä, jota Meredith sen sijaan puolustelee. Amerikkalainen draamasarja. 6. tuotantokausi. (41')
01.55
Fashion Star
Finaali. Kilpailun finaalissa on mukana kolme suunnittelijaa, joista kukin valmistaa kolme asua H&M:lle, Macy'sille ja Saks Fifth Avenuelle. Lopuksi ostajat päättävät, kuka voittaa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
02.50
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
10.40
Ostosruutu
11.10
Ostosruutu
11.40
Ostosruutu
12.10
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
12.40
Krokotiilimies
Pussieläinrumba. Steve Irwinillä pitää kiirettä pussieläinten kanssa. Vompatit on saatava parittelemaan ja uintireissulla uupunut kenguru toipumaan. Kun yksi koala vielä kadottaa poikasensa ja toinen kärsii silmävaivoista, riittää eläinpuistossa rumbaa. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
13.10
Krokotiilimies
Alligaattorirakkautta. Australia Zoon alligaattorien lisääntymisohjelma kokee takaiskun, kun alligaattori Albert osoittautuukin naaraaksi. Pian eläinpuiston naaraat saapuu hurmaamaan uusi komea koiras Barney. Pelastuskeikalla kohdataan katolle pakkolaskun tehnyt mustajoutsen. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
13.40
Apua avajaisiin
Velipuolet. David Adjey matkaa Ottawaan auttamaan velipuolia, Devinia ja Dylania, karibialaishenkisen ravintolan avaamisessa. Vuokraa on maksettu jo 11 kuukautta, ja lisäongelmia tuovat mm. keittiön kuumuus ja veljesten erilaiset luonteet. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Kuuluisat kuppilat
Providencen hodarit. Tässä jaksossa Adam matkustaa Rhode Islandin kauniiseen pääkaupunkiin Providenceen ja auttaa paikallisen rugby-seuran hyökkääjää Connor McQuadea selviytymään Olneyville N.Y. System -ravintolan hodarihaasteesta. Adam tutustuu myös kaupungin rikkaaseen ruokakulttuuriin, jota sävyttävät siirtolaisten mukanaan tuomat perinteet. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
15.00
Brady Barrin vaarallinen luonto (S)
Kalamaailman kummajainen. Brady lähtee tutustumaan uhanalaisiin saharauskuihin, joiden sahamaisen nokan toiminta on vielä tutkijoillekin arvoitus. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (50')
16.00
Anthony Bourdain minilomalla
Chicago. Tällä kertaa Anthony vierailee Chicagossa. Tämä suurkaupunki on tunnettu kuuluisuuksistaan, italialaisesta lihastaan ja pizzastaan. Nyt Anthony näyttää, että Chicagoon kuuluu paljon muutakin. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (40')
16.50
Ruotsin karmein koti
Labyrintista tilavaksi kodiksi. Vivekan kaksioon on ahdettu kuusi erillistä huonetta, joten asunto muistuttaa labyrinttia. Lapset ovat muuttaneet pois kotoa, joten Viveka asuu asunnossa yksin. Simon ja Tomas raivaavat tilaa käytännöllisemmälle ja ennen kaikkea tyylikkäämmälle keittiölle ja ruokasalille. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
17.45
Leijonan luola Ruotsi
Tikkaita ja yrityskontakteja. Illan jaksossa tutustumme niin ruoantähteiden kierrätykseen kuin tikastukiinkin. Lisäksi tapaamme nuoren miehen, joka aikoo mullistaa muiden pienyrittäjien elämän. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (46')
18.40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Tyhjää täynnä. The Squarella menee niin huonosti, että se vaikuttaa jo työntekijöiden terveyteen. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintolassa ei käy asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
19.35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20.30
Panttilainaamo
Vaihtoehtoterapiaa. Sarja alkaa. 7. tuotantokauden uusinnat ma-to klo 20.30. Rick käy ampumassa 1870-luvun Hotchkiss-tykillä. Asiakkaat myyvät elektroterapialaitetta, Wurlitzerin jukeboksia, vohvelirautaa ja sikojen öljyämislaitetta. Amerikkalainen realitysarja.
21.00
Australian kovimmat keräilijät
Keräilijöiden keräilijä. Adam ja Lucas tapaavat Brianin, joka osoittautuu varsinaiseksi keräilijöiden keräilijäksi. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Splash! -tuomari Janne Kataja. 3. tuotantokausi. (42')
23.00
Konttori (7)
Michaelin viimeiset Dundiet. Michael järjestää viimeistä kertaa Dundie-gaalansa, jossa palkitaan konttorin työntekijöitä. Hän haluaa tapahtuman jatkuvan vastaisuudessakin ja ottaa Deangelon toiseksi gaalaisännäksi. Gaalassa koetaan niin iloisia yllätyksiä kuin pettymyksiä. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
23.30
Poliisit (7)
Helsinki. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21')
00.00
NCIS Los Angeles (16)
Petos. NCIS kuulee kolmen agentin kuolleen Sudanissa, ja huoli Afrikkaan palanneesta Sam Hannasta on suuri. Callen lähtee tutkimaan tilannetta paikan päälle, kun taas Kensi ja Deeks yrittävät selvittää Yhdysvalloissa, kuka vuotaa agenttien nimiä al-Qaidan tukijoukoille. Amerikkalainen draamasarja. 3. tuotantokausi. (41')
00.55
Outoa vai mitä? (16)
Henkimaailman juttuja. Onko aaveita olemassa? Kalifornialaisen yksinhuoltajaäidin koti muuttuu kummitustaloksi, connecticutilainen nainen joutuu demonin riivaamaksi ja englantilainen teinityttö väittää pystyvänsä kommunikoimaan aaveiden kanssa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi. (50')
01.55
Mahdoton illallinen
Triathlonhaaste. Tässä jaksossa kokataan Ironman-triathlonkilpailun tyyliin Arizonan paahtavan auringon alla. Keittiöitä ja menukokonaisuuksia on lajimäärän mukaisesti kolme, ja aikaakin on jälleen kerran vain rajallinen määrä. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (42')
02.50
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Clara-tädin lapset, osa 2/2. Clara Wardin oma lapsuus oli kurja, mutta se innosti häntä auttamaan muita lapsia. Hän perusti nuorisokeskuksen, jossa lapset saavat ruokaa ja rakkautta. Hänen oma kotinsa on kuitenkin hajoamispisteessä. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan hänelle uuden kodin ja lapsille uuden nuorisokeskuksen. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (S)
Yy, kaa, koo. CeCe on vaarassa saada hylätyn matematiikasta, joten ystävät hankkivat hänelle tuutorin. Deuce ja Gunther vääntävät kättä, ja Tylla ja Tinkallakin on omat kuvionsa. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Ahdistava täystuho. SARJA PALAA RUUTUUN. Hunkon perheen Scooby-koira aiheuttaa täystuhoa. Kun muutoin rauhallinen koira jää yksin, se tuhoaa koko talon. Kaiken kukkuraksi Scooby hyppii jopa ikkunoiden läpi. Perheenisä Greg uhkaa lähteä, mikäli koiraa ei saada kuriin, mutta Victoriasta kyse ei ole kurittomuudesta, vaan jostain aivan muusta. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
15.50
Deittikamera
Valtapeliä. Hauskaa ja lempeää miestä etsivät Eva ja Sherease ihastuvat iloiseen mieheen, mutta kilahtaako valta-asetelman muutos tälle päähän? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.15
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunaista vastalääkettä. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (5')
16.25
4D: Metrinmittainen tyttö (S)
4D: Metrinmittainen tyttö. Jasmine on muuten tavallinen teini Walesista, mutta hän on vain reilun metrin pituinen. Dokumentissa seurataan Jazzin elämää lyhytkasvuisen äitinsä kanssa, matkaa New Yorkiin, muuttoa isoon kaupunkiin ja isän etsintää. Dokumentti. (46')
17.25
Frasier (S)
Tohtori Nora. Frasier valitsee radioasemalle toisen radiopsykiatrin, joka paljastuu ahdasmieliseksi ja tuomitsevaksi. Frasier päättää selvittää, johtuuko tohtori Noran vihamielisyys ongelmallisesta äitisuhteesta. Vierailijoina Christine Baranski ja Piper Laurie. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
17.55
Himohamstraajat (S)
Ahkera tallentaja. SARJA PALAA RUUTUUN. Beverly tallentaa tv-ohjelmia tauotta, joten koti ja piha ovat täynnä videokasetteja. Tilanne koettelee aikuisten tyttärien hermoja. Meganin talo on niin täynnä roinaa, pyykkivuoria ja hiiren raatoja, että hänen pieniä lapsiaan uhkaa huostaanotto, mikäli kotia ei saada kuntoon. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (41')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (S)
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
19.30
Poliisit (7)
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
Huippumalli haussa
Tyttö, joka käveli ympyrää. Viikon haastetehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi, sillä muotinäytöslava pyörii. Erityisesti Nina on huolissaan asiasta kipeän nilkkansa takia. Kuvausten teemana on trailer park chic, jossa yhdistellään junttityyliä ja missikisoja. Amerikkalainen viihdeohjelma. 20. tuotantokausi. (41')
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Dance Flick - kaikkien tanssileffojen äiti (12)
(Dance Flick/USA 2009). Scary Movie -menestyselokuvien sarjan luoneiden Wayans-veljesten särmikäs komedia ottaa kohteekseen tanssielokuvat. Kaunis ja viaton Meg (Shoshana Bush) joutuu unohtamaan balettihaaveensa, kun hänen on vaihdettava koulua. Hän tutustuu kovanaamaiseen hiphop-tanssijaan Thomasiin (Damon Wayans Jr.), joka yrittää saada kaunottaren kokeilemaan taitojaan katutanssissa. Hulvaton parodia kasvaa lopulta vauhdikkaaksi huumorisirkukseksi, jota voi hyvällä syyllä kutsua kaikkien tanssileffojen äidiksi. Pääosissa: Shoshana Bush, Damon Wayans Jr., Essence Atkins, Affion Crockett, David Alan Grier, Shawn Wayans. Ohjaus: Damien Dante Wayans. (79')
22.45
Kylmäverisesti sinun (12)
Ilolintu. Veli ja TT saavat tutkittavakseen ilotytön murhan ja jäljet johtavat yllättävään suuntaan. Velin dementoituva isä tulee palvelutalosta entiselle työpaikalleen ajatuksenaan johtaa murhatutkimuksia. Käsikirjoitus Pasi Lampela. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä mm. Riku Kemppinen, Panu Vauhkonen, Hannu Kivioja, Tanjalotta Räikkä ja Carl-Kristian Rundman. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. (49') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
23.50
Frasier (S)
Tohtori Nora. Frasier valitsee radioasemalle toisen radiopsykiatrin, joka paljastuu ahdasmieliseksi ja tuomitsevaksi. Frasier päättää selvittää, johtuuko tohtori Noran vihamielisyys ongelmallisesta äitisuhteesta. Vierailijoina Christine Baranski ja Piper Laurie. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
00.20
Poliisit (7)
Kotimaisessa 56-osaisessa dokumentaarisessa sarjassa tutustutaan poliisin työhön. Jokaisessa jaksossa partion matkassa ollaan aina yhden yövuoron ajan. Kolmannen tuotantokauden jaksoissa poliisin työtä seurataan Turussa, Espoossa, Oulussa, Helsingissä, Kotkassa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
00.50
Criminal Minds: Epäilyksen alla (12)
Karkulaiset. Kun tärkeän tuomarin tytär ja FBI:n pääjohtajan kummityttö siepataan, Samin ryhmä epäilee ensin, että kidnappaaja on yksittäinen psykopaatti, mutta kuvio onkin paljon monimutkaisempi. Amerikkalainen jännityssarja. 1. tuotantokausi. (39')
01.45
Dr. Phil (S)
Naisia telkien takana. Dr. Phil saa vieraakseen Oscar-voittaja Cuba Gooding Jr:n, joka kertoo uudesta naisten vankilaan sijoittuvasta elokuvastaan Firelight. Lisäksi vieraana on Angela, joka varastaa saadakseen huumeita, mutta on mielestään liian hieno vankilaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
02.40
Ennustaja-TV