Ohjelmat

Yhteistyössä

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)
Prinsessat yökylässä. Sofia haluaa sovittaa yhteen vanhat ja uudet ystävänsä ensimmäisen kuninkaallisen yökyläilyn aikana. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (24')
07.30
Disney esittää: Timon ja Pumba (7)
Norsun saappaissa/Lapsenlikat. Olisiko Pumban elämä parempaa norsuna? Siitä vain kasvattamaan kokoa ja venyttämään kärsää! Toisessa jaksossa kumppanukset joutuvat epätoivoiseen tehtävään pienen lentotaidottoman korppikotkavauvan paimenina. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (21')
07.55
Lazy Town (S)
Päivän sankari. Zigi haluaisi olla Sportacuksen kaltainen supersankari, mutta hänen hyvää tarkoittavat urotekoyrityksensä epäonnistuvat kerta toisensa jälkeen. Lapset päättävät rakentaa itselleen kerhotalon, mutta moista ahkerointia ei Robi Rähmä hyvällä katso ja hän päättää tuhota sen. Zigi saa tilaisuuden osoittaa olevansa supersankari. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (24')
08.25
Waverly Placen velhot (7)
Isän tytöt. Alex ja Justin taikoivat vahingossa Maxista pikkutytön, ja nyt söpö Max on huomion keskipisteenä. Mustasukkainen Alex yrittää keksiä, miten saisi taas isänsä huomion, sillä isän ja tyttären perinteinen lettuaamiainen uhkaa jäädä unholaan. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (21')
08.50
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Paahdetut fenkolit tomaattikastikkeessa, grillattua polentaa sekä lapsuuden herkku French toast eli paremmat köyhät ritarit. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
09.20
Tuhluriprinsessat
Hienostelija. 25-vuotias Nina tuhlaa rahansa shoppailuun, juhlimiseen ja autonkuljettajaan. Hän tienaa paremmin kuin vanhempansa, mutta olettaa silti isukin hoitavan pakolliset kulut. Nina haaveilee oikeustieteen opinnoista tyyriissä eliittiyliopistossa ja rahakkaasta urasta rikosasianajajana. Saako Gail Ninan ymmärtämään, kuinka epärealistisia tämän haaveet ovat? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
09.50
Kodikkaasti vuokralla
Kaksi miestä ja koira. Kaverukset Paul ja Dan etsivät väliaikaista kimppakämppää. Jodin on löydettävä heille asunto nopeasti, sillä muuttopäivään on aikaa reilu viikko. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
10.20
Sarahin sisustusvinkit
Persoonallinen keittiö. Valmiit keittiökalusteet on helppo tuunata omannäköisiksi. Ahdas tila avartuu uudella pohjaratkaisulla ja raikkailla väreillä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Sisustuskaksoset
Kisa alkaa. SARJA PALAA RUUTUUN. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.
13.50
Sarahin sisustusvinkit
Lämpöä loft-kotiin. Andrew?n loft-kodin makuuhuone on kalsea ja epäkäytännöllinen. Uusi sisustus kunnioittaa vanhaa tehdastilaa, mutta on samalla kodikas ja pehmeä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
14.20
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Italiaan kuuluu aidossa pizzauunissa pastettu rapsakka pizza ja mehevään appelsiini-sitruunakakkuun menevät hedelmät helposti kuorineen. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14.50
Ruotsin karmein koti
Matka Englantiin. Simon ja Tomas matkustavat Cornwalliin Englantiin Simonin tuttavien luokse. Tuttavien 1500-luvun talossa on ruokasalin ja olohuoneen yhdistelmä, joka tuntuu kolkolta ja kylmältä. Simon ja Tomas loihtivat huoneesta lämminhenkisen ruokasalin, jossa viihtyvät myös vieraat. Ruotsalainen sisustusohjelma. 4. tuotantokausi.
15.50
Fashion Star
Kesätrendejä. Suunnittelijoita on jäljellä 12, ja tehtävänä on suunnitella kesävaatteita. Stressaantunut Orly saa kokea yllätyksen, ja itsepäiseksi itseään kuvaileva Ross päättää puolestaan yllättää mentorit. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
16.50
Deittikamera
Makean toiminnan megakanuunat. Laiska Jason ja uhkean rintavarustuksen perään haikaileva Jonathan kaipaavat makeaa toimintaa. Jason ei halua pompottelevaa naista, mutta kiimaiselle Jonathanille tuntuu kelpaavan kuka vain. Millaisia neitoja kaksikko saa valittua treffiseuraksi? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
17.20
Frasier (7)
Laki ja rakkaus. Frasier on ihastunut juristiinsa, joka sai Donnyn luopumaan syytteistä häntä vastaan. Daphne huolestuu, kun kuulee Donnyn menneen kihloihin pian heidän eronsa jälkeen. Amerikkalainen komediasarja. 8. tuotantokausi. (20')
17.50
Hotellit haltuun
Tavoitteet tähdissä. Hotelli New Lyngarthin Blackpoolissa omistaa mies, joka ei usko, että asiakas on aina oikeassa. Hän haluaisi vieraikseen vain parempaa väkeä, mutta sitä varten paikan olisi päästävä rupuhotellin statuksesta. Alexin johdolla hotellille aletaan hankkia tähtiluokitusta. Englantilainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Hauskat kotivideot
UUDET JAKSOT ALKAVAT. Kansallisromanttiset jaksot alkavat! Tänä iltana näemme katkelman uudesta sarjasta Haluatko Rihannaksi, lintu aloittaa koirastuksen ja Exorcist-baardit ovat parhaat. Kotimainen viihdeohjelma. 25. tuotantokausi. (42')
20.00
Vain elämää
Uusi kausi alkaa! Vain elämää -kausi alkaa Vesa-Matti Loirin päivällä! Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Elastinen, Toni Wirtanen ja Samuli Edelmann saapuvat Satulinnaan mukanaan omat versionsa Veskun legendaarisista hiteistä. Kaikkia jännittää, eikä vähiten illan isäntää! Kenestä kruunataan Satulinnan tikanheittomestari? Kotimainen musiikkiohjelma. 3. tuotantokausi. (83') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
21.55
Keno
Kenoarvonta
22.00
Elokuva: Muuttohaluton poikamies (7)
(Failure to Launch/USA 2006). Romanttinen menestyskomedia saattaa yhteen Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin ja vastustamattoman hurmurin Matthew McConaugheyn (Magic Mike, Kuinka hukata kundi 10 päivässä). Matthew McConaughey on 35-vuotias Tripp, joka nauttii makeasta ja helposta elämästä - mutta asuu yhä vanhempiensa luona. Turhautuneet vanhemmat palkkaavat ammattilaisviettelijä Paulan (Sarah Jessica Parker) patistamaan Trippiä pesästä. Kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan. Pääosissa: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Bradley Cooper, Kathy Bates. Ohjaus:Tom Dey. (92')
00.10
Tulossa: Vino Show
00.15
Elokuva: Bottoms Up (12)
(Bottoms Up/USA 2006). Hillittömässä komediassa Owen päättää pelastaa isänsä ravintolan. Kun baarikilpailun palkinto menee sivu suun, Owen keksii hankkia rahaa julkkispiireihin soluttautumalla. Pintaliitoporukasta löytyykin oikeita ystäviä ja kenties rakkauttakin. Pääosissa: Jason Mewes, David Keith, Brian Hallisay, Paris Hilton. Ohjaus: Erik MacArthur. (85')
02.05
Frasier (7)
Laki ja rakkaus. Frasier on ihastunut juristiinsa, joka sai Donnyn luopumaan syytteistä häntä vastaan. Daphne huolestuu, kun kuulee Donnyn menneen kihloihin pian heidän eronsa jälkeen. Amerikkalainen komediasarja. 8. tuotantokausi. (20')
02.35
Castle (12)
Onnenkantamoinen. Lottomiljonääri löytyy ammuttuna kotoaan. Johtuiko murha uhrin pröystäilevästä elämäntavasta? Martha miettii, miten käyttäisi yllätysperintönsä. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41')
03.35
Kylmäverisesti sinun (12)
Lapsen etu. Insestin ja pedofilian vastaisen yhdistyksen puheenjohtaja, lastenlääkäri Pirjo Rantakari kaappaa seitsemänvuotiaan tytön suojelukseensa epäillessään, että tämä on joutunut insestin uhriksi. Käsikirjoitus Veli-Pekka Hänninen. Kotimainen draama. 3. tuotantokausi. (52') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
04.45
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.15
Ostosruutu
09.45
Ostosruutu
10.15
Ostosruutu
10.45
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.15
Huippusalaiset reseptit
Sipulin salaisuus. Todd kohtaa tähänastisista haasteistaan suurimman yrittäessään kloonata Outback-ravintolan kuuluisan uppopaistetun sipulikukan. Matkan varrella kohdataan salainen tietolähde, kaunis nainen ja alligaattoreita. Ja kun sipulista on kyse, kyyneliltäkään ei vältytä. 1. tuotantokausi. (39')
12.15
Huijarirakentajat
Haudasta kehtoon. Huijarirakentajien tiimi lähtee Cramlingtoniin auttamaan esikoistaan odottavaa Cairnsien pariskuntaa. Vastikään kuolleen isänsä perinnön remonttiin uhrannut Dominic Cairns on menettänyt rahansa huijarille, eikä hänellä ole enää varaa edes vauvan kehtoon, ellei Melinda laita tuulemaan. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
13.10
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Hiljainen kylätie. Kokki Alexander Nilson lähtee Fleniin. Se on pieni paikkakunta, eikä ravintola Loftetissa käy riittävästi asiakkaita. Kokkien taidoissa on hiomisen varaa, ja koko henkilökunnalla on selvästi jotain salattavaa. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')
14.05
Leijonan luola USA
Salaseura. Polkupyörän valojen myyjän motiiveja epäillään. Lasten vinkuvat polvipaikat tekevät kotiäidit hulluiksi. Kiillotuskone sopii Kevinin salaseuran tunnusmerkin kiillotukseen. Kengännauhatkin ovat muotia. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
15.00
MasterChef Australia
Italialainen mestarien oppitunti. Italialaisen ruoan kummisetä Antonio Carluccio näyttää, miten valmistetaan pastaa ja pestoa. Mestarit valmistavat myös pitsaa, risottoa, kanapyöryköitä ja pastaa sekä carbonaraa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (44')
16.00
Krokotiilimies
Krokotiilikoulu. Steve Irwin opettaa Australia Zoon pelastusyksikön porukkaa pyydystämään krokotiileja Pohjois-Queenslandin trooppisilla syrjäseuduilla. Edessä on tiukkoja tilanteita, kun krokotiilikoulun oppilaat saavat kukin vuorollaan johtaa pyydystysoperaatiota. Dokumentti. 3. tuotantokausi.
17.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Mielikuvitusta peliin. Vassmolösan kestikievarin lounaalla tarjoillaan vain yhtä ruokaa, ja sekin on tehty osin puolivalmisteista. Kokki Alexander Nilson vie kestikievarin kokit hakemaan innoitusta, jotta kestikievariin saadaan enemmän asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
18.00
MasterChef Australia
Merisairaat kokkikokelaat. Kilpailijat matkustavat Fremantleen Länsi-Australiaan ja pääsevät pyytämään mereneläviä karskeille kalamiehille valmistettavaa ateriaa varten. Joukkuekilpailuna suoritettavassa tehtävässä kannattaa pistää kaikki peliin, sillä voittavan joukkueen jäsenet pääsevät kamppailemaan koskemattomuudesta. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
19.00
Leijonan luola USA
Nuoret yrittäjät. Nuorten yrittäjien erikoisjaksossa nähdään kaunis vesipullo, kierrätetään elektroniikkaa, liimataan haavoja maalilla ja maistellaan tulista hunajaa. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
20.00
MasterChef USA
Vaativat klassikot. Top 5 -kilpailijat kokkaavat lounasta Paula Deenin vieraille. Kaksi parasta pääsee suoraan jatkoon. Muut kolme joutuvat painetestiin, jossa heidän on kopioitava klassikkoannokset tuomarien ravintoloista. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21.00
Villit nettivideot (12)
Eläimellisiä elämyksiä. Nettiviidakon parhaat pedot on saatu haaviin. Näemme mm. pahantuulisen papukaijan, ihmisvihaaja-hanhen ja tietysti koko joukon apinoita. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (21')
21.30
Villit nettivideot (12)
Kyberstarat. Esittelyssä verkon kovimmat amatöörikuuluisuudet. Moni yrittää staraksi musiikin keinoin tai sitten vain tekeytymällä staraksi. Ja joistakuista tulee kuuluisia tahtomattaan. Englantilainen sarja. 5. tuotantokausi. (24')
22.05
Leijonan luola USA
Nuoret yrittäjät. Nuorten yrittäjien erikoisjaksossa nähdään kaunis vesipullo, kierrätetään elektroniikkaa, liimataan haavoja maalilla ja maistellaan tulista hunajaa. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (41')
23.05
JIM D Rikos: Jengielämää (16)
Kuolemanlaakso. New Mexican Mafia pitää Arizonan vankilajärjestelmää hallussaan. Jengi hallitsee vankilan lisäksi Arizonan katujen huumekauppaa. Se tekee yhteistyötä Meksikon kartellien kanssa ja kauppaa huumeita myös muille jengeille. New Mexican Mafia on valmis tappamaan kaikki ilmiantajat, ja poliisin on vaikea löytää todistajia jengiä vastaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. 6. tuotantokausi. (43')
00.05
Vankilapoliisit (12)
Pisto sellissä. Vangin vatsasta törröttää rautalangan pätkä, ja hän syyttää valkoisen ylivallan kannattajia puukotuksesta. Mutta miten puukotus on tapahtunut, kun vanki on viettänyt koko päivän lukitussa sellissään? Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (20')
00.35
Myrskyn silmässä (12)
Tulvat. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin tulviin sekä siihen, mikä tekee tulvista niin tuhoisia. Tarkastelun kohteina ovat hyökytulvat, myrskytulvat ja tsunamit. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (44')
01.35
Gene Simmonsin sukukalleudet (S)
Adoptiosuunnitelma. Gene ja Shannon tapaavat adoptiolapsia, ja Shannon yrittää vakuuttaa Nickiä ja Sophieta mahdollisen suunnitelmansa toimivuudesta. Nick etsii itselleen uutta asuntoa, mutta tarjolla olevat eivät juuri vakuuta häntä. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi. (21')
02.05
JIM D: Massiivinen tuho (7)
Megatsunami. Valtava tsunami iskeytyi kolmen maanosan rannikoille itäisellä Välimerellä 6000 eaa. Dokumentti selvittää, mikä sen aiheutti, kuinka tuhoisa se oli ja miten rannikoilla asuvien ihmisten kävi. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
03.05
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Liian tarkat toiveet. Nichié etsii pukua, joka kelpaisi myös hänen perinteitä rakastavalle äidilleen. Katella on niin yksityiskohtaisia vaatimuksia asulleen, että myyjillä lienee mahdoton tehtävä edessään. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 7. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Ylikasvuinen teini. 24-vuotias Katie asuu vielä kotona äitinsä kustannuksella. Silti velkaa on kertynyt paljon. Nyrpistelyn Katie kyllä osaa, mutta nyt on aika oppia elämään aikuisten lailla - ja lopettaa tuhlailu. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
10.00
Olet mitä syöt
Iso, iso isukki. Mark Hackett on kuuden alle 7-vuotiaan lapsen isä, jolla on tyypin 2 diabetes. Se ei miehen tahtia hidasta. Hän kumoaa joka ilta 12 tuoppia olutta tai pari pulloa viiniä. Vaimo kantaa Markille jättimäisiä ruoka-annoksia, jotta miehen ei tarvitsisi nousta sohvalta. Pöyristynyt Gillian puuttuu peliin ja tekee selväksi, kuinka vaarallinen miehen elämäntapa on. Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
10.30
Jaksa paremmin
Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenterveyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. Kotimainen lifestyleohjelma.
11.00
Liv D Sarja: Raskaana ja rappiolla (S)
Nälkäkuuria ja mässäilyä. Kaksosia odottava Natalie tekee kaikkensa välttääkseen lihomisen ja näännyttää sekä itsensä että syntymättömät lapsensa. Pluskokoinen Kim taas on tyytyväinen jokaiseen kiloonsa ja herkuttelee ilman tunnontuskia. 19-vuotiaalla Charliella on erikoinen käsitys tupakoinnin vaikutuksesta sikiöön. Englantilainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (47')
12.00
Supermarjo ja tytöt
Marjo synnyttää. Henna ottaa tatuoinnin. Sofia kuunteluttaa sinkkunsa Marjolla, joka ei innostu kuulemastaan. Ari järjestää Marjolle kotiinpaluujuhlan. Marjo saa ison lahjan, josta Sofian ja Arin välille kehkeytyy riita. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Maku-uusintoja. Viikon viimeistä illallista isännöi Fredrik. Hän tarjoaa vierailleen grillattua lammasta, kuten Olakin, ja limepiirasta, kuten Christinekin. Ovatko ne yhtä maistuvia kuin ensimmäiset versiot? Entä pitikö Isa simpukoista vai ei? Tänään kerrotaan myös viikon voittaja. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13.00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
13.30
Tyyliä vai ei
Tyylikapinallinen. Entinen kapinanuori Jill ei millään haluaisi alistua sovinnaisuuteen. Työ seksuaalivähemmistöjärjestön nuorisoneuvojana kuitenkin vaatii asiallisen tyylin, joten Stacyllä ja Clintonilla on jälleen hommia. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
14.30
Kotikokkien taistelu
Merellinen pääsiäisateria. Jäljellä olevat kahdeksan joukkuetta valmistavat merenelävistä upean pääsiäisaterian 40 VIP-vieraalle, joka on iloinen yllätys kaikille. 3. tuotantokausi.
15.35
Hurja remontti
Alexin muistolle osa 1. Auto-onnettomuudessa kuolleen Alex Brownin vanhemmat levittävät tietoa tekstailun vaarallisuudesta autolla ajaessa. Ty ystävineen auttaa heitä tärkeässä työssä. Kaksiosaisessa erikoisjaksossa vierailevat Justin Bieber ja Emma Roberts. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
16.30
Unelmien talo
Tällä kertaa on vuorossa molempien perheiden talojen sisustamista. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
17.00
Huippumalli haussa
Kertaus on opintojen äiti. Erikoisjaksossa kerrataan kuluneen tuotantokauden tapahtumia ja nähdään myös aiemmin julkaisematonta materiaalia. Amerikkalainen draamasarja. (41')
18.00
Taste
Lemmenruokaa. Kilpailu on edennyt semifinaaliin, jossa kokkien tehtävänä on valmistaa viettelevää lemmenruokaa. Haaste tuottaa vaikeuksia etenkin eräälle rakkaudessa kokemattomalle kilpailijalle. Paineet ovat ennenäkemättömän kovat, sillä vain neljä kokkia jatkaa finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Blingiä ja tuulihyrriä. Lauren haluaa todelliset prinsessahäät hevoskärryineen kaikkineen, kun taas Toni luottaa lihapullien vetovoimaan. Kat haluaa sikarinhuuruiset tuulihyrrähäät, ja Tamekia luottaa Bling-tiiminsä kovaan työhön. Kuka palkitaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20.00
Toisenlaiset äidit
Mirvan ja Hekan saama tuomio lapsettomuudesta muuttuikin odotuksen onneksi. Miltä tuntuu nähdä esikoisvauva ensi kerran, kun haaveista tulee sittenkin totta? Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (43')
20.57
Keno
21.00
Kumman kaa (7)
Tipatonta. Osa 3/10. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (20')
21.30
Kumman kaa (S)
Sutinaa. Osa 4/10. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (23')
22.00
Sinkkulaiva
Tänään Sinkkulaivalla nähdään Satu, joka on saapunut risteilemään Äänekoskelta. Sadun unelmissa siintää komea, pitkä ja varakas mies. Sydämensä useasti särkenyt Satu tykkää laulamisesta ja napatanssista. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
22.30
Sinkkulaiva
Kymmenisen vuotta sinkkuna elellyt Arto on kokenut kovia rakkaudessa, mutta usko uuteen onneen elää vahvana. Arto ei viitsi laivalle turhia matkatavaroita kanniskella, sillä pelimiehelle riittää lompakko taskussa. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (21')
23.00
Pappien tekopyhät tyttäret (S)
Huolenaiheita. Oliviaa huolestuttaa Edenin isän oikeudet tyttäreensä, Kolby taas pohtii seurustelussa piilevien houkutusten vaaroja. Taylor on ollut kiltti ja pääsee pitkästä aikaa ulos kavereidensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
00.00
Neljät häät Amerikassa
Blingiä ja tuulihyrriä. Lauren haluaa todelliset prinsessahäät hevoskärryineen kaikkineen, kun taas Toni luottaa lihapullien vetovoimaan. Kat haluaa sikarinhuuruiset tuulihyrrähäät, ja Tamekia luottaa Bling-tiiminsä kovaan työhön. Kuka palkitaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
01.00
Gigolot (12)
Tulisilla hiilillä. Bracen naisystävä epäilee olevansa raskaana, ja raskaustestin tulosta jännittävä Brace pohtii, millainen isä hänestä tulisi. Vin puolestaan kaipaa kaukana asuvaa tyttöystäväänsä ja haaveilee yhteisestä elämästä. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
01.35
Ennustaja-TV