Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Tukea tukijalle. Kun Trina Scottin aviomies kuoli poliisitehtävissään, Trina ryhtyi auttamaan muita menetyksen kokeneita poliisien omaisia. Mutta kun termiitit valtasivat hänen kotinsa, hänen voimansa loppuivat. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan perheelle uuden kodin, jota termiitit eivät pääse nakertamaan. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (S)
Tapaus lihapulla. CeCe ja Rocky tallettavat ansaitsemansa rahat tilille ja saavat uudet, upeat pankkikortit. Pian Ty ja Deuce alkavat kuitenkin vaatia osaansa tyttöjen menestyksestä. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Merieläinten pelastajat
Delfiinit vaarassa. Jaksossa tutustutaan kolmen eri delfiinin pelastukseen. Alle vuoden vanha poikanen on sotkeutunut kalastajien siimaan. Ennen eläimen vapauttamista pelastajien on kuitenkin saatava se kiinni. Myös merestä makeaan veteen eksynyt delfiini on vikkelä, eikä aikaa ole hukattavana. Lopuksi seurataan vakavasti sairaan Dotty-delfiinin hoitoa uraauurtavalla menetelmällä. 1. tuotantokausi. (21')
15.20
Amerikan hauskimmat kotivideot
Jaksossa nähdään hassu pääsiäispupu, tanssiva koira ja vauva, jonka äiti ammuu. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.
15.50
Deittikamera
Kalju kristallipallo. Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, kun hiusmuotoilija Dolly ja konservatiivinen kaunotar Lauren valitsevat taloon kaljun koomikon ja räväkän räppärin. Näkyykö kristallipallossa rakkautta? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.20
Deittikamera
Ilveilyä diskovaloissa. Hauska ja maanläheinen Corina ja kuuma bilettäjä Avalise tapaavat muun muassa lempeän jätin ja miehen, joka häipyi treffeiltään ystävänpäivänä. Naisten ihanne on itsevarma mies, jolla on kanttia vaikka nuolla daaminsa varpaita. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.50
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunaista vastalääkettä. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (5')
16.55
Himosiivoojat New Yorkissa
Romumiehen blues. Larry Fisher joutui sulkemaan käytetyn tavaran kauppansa laman takia, ja liikkeen tavarat päätyivät Larryn pieneen asuntoon. Nyt tavaramäärä pitäisi saada pois, kun Larry on muuttamassa yhteen tyttöystävänsä Rachelin kanssa. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
17.55
Eden
Tehtaan taukopuutarha. Minna ja Tommy saavat haastavan tehtävän suunnitella taukopuutarha tehtaan pihamaalle. Alueen täytyy mahdollistaa sekä tuotteiden testaamisen että rentouttavien taukojen pitämisen. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (21')
18.25
Frasier (7)
Tanssi kuoleman kanssa. Nilesin alivuokralainen Montanassa on saanut naapurit ärsyyntymään, ja Nilesin vuokrasopimus uhataan katkaista. Niles järjestää juhlat lepyttääkseen taloyhtiön hallituksen, mutta kuolema puuttuu peliin. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Neljän tähden illallinen
Laulaja Mari Palo loihtii illallisen, ja siitä nauttimaan saapuvat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Marita Taavitsainen. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Neljän tähden illallinen
SARJA JÄÄ TAUOLLE. Ensi maanantaista lähtien arkisin kello 19 ja 19.30 Poliisit. Laulaja Marita Taavitsaisen illallispöytään istahtavat imitaattori Jukka Laaksonen sekä laulajat Kurre Westerlund ja Mari Palo. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
Suomen kaunein mökki
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Sekavia suhteita (7)
(Because I Said So/USA 2007). Romanttinen komedia kolmen tyttärensä elämästä huolta kantavasta Daphnesta (Diane Keaton), joka saa aikaan todellisen sotkun puuttuessaan kuopuksensa Millien (Mandy Moore) ihmissuhdekiemuroihin pelätessään tämän jäävän täysin ilman elämänkumppania. Ohjaaja Michael Lehmann muistetaan komediamenestyksistä 40 päivää ja 40 yötä sekä Heathers. Pääosissa: Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Piper Perabo. Ohjaus: Michael Lehmann. (97')
23.00
River (12)
Osa 7/8: Tutkimusten tulos. Viimeinen jakso ensi torstaina kello 22. Tyhjäksi luullun tutkimusaseman kammottavat salaisuudet paljastuvat etsintäpartiolle yksi kerrallaan. Paikka osoittautuu hengenvaaralliseksi, ja turvallisuuspäällikkö Kurt joutuu kohtaamaan myös menneisyytensä. Uskomattomin löytö tehdään jälleen kerran sudenkorennon opastuksella. 1. tuotantokausi. (41')
00.00
Pomo haussa
Turvallisesti turva-alalla. SARJA PÄÄTTYY. Ensi torstaina tällä ohjelmapaikalla Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay. Isokokoinen Quincy ja pikkuruinen Michelle kisaavat ylennyksestä miehisellä turvallisuusalalla. He joutuvat muun muassa suorittamaan vartijakokeen ja vastaamaan baseball-ottelun turvallisuudesta. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
00.55
Under the Dome (12)
Tartunta. Aivokalvontulehdusepidemia uhkaa kaupunkia, mutta lääkkeitä ei riitä kaikille. Julia saa tietää, että hänen miehensä katoaminen liittyy jotenkin Barbieen. Angie joutuu pulaan pommisuojassa. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40')
01.55
Under the Dome (12)
Moab. Sotilaat päästävät kuvun ulkopuolelle jääneet läheiset tapaamaan kaupunkilaisia sillalle. Pastori kuulee kuulolaitteellaan sanan "Moab", jonka hän uskoo olevan Jumalan varoitus. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40')
02.50
Frasier (7)
Tanssi kuoleman kanssa. Nilesin alivuokralainen Montanassa on saanut naapurit ärsyyntymään, ja Nilesin vuokrasopimus uhataan katkaista. Niles järjestää juhlat lepyttääkseen taloyhtiön hallituksen, mutta kuolema puuttuu peliin. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
03.20
4D: Maailman lyhyin mies (7)
4D: Maailman lyhyin mies. Kolumbialainen Edward Hernandéz julistettiin maailman lyhyimmäksi mieheksi vuonna 2010. 70-senttinen mies oli aina herättänyt paljon huomiota, mutta median kiinnostus mullisti hänen elämänsä. Suosio kuitenkin laantui pian, kun Edward menetti tittelinsä lyhyemmälle miehelle vain kuuden viikon jälkeen. Dokumentti. (46')
04.20
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
Ostosruutu
11.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.50
Krokotiilimies
Tyttöni mun. Steve Irwinin elämässä on kaksi tärkeää naista: Terri-vaimo ja Bindi-tytär. Terri on miltei miehensä veroinen villieläinten käsittelijä, eikä pienen Bindi-tyttärenkään kohdalla ole omena pudonnut kauas puusta. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.20
Apua avajaisiin
Uudet amerikkalaiset klassikot. Todd ja Kai ovat San Franciscon baareissa viihtyviä kavereita, jotka haluavat perustaa oman ravintolan. David Adjeyn apua kaivataan, kun rahoitus on epävarmaa ja miehet haluavat tarjota ravintolassaan oluttölkkikanaa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13.10
Leijonan luola Ruotsi
Iskunvaimentimia ja vauvantyyny. Tänään tapaamme mm. rikkaan naisen, joka on keksinyt uudenlaisen vauvantyynyn. Lisäksi Jan Erik tulee Kiirunasta asti kertomaan uudenlaisesta iskunvaimentimesta. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')
14.05
Henkka & Niki vs. Amerikka
Rämeiden kotirouvat. Louisianassa Henkka & Niki tapaavat rämeiden kasvatit, paikalliset kotirouvat. Avotulella valmistetaan paikallista bravuuria: alligaattoria cajun. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
14.35
Jyrki Sukulan makujen maa
Tällä kertaa Jyrkin makumatka suuntautuu Huittisiin, jossa tutustutaan porsastilaan. Jyrki valmistaa rypsiporsaan niskaa. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15.05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
16.00
Ruotsin karmein koti
Nukkekotiko?. Ing-Marien ja Bennyn omakotitalo muistuttaa erehdyttävästi nukkekotia, sillä se on täynnä nukkeja, pitsiä ja vaaleanpunaista. Simon ja Tomas panevat olohuoneen täysin uusiksi, mutta säilyttävät Ing-Marien romanttisen tyylin, mutta huomattavasti hillitymmin kuin asukas itse. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16.50
LA Ink
Valheita ja valokuvia. Kun Liz jää kiinni valehtelusta, muiden mitta täyttyy lopullisesti. Kat päättää osallistua hyväntekeväisyystilaisuuteen ja vaihtaa tatuointien teon valokuvaukseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
17.45
Leijonan luola Ruotsi
Mainontaa. Yllättävän monta yrittäjää on Leijonan luolassa esittelemässä uusia ideoita mainontaan. Eräs yrittäjä on silmin nähden hermostunut. Entä kuka työntää sisään kärryllisen ruokaa ja miksi? Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')
18.40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Ilosta ei ole tietoakaan. Pienessä Noran kaupungissa on ravintola Den Glada Krogen. Sen ruokalista on pysynyt muuttumattomana pitkään, ja keittiökin on karmeassa kunnossa. Kokki Alexander Nilson lähtee katsomaan, miten hän saisi kohennettua ravintolaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19.35
Suomen huutokauppakeisari
Aki havittelee huutokauppaan harvinaista, 1800-luvulta olevaa miekkaa. Markku tuunaa kaappia ja uhmaa Helin tahtoa. Kirsi lähtee omille reissuilleen ja tekee tappiokaupan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
20.30
Poliisit (7)
Helsinki. Sarja päättyy. Tuukka ja Toni käyvät menestyksekkäällä tarkastuskierroksella Suomenlinnassa. Helsingin keskusta kuhisee tappelua ja uhkaavia henkilöitä, ja partion ritarillisuus pääsee oikeuksiinsa. Rattijuoppojakin saadaan kiinni. 5. tuotantokausi. (21')
21.00
Tricked (7)
Naistennaurattaja. Taikuri Ben Hanlin tekee temppuja saadakseen naisjulkkisten puhelinnumeroita. Hän esiintyy myös vaatekaupan vartijana ja jekuttaa Blue-poikabändin jäseniä. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Toni Wirtanen. 3. tuotantokausi. (45')
22.55
Konttori (S)
Uutta verta. Michael on päättänyt muuttaa Hollyn mukana Coloradoon. Niinpä hänen tilalleen tulee uusi pomo, Deangelo Vickers (Will Ferrell), johon kaikki yrittävät tehdä vaikutuksen. Dwight ei ole erityisen innoissaan. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
23.25
Poliisit (7)
Lahti. Partio ja kaupungin festivaaliyleisö viihdyttävät toisiaan. Pialla menee hermo makkaraperunoihin liittyviin asiakastilanteisiin. Vakava puukotustapaus. Nainen haluaa pissata varsin epäsopivaan paikkaan. 5. tuotantokausi. (21')
23.55
Australian rajalla
Maalla, merellä ja ilmassa. Tullin valvontakone havaitsee uppoavan kalastusaluksen, joka on täynnä laittomia siirtolaisia. Vietnamista palaavien naisten tuliaisissa asustaa muurahaisyhteisö. Tulliin saapuu vahvasti päihtynyt nainen. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
00.25
Eriskummalliset rikokset (7)
Kippareita ja kilpikonnia. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu humalainen veneryöstö, seksikauppaan vaatteiden perässä murtautunut transvestiitti sekä suuri kilpikonnakaappaus. Englantilainen sarja. (27')
01.00
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Valmista viime tipassa. Dannyn tuunausporukka saa käsiinsä Dodge Chargerin, jonka kunnostus kuumentaa tunteita tavallista enemmän. Oranssi custom-pyörä puolestaan saa asiakkaan innostumaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (19')
01.30
Rantavahdit (7)
Harjoittelijan h-hetki. Harjoittelija Maxin h-hetki koittaa: tuleeko hänestä vihdoin oikea rantavahti vai joutuuko hän vaihtamaan alaa? Haiverkkoon on takertunut hai, jonka irrottaminen ei suju kommelluksitta. Kallion juurella on nähty ruumis, ja Beardy vaarantaa henkensä etsintäoperaatiossa. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21')
02.00
LA Ink
Valheita ja valokuvia. Kun Liz jää kiinni valehtelusta, muiden mitta täyttyy lopullisesti. Kat päättää osallistua hyväntekeväisyystilaisuuteen ja vaihtaa tatuointien teon valokuvaukseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
02.55
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äidin kaipuu. Margaret ja Jill saapuvat häämekko-ostoksille ilman äitejään. Herkässä tilanteessa sukulaisten, ystävien ja henkilökunnan tuki on tarpeen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Tyttö joka ei kasvanut aikuiseksi. Michelle on 27-vuotias, mutta asuu edelleen vanhempiensa siipien suojissa. Michelle shoppailee holtittomasti ja haaveilee isoista taloista ja luksusautoista, vaikka käykin vain osa-aikatöissä. Vanhemmat ovat saaneet tarpeekseen tyttärensä leveästä elämäntyylistä ja kutsuvat hätiin talousneuvoja Gailin, joka ajaa tuhluriprinsessan pois pesästä. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00
Sarahin sisustusvinkit
50-luvun ruokailu- ja olohuone. Erika ja Michael elävät lapsineen omakotitalossa, joka on kuin aikakapseli 50-luvulta. He kaipaavat uudistusta ankeaan olohuoneeseen ja ruokailutilaan, mutta haluavat säilyttää 50-luvun tyylin remontin jälkeenkin. Sarah ja Tommy ottavat tehtäväkseen suunnitella nykyaikaisista materiaaleista ja kalusteista 50-lukua henkivän mutta tämän päivän mukavuutta tarjoavan tilan. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10.30
Eden
Parkkipaikka terapiakeitaaksi. Kauden viimeisessä jaksossa rakennetaan kehitysvammaisasuntolan asukkaille turvallisempi oleskelupaikka. Parkkipaikan puristuksessa ollut vanha alue laajennetaan, sekä rajataan turvallisemmaksi. Mikko kaivaa läheiseen rinteeseen uusia istutusalueita sekä käytävän, jota pitkin pääsee rinteen päälle siirrettyyn huvimajaan. Minna huomioi istutuksissa asukkaiden kiinnostuksen hyötykasveihin sekä värikkäisiin kukkiin. Tommy jatkaa värikästä teemaa entisöidessään vanhat pihakalusteet pirteäksi, iloiseksi kokonaisuudeksi. Ensi viikolla tällä ohjelmapaikalla Edenin 5. tuotantokauden uusinnat. Kotimainen puutarhaohjelma. (22')
11.00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Perheen perjantai-illan yhteisateria. Rapeat perunankuoret ja kotitekoista ketsuppia, täytetyt paistilihakääryleet ja ranskalainen hedelmätorttu. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
11.30
Leila leipoo
Amerikan malliin. Leila leipoo amerikkalaisia leivonnaisia: limettipiirasta, kookos-suklaavuokaleivoksia sekä kermaista ja kinuskista banaanipiirakkaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
12.00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Kehonrakentaja kunnostautuu. Kansainvälisestikin menestynyt kehonrakentaja Doreen Nicolaou on laatinut monimutkaisen menun, jossa maistuvat hänen kotiseutunsa Kreikan maut. Pelkästään alkuruokiakin on kuusi erilaista. Doreen paljastaa kehonrakennustaustansa muille vasta tänä iltana, ja illan ohjelmanumerona toimii toisen huippubodarin esitteleminen. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Huippukokki lähtee maalle
Vesipuhveleita voitelemassa. Lynn tutustuu Ontariossa vesipuhveleiden kasvatukseen ja pääsee tekemään niiden kanssa vähän liiankin läheistä tuttavuutta. Hän vierailee myös tehtaassa, jossa tehdään juustoja vesipuhvelin maidosta. Ruoaksi hän valmistaa muun muassa polentaa puhveli-mozzarellasta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.30
Tuhluriprinsessat
Itsekäs isosisko. Sarah on 23-vuotias työssäkäyvä nainen, joka asuu vanhempiensa luona ja käyttää palkkansa itsensä hemmotteluun. Sen lisäksi hän lypsää rahaa vanhemmiltaan, poikaystävältään ja jopa pikkusiskoltaan. Jos rahaa ei heru, Sarah murjottaa ja syyllistää läheisiään. Pikkusisko pelkää rahariitojen tuhoavan heidän sisarussuhteensa ja haluaa saada itsekkään isosiskonsa näkemään omaa nenäänsä pidemmälle. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vaativat diivat. Asiakastapaamiset uhkaavat venyä loputtoman pitkiksi, kun Mojdeh ihastuu jokaiseen sovittamaansa pukuun ja Caitlyn on kiinnostuneempi koruista kuin mekoista. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
14.30
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Vanhoja ja uusia ystäviä. Maria muistelee menneitä entisensä naapurinsa ja hyvän ystävänsä Lotan kanssa. Anna tapaa vanhan ystävänsä Johnnyn, joka aikanaan opasti Annan kuntoilun maailmaan. Gunilla harjoittelee itse kirjoittamaansa näytelmää varten. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
15.30
Olet mitä syöt
Henwoodit helisemässä. Henwoodien perheessä kukaan ei halua laittaa ruokaa, joten koko perhe elää pelkillä valmisruoilla. Tämä on jo alkanut näkyä perheen äidin sekä 12-vuotiaan Holly-tyttären painossa ja hyvinvoinnissa. Gillian yrittää saada perheen äidin pääsemään keittiökammostaan ja laittamaan perheelle terveellistä kotiruokaa. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16.00
Häähullut (7)
Koe-esiintyminen. Erica ja Wil tapasivat Facebookissa. Häitä edeltävä viikko on täynnä itkua ja raivoa, mutta hankalimmat vastoinkäymiset pari kohtaa alttarilla. Krystal on antanut potkut morsiusneidoilleen, joten hän järjestää uusille ehdokkaille koe-esiintymisen. 8. tuotantokausi. (42')
17.00
Hurja remontti
Freesi alku Fresnossa. Mary Ann Riojas syntyi ilman jalkoja ja käsistäkin vain toinen on täysin terve. Siitä huolimatta tämä sisukas nainen on kasvattanut yksin neljä lasta, opiskellut ammatin ja hankkinut omalla työllään oman kodin. Ikävä kyllä koti ei oikein sovellu pyörätuolilla liikkumiseen ja lisäksi siitä löytyi asbestia. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan perheelle esteettömän ja puhtaan kodin. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
18.00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Salla rakastaa Italiaa ja pientä poikaansa. Turkulaisen opiskelijan menu on kokonaan italiaksi, ja vieraat joutuvat arvuuttelemaan ruokalajeja. Minkälaiset pisteet Salla saa? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
18.30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Turun saaristossa on Päivytin pitämä perhekoti. Miten suurperheen äidiltä onnistuu illallisen valmistaminen vain neljälle hengelle? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Sipsejä ja dippiä. Morsiamet Karen, Jessica, Dashina ja Alexis arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on niin sambaa, kaloja kuin sipsejäkin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Fashion Star
Finaali. Kilpailun finaalissa on mukana kolme suunnittelijaa, joista kukin valmistaa kolme asua H&M:lle, Macy'sille ja Saks Fifth Avenuelle. Lopuksi ostajat päättävät, kuka voittaa kuuden miljoonan dollarin sopimuksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (43')
21.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2, osa 27. Charlotte ja Samantha riitaantuvat, kun Charlotten veli saapuu kaupunkiin. Carrien tuoreella miesystävällä on ihana perhe. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (25')
21.35
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2, osa 28. Charlotte alkaa epäillä taitojaan, kun hänen seuralaisensa nukahtaa. Muut naiset lähtevät hänen tuekseen tantrakurssille. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (26')
22.10
Petolliset enkelit (7)
Naisen kylkiluu. Kirkon vuotuinen grillauskisa lähestyy, ja Amanda päättää koota naisten joukkueen muuten niin miesvaltaista kisaa varten. Cricket painii mutkikkaan rakkauselämänsä parissa, ja Sharon astuu vahingossa Zackin reviirille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
23.05
Valheen vangit (S)
Lapsi. Teinityttö salaa oikean ikänsä sekä raskautensa poikaystävältään. Poika uskoo tytön olevan täysi-ikäinen. Tytön ikä paljastuu sairaalassa, ja järkyttynyt poikaystävä jättää tytön. Tyttö haluaa pitää lapsen - vanhempiensa järkytykseksi. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
00.00
Pappien tekopyhät tyttäret (S)
Vapaus. Nikita vie Kolbyn ja Micahin päivälliselle, Olivia päätyy johtamaan kirkon nuorisoryhmää, ja Taylor miettii opiskelupaikkavaihtoehtojaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
00.50
Asiaa seksistä (S)
Suuren seksikyselyn satoa. Britanniassa toteutetun suuren seksikyselyn tulosten purkaminen alkaa. Teini-ikäisten valistaminen jatkuu tuttuun tapaan koulukiertueella, ja lisäksi nuoret pääsevät laboratorioon perehtymään sukupuolitauteja aiheuttaviin bakteereihin. 5. tuotantokausi. (43')
01.45
Ruotsin plastiikkakirurgit
Onnettomuuden jälkeen. Anna Book palaa sairaalaan leikkauksen jälkeen jälkitarkastukseen. Pernilla haluaa tehdä jotain syvällä silmäkuopissa oleville silmilleen, ja Susanne tulee vastaanotolle värjäämään nänninpihansa. Roger puolestaan on ollut liikenneonnettomuudessa ja haluaa nyt saada pohkeensa ja pakaransa kuntoon. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
02.40
Neljät häät Amerikassa
Sipsejä ja dippiä. Morsiamet Karen, Jessica, Dashina ja Alexis arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on niin sambaa, kaloja kuin sipsejäkin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03.35
Ennustaja-TV