Yhteistyössä

Ohjelmistossa

Tuotantokausi 3 › Liv, Ruutu+ Viihde

Jutta Gustafsberg, Jari "Bull" Mentula sekä suuri joukko personal trainereita, lääkäreitä ja hyvinvointivalmentajia auttavat kymmentä ylipainoista suomalaista laihtumaan. Sarjan jokainen jakso on yhden päähenkilön tarina puolen vuoden ajalta, alkupunnituksesta loppuhuipennukseen ja viimeiseen vaa'alle astumiseen. Suuria tunteita, onnistumisen ja epäonnistumisen hetkiä, itkua, naurua ja ennen kaikkea kovaa treeniä - tätä on Jutta ja puolen vuoden superdieetit. Kotimainen lifestyleohjelma.

Tuotantokausi 2 › Liv, Ruutu+ Viihde

Jutta ja puolen vuoden superdieetit -sarjassa tavataan kymmenen erilaisten ylipaino-ongelmien kanssa kamppailevaa suomalaista. Joillakin ylipainoa on useampia kymmeniä kiloja, toisilla liikakiloja on vähemmän, mutta niiden pudottaminen ei enää omin avuin onnistu. Apuun saapuu Jutta Gustafsberg tiimeineen! Sarjan jokainen jakso on yhden päähenkilön tarina puolen vuoden ajalta, alkupunnituksesta aina viimeiseen vaa'alle astumiseen saakka. Kotimainen lifestyleohjelma.

Seuraavat tv-esitykset

to 21.8. 20.00
Kausi 2 - Jakso 4
Piia on 35-vuotias sairaanhoitaja Valkeakoskelta. Kilpirauhasen toimintaongelmista kärsivän Piian paino on tällä hetkellä lähemmäs 104 kiloa ja se on kertynyt hitaasti vuosien saatossa. Piia on yrittänyt pudottaa painoaan Jutan opeilla jo aiemminkin, ja hän oli mukana myös sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Piian laihdutusmatkaa hidastavat voimakkaat itsetunto-ongelmat sekä taipumus masentuneisuuteen. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
la 23.8. 20.00
Kausi 2 - Jakso 5
Laura on 30-vuotias tamperelainen fysio- ja lymfaterapeutti, joka on laihtunut Jutan opeilla aiemmin jo 30 kiloa.Lauran paino on ollut pahimmillaan jopa 155 kiloa.Tavoitteet ovat korkealla: hän haaveilee tulevaisuudessa Fitness-kisoihin osallistumisesta. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
ma 25.8. 20.00
Kausi 2 - Jakso 6
Sanni on 25-vuotias tamperelainen nainen, jolle alkoi kertyä painoa ala-asteiässä epäterveellisten ruokailutottumusten seurauksena. Vaikka Sanni liikkuu, niin painoa on kertynyt aikuisiälläkin tasaiseen tahtiin. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
ti 26.8. 20.00
Kausi 2 - Jakso 7
Erkko on 40-vuotias rekkakuski Lempäälästä. Lähes 150-kiloinen Erkko on ollut koko aikuisikänsä ylipainoinen, ja epäsäännölliset työajat sekä roskaruoka ovat pahentaneet tilannetta entisestään. Bodaaminen puoliammatillisessa mielessä kiehtoo Erkkoa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (41')
ke 27.8. 20.00
Kausi 2 - Jakso 8
Martzu on tunnettu muotisuunnittelija, joka on hiljattain menettänyt miehensä, ja sen myötä paitsi osan elämänhaluaan, niin myös terveelliset elämäntavat. Kiireinen uranainen on yksinkertaisesti unohtanut pitää itsestään huolta ja kilot ovat kertyneet puolivahingossa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso (S)
Kultahöyhen / Elä ja anna toisten ajaa. Johanna tahtoo rakentaa linnuille ruokintatelineen mutta ei selviä urakasta yksin. Oso hälytetään apuun. Emma ja hänen isänsä eivät löydä bussipysäkkiä, ja Emman pitää ehtiä ajoissa kouluun. Osaisikohan Oso auttaa nopeasti? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23')
07.25
Disney esittää: Finias ja Ferb (S)
Candace poissa langoilta / Lentävä matto. Candacen lainaa poikien kännykkää, tietämättömänä puhelimen kaukosiirtosovelluksesta, ja päätyy Pääsiäissaarille. Pojat rakentavat lentävän maton isän lapsuuden suosikkiohjelman inspiroimina ja tohtori Tollontyö aikoo pilata veljensä salaperäisen taideteoksen Tahranaattorillaan. 3. tuotantokausi. (21')
07.50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa (S)
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.15
Waverly Placen velhot (S)
Kolmas pyörä. Harper pelkää jäävänsä kolmanneksi pyöräksi, kun Alexille paljastuu, että myös Stevie on velho. Justin tarvitsee apua paraatilavan rakentamiseen ja sotkee tyttöjen kuvioita entisestään. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.40
Maailman oudoimmat ravintolat
Ritarien ruuat. Bob matkustaa berliiniläiseen tavernaan, joka on kuin suoraan pimeältä keskiajalta. Sieltä hän jatkaa japanilaiseen ravintolaan, jonka teemana on Tuhannen ja yhden yön tarinat. 1. tuotantokausi. (21')
09.10
Reissussa lasten kanssa
Historian havinaa Ateenassa. Ateenassa riittää nähtävää koko perheelle, ja historia herää henkiin niin Akropolis-kukkulalla kuin muinaisella stadionillakin. Retki saaristoon tarjoaa rauhallista vastapainoa kaupungin vilskeelle ja vilinälle. 4. tuotantokausi.
09.50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Lauran matkaseurana Tukholmassa on Antti Tuisku. Vierailukohteena on mm. ABBA-museo, jossa selviää olisiko Tuiskusta ollut ainesta ABBA:n viidenneksi jäseneksi. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10.20
Unelmamökki
Tehdään päätös uuden saunan rakentamisesta. Mökin ulkoväri valitaan, ostetaan ja maalaustyöt alkavat. Rannan rakennusta, mökkiä maalataan ja sisätyöt valmistuvat kovaa vauhtia. Verhojen valinta. Kevät on riittävän pitkällä ja päästään Plantagenille valitsemaan kasveja. Aarikalla suunnitellaan makuuhuoneeseen uniikki reliefi. Räsymattoja tehdään. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Matkaseurana Tukholmassa on tänään näyttelijä Joonas Saartamo. Vauhdikas päivä pitää sisällään mm. vierailun Tukholman kuninkaanlinnaan sekä puistopikinikin ja pyöräilyä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
13.50
Unelmamökki
Nyt alkaa olla kaikki lähes valmista. Enää pientä listojen laittoa sisällä ja verhot mitataan. Ranta valmistuu rappusten myötä. Maalaus ja pihatyöt täytyy tehdä, mutta onneksi päivät alkavat olla taas valoisia. Sisustushankintoja tehdään mm. lampaantaljoilla ja sängyt valitaan. Taas alkaa deadline painamaan.... Unelmamökin seuraava jakso huomenna klo 20.30. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
14.20
Maailman oudoimmat ravintolat
Helvetin hyvä ravintola. Bob vierailee Taiwanissa ympäristöystävällisessä ravintolassa, jonka teemana on pahvi. Myöhemmin Bob joutuu hautausmaalle yliluonnollisten voimien riepoteltavaksi. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Deittikamera
Himokasta menoa. Pirtsakka Tabina ja mallityttö Larissa etsivät unelmiensa miestä. Tabina etsii hauskaa, älykästä ja komeaa miestä. Tyttömäinen Larissa taas kaipaa hemmottelua; hän kuvittelee olevansa prinsessa. Luvassa on suukkoja ja säpinää, kun tytöt lähtevät etsimään elämänsä miestä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
15.20
Ruotsin karmein koti
Teinin huone järjestykseen. Simon ja Tomas kutsutaan tuomaan järjestyksen 15-vuotiaan Jenniferin huoneeseen isosiskon muuton jäljiltä. Huone on jaettu kahtia väliaikaisella seinällä, ja tavarat pursuavat rikkinäisistä kaapeista. Sisustajakaksikko ryhtyy toimeen uuden rakentajan ja koristemaalari Gabriellen avustamana. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
16.20
Koiralle koti
Hauvat hädässä. Best Friendsin väki pelastaa koiria Gustav-hurrikaanin jäljiltä. Sherry kouluttaa sekarotuista shelttiä eroon mustasukkaisuudesta. Amerikkalainen dokumenttisarja. 3. tuotantokausi. (50')
16.20
Koiralle koti
Hauvat hädässä. Best Friendsin väki pelastaa koiria Gustav-hurrikaanin jäljiltä. Sherry kouluttaa sekarotuista shelttiä eroon mustasukkaisuudesta. Amerikkalainen dokumenttisarja. 3. tuotantokausi. (50')
17.25
Frasier (S)
Jouluinen painajainen. Frasier järjestää suuren joulujuhlan talonsa asukkaille. Daphne on hämmentynyt saatuaan kuulla Nilesin tunteista. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (20')
17.55
Himohamstraajat (S)
Laiska ja reipas miniä. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Becky ei raaski luopua sukunsa vanhoista tavaroista, vaikka hänellä on niiden varastoinnista tuhansien dollarien velat. Välit poikaan ja miniäänkin ovat koetuksella. Clare on viety pakkohoitoon hamstraamisensa takia, mutta takapihalla asustavat poika ja miniä ovat liian laiskoja auttaakseen kaoottisen talon raivauksessa. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (41')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (S)
Turku. Joonas ja Juhani lopettavat käsistä karanneet nuorten kotibileet, setvivät rautatieasemalla tapahtunutta murron yritystä ja joutuvat vauhdikkaaseen takaa-ajoon. Yön aikana lähes kaikki yrittävät vedättää poliiseja, mutta kaksikkoa ei niin vaan huijata. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
19.30
Poliisit (7)
Vantaa. Jarkko ja Petri selvittävät tapausta, jossa joukkio on murtautunut kerrostalon kellariin ja kiivennyt ränniä pitkin asuntoon. Keikalla tarvitaan myös Severin tarkkaa nenää. Partio joutuu lopettamaan hirven ja juoksemaan kiinni joukkotappelun osallisia. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
20.00
Tervetuloa kotiin
Aina avulias Vantaalla asuva Ahis tarttuu muiden projekteihin, mutta yrityksen pyörityksen takia oman kodin laittamiseen ei ole ollut aikaa. Ystäväjoukon mielestä nyt on korkea aika kohentaa kissapentujen merkkaamaa kaksiota. 1. tuotantokausi. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Onnettomuus. Hotelli Chesterin alamäki alkoi, kun sen omistaja joutui onnettomuuteen. Omistajapariskunta menetti kotinsa ja on yrittänyt pitää syöksykierteessä olevaa hotellia pystyssä. Yhteys ulkomaailmaankin on katkennut vaikeuksien keskellä. Vaikeudet koskettavat Gordonia, ja hän panee kuntoon paljon muutakin kuin hotellin. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
22.00
Toimintatorstai: Street Kings (16)
(Street Kings/USA 2008). Keanu Reeves on toimintatrillerin pääosassa oikeuden omiin käsiinsä ottanut poliisi Tom Ludlow, joka astuu kriittisen askeleen lain väärälle puolelle teurastaessaan neljä korealaista ja päätyy kapteeni Biggsin (Hugh "House" Laurie) sisäiseen tutkintaan. Tilanne muuttuu entistä haastavammaksi, kun Tomin entinen työpari (Terry Crews) saa surmansa väkivaltaisesti. Ohjaaja David Ayer muistetaan myös toimintamenestysten Training Day ja S.W.A.T. käsikirjoittajana. Elokuvaa on ollut kirjoittamassa myös dekkarilegenda James Ellroy (L.A. Confidential, Musta Dahlia). Pääosissa: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Terry Crews, Chris Evans, Martha Higareda. Ohjaus: David Ayer. (104')
00.10
Under the Dome (12)
Olosuhteiden pakosta. Barbie ja Angie päättävät pelastaa Julian sairaalasta. Big Jim saa tietää salaperäisestä munasta ja ryhtyy toimenpiteisiin sen löytämiseksi. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40')
01.10
Under the Dome (12)
Esirippu laskeutuu. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Toinen tuotantokausi alkaa 10. syyskuuta, ja sitä ennen kerrataan ensimmäisen kauden tapahtumat erikoisjaksossa 8. syyskuuta. Monarkkiperhosen kuoriutuessa kupu pimenee, ja Angie, Joe, Norrie ja Julia saavat kuulla suuren salaisuuden. Big Jim valmistelee Barbien kuolemantuomiota sekasortoisessa tilanteessa. Amerikkalainen draamasarja. (38')
02.10
Frasier (S)
Jouluinen painajainen. Frasier järjestää suuren joulujuhlan talonsa asukkaille. Daphne on hämmentynyt saatuaan kuulla Nilesin tunteista. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (20')
02.40
Poliisit (7)
Vantaa. Jarkko ja Petri selvittävät tapausta, jossa joukkio on murtautunut kerrostalon kellariin ja kiivennyt ränniä pitkin asuntoon. Keikalla tarvitaan myös Severin tarkkaa nenää. Partio joutuu lopettamaan hirven ja juoksemaan kiinni joukkotappelun osallisia. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
03.10
Dr. Phil (12)
Teinin seksiaddiktio. Dr. Philin vieraaksi on saapunut 18-vuotias Devon, jota uhkaa syyte alaikäiseen sekaantumisesta. Paljastuvatko syyt Devonin holtittomaan irstailuun? Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
04.05
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.00
Ostosruutu
09.30
Ostosruutu
10.00
Ostosruutu
10.30
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.00
Maistuvimmat liikeideat
Keksiä keliaakikoille. Victorious Bakingin allergikoille sopivat leivonnaiset kohtaavat Doigs of Troonin perinnehillot. 1. tuotantokausi. (44')
11.50
Krokotiilimies
Kaupunkikrokotiilit. Steve Irwin on Meksikossa auttamassa paikallisia viranomaisia kaupunkialueilla asuvien krokotiilien kanssa. Samalla hän tutustuu paikalliseen luontoon ja eläinlajeihin. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
12.45
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kanaa ja hevosenmaitoa. Gordon tarjoilee vesikrassikeittoa ja kananrintaa ja ottaa jälkiruokakisassa yhteen palomiesten kanssa. Giles pääsee lypsypuuhiin. Vierailijana Jonathan Ross. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
13.45
Henkka & Niki vs. Amerikka
Amishien vaatteissa. Henkka & Niki opettelevat, kuinka valmistaa Amishien perinneruokaa ja tutustuvat paikalliseen maanviljelykseen. Mikä on oikea resepti korjaamaan voiton yhteisössä vailla sähköä? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (23')
14.15
Jyrki Sukulan makujen maa
Jyrki kokkailee hernesosekeittoa ja risotto primaveraa. Tutustumme myös kotimaisten kasvisten kasvatukseen Särkisalossa. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14.45
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kylän ainoa ravintola. Oxien pikkukylässä on vain yksi ravintola, mutta sielläkään ei käy juuri kukaan. Ravintolan maine on huono, ja henkilökunnan välit ovat kireät. Alex muokkaa ravintolan ruokalistaa ja antaa jokaiselle henkilökunnassa selvän roolin. Hän yrittää myös saada paikalliset palaamaan ravintolaan toritempauksella. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
15.40
Huijarirakentajat
Tuomiopäivä. Dom ja Melinda palaavat pohjoislontoolaiseen Harrow'hun kyselemään pari vuotta aiemmin sarjassa esiintyneiden Greenien kuulumisia. Dom saa selville, ettei huijarirakentaja John Guerin ole ottanut onkeensa. Nyt verkko huijarin ympärillä on kuitenkin käynyt liian kireäksi. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
16.35
LA Ink
Katin uusi kämppis. Ariannan ensimmäinen työpäivä Wonderlandissa jännittää kaikkia. Katin vaatemalliston lanseeraus lähenee, ja häämekollekin pitäisi saada suunnittelijat. Stephen Baldwin käy Jeffin tatuoitavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17.30
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Wellingtonin pihvi. Gordon tarjoaa kampasimpukoita ja Wellingtonin pihviä ja saa jälkiruokakisassa vastaansa Sillä siisti -sarjan naiset Kimin ja Aggien. Jaksossa vierailevat Richard Wilson, Nancy Dell?Olio ja Hugh Fearnley-Whittingstall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (46')
18.30
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Asenneremontti. Sarja päättyy. Sataman kupeessa sijaitseva Karaveller Trelleborgissa tarjoaa lähinnä pizzaa ja pakastettua kalaa. Asiakkaita ei juuri ole, ja perheyritys on vaarassa kaatua. Pahin ongelma on kuitenkin kokki, jonka asenteessa on paljon parantamista. Alexander yrittää ratkoa tilanteen. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
19.30
Panttilainaamo
Kuninkaan kirja. Panttilainaamoon tuodaan Edvard VIII:n ja Wallis Simpsonin signeeraamat muistelmateokset, joista myyjä haluaisi 5 000 dollaria. Rick ottaa riskin ostaessaan vanhanaikaisen autontestauslaitteen, mikä antaa Coreylle aiheen irviä isäänsä. Chum hieroo kauppoja leluautoista. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20.00
Talent USA
Uusia ja tuttuja kasvoja. Koe-esiintymiset jatkuvat San Antoniossa ja New Orleansissa. Luvassa on muun muassa ooppera- ja poplaulajia, miekannielija ja kahlekuningatar sekä myös edelliskaudelta tuttuja kasvoja. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (84')
21.50
Roast - James Franco (12)
Roast - James Franco. Huippusuosittu näyttelijä ja monella muullakin alalla kunnostautunut James Franco joutuu kovan paikan eteen, kun liuta hänen koomikkokavereitaan kokoontuu "roastaamaan" eli solvaamaan häntä pilke silmäkulmassa mutta sanojaan säästelemättä. Mukana ovat muun muassa Jonah Hill, Sarah Silverman, Bill Hader ja Andy Samberg. Illan seremoniamestarina toimii Seth Rogen. Amerikkalainen pisteohjelma. (71')
23.20
Rekkakuskit jäällä
Verta Daltonilla. Alex osuu kolaripaikalle ja joutuu huolehtimaan loukkaantuneista. Lisan keskittyminen herpaantuu liukkaalla tiellä. Väsynyt Ray kokee kauhunhetkiä, kun hänen terveytensä alkaa reistailla keskellä Daltonia. Greg jää kiinni ylinopeudesta, ja hänen työpaikkansa on vaarassa. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')
00.20
Australian rajalla
Satunnainen lomailija. Flirttaileva nainen herättää tullimiehen epäilykset. Postipaketista paljastuu jotain haisevaa. Himolomailija joutuu maahantulovirkailijan tenttiin. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (23')
00.50
Eriskummalliset rikokset (7)
Valepukuja ja viheltelyä. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu eri nimillä ajokokeita suorittava valepukujen mestari ja viheltelyllä naapureitaan kiusaava mies. Englantilainen sarja. (27')
01.25
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Paholaismekaanikon paluu. Dannyn autopajaan astelee Elviran eli pimeyden valtiattaren leffaroolistaan tunnettu Cassandra Peterson, jonka autoprojekti saa koko porukan innostumaan. Lisäksi entisöidään 1970-luvun avolava, jonka myynti ei sujukaan suunnitelmien mukaan. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
01.55
Rantavahdit (7)
Mustan pilven kirous. Kobi palaa töihin niskansa murtumisen jälkeen. Töitä riittääkin pelastusten, murtumien ja haavojen muodossa. Kollegat uskovat Mousen tuovan rannalle huonoa onnea ja kutsuvat tätä sen vuoksi Mustaksi pilveksi. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22')
02.25
LA Ink
Katin uusi kämppis. Ariannan ensimmäinen työpäivä Wonderlandissa jännittää kaikkia. Katin vaatemalliston lanseeraus lähenee, ja häämekollekin pitäisi saada suunnittelijat. Stephen Baldwin käy Jeffin tatuoitavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03.20
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Mikä se budjetti olikaan?. Hääpuvun valitseminen voi olla vaikeaa, jos sulhanen on saita ja morsiamen maku kallis. Ongelmia voivat aiheuttaa myös morsiamen oma päättämättömyys ja makutuomariston häiriköt. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Umpikujassa. 30-vuotias Lasia tuntee olevansa umpikujassa. Hän asuu ilmaiseksi isovanhempiensa talossa ja työskentelee matkatoimistovirkailijana, mutta on silti onnistunut kerryttämään shoppailullaan muhkeat velat. Hänen on otettava itseään niskasta kiinni ja alettava elää aikuisten elämää. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10.00
Emilyn sisustussalaisuudet
Kalifornia kohtaa Espanjan. Lauren ja Andre viihtyisivät espanjalaistyylisessä talossaan, jos olohuone ei olisi pelkkä kokoelma sekalaisia kalusteita. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10.30
Eden
Parveke. Anna haluaa yllättää uuteen kerrostaloasuntoon muuttavan äitinsä, ja kutsuu Minnan ja Tommyn mukaan tekemään yllätystä. Parvekkeesta on tarkoitus tehdä kutsuvan kukkiva pikkupuutarha, jonka suojiin mahtuvat sekä rakkaat tavarat että ihmiset. Tommy kunnostaa uuteen käyttöön muutamia äidin vanhoja huonekaluja. Minna suunnittelee uudelle parvekkeelle kätevän seinäpuutarhan. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (21')
11.00
Olgan kotona
Lantaa!. Olga ja pikkutytöt tekevät kesäpastaa ja itse tehtyä lakujäätelöä. Kimmo Vehviläinen ja Johanna Ullakko ylittävät itsensä lannanluontihommissa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
11.30
Leila leipoo
Puutarhan parhaimmistoa. Leila järjestää pihajuhlat ja käyttää leivonnassa puutarhansa antimia. Leipuri David leipoo korvapuusteja hapantaikinaan. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
12.00
Vanessa ja pikkuväki
Pikkuväen aiheena tänään haastavasti käyttäytyvät lapset. Lisäksi asiaa vatsataudista. Vieraana psykologi Silve Serenius-Serve. 5. tuotantokausi. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Herkkuja ja gospelia. Opiskelija Therese tarjoaa vierailleen mm. juustopiirakkaa, pekoniin käärittyä härkää ja vanilja-porkkapyreetä sekä vadelma-basilikasorbettia. Viihteestä huolehtii gospelkuoro. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13.00
Huippukokki lähtee maalle
Valkosilmäkuhaa haavikaupalla. Lynn osallistuu Ontariossa valkosilmäkuhan kalastukseen. Hän saa myös maistella yllättävällä tavalla valmistettua valkosilmäkuhaa ja onnistuu saamaan myös tarkoin varjellun coleslaw-salaatin reseptin. Ateriallaan Lynn tarjoaa muun muassa kuhamoussemykyjä ja sienihöystöllä kuorrutettua valkosilmäkuhaa. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.30
Tuhluriprinsessat
Bailaava baarimikko. 27-vuotias Stacey työskentelee baarimikkona ja tuhlaa palkkansa juhlimiseen ja uusiin kenkiin. Hän on onnistunut kerryttämään niin suuret velat, että hänen täytyi muuttaa takaisin vanhempiensa luo. Äiti on kyllästynyt tanssimaan Staceyn pillin mukaan ja haluaa laittaa tyttärensä törsäämisen kuriin. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äitejä ja lohikäärmeitä. Hääpukukonsulttien neuvottelutaitoja tarvitaan, kun morsiamella ja tämän äidillä on täysin erilaiset käsitykset siitä, millainen puvun pitää olla ja paljonko se saa maksaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Kotikokkien taistelu
Ilta ranskalaisittain. Ankaraa kritiikkiä muille kilpailijoille antaneet Peter ja Gary avaavat pop up -ravintolansa luottavaisin mielin. Onko kehuskelu ollut aiheellista, vai saako parivaljakko maistaa katkeruuden karvasta kalkkia? 3. tuotantokausi.
15.30
Olet mitä syöt
Siiderisieppo. Irene Shingfield on 35-vuotias nainen, joka syöpöttelee ja juopottelee tuplasti enemmän kuin keskivertomies. Irenen ystävä Debs on huolissaan naisen terveydestä ja ilmiantaa hänet ravintoterapeutti Gillian McKeithille. Saako Gillian kitkettyä Irenen sairaalloisen viehtymyksen croissanteihin ja siideriin? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (23')
16.00
Neljät häät Amerikassa
Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
17.00
Huippumalli haussa
Videodiivat. Tällä kertaa testataan tyttöjen luovuutta ja heittäytymiskykyä. Musiikkivideolla pelkät poseeraustaidot eivät riitä. Vierailevana tuomarina on rap-artisti Game. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')
18.00
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Piia on 35-vuotias sairaanhoitaja Valkeakoskelta. Kilpirauhasen toimintaongelmista kärsivän Piian paino on tällä hetkellä lähemmäs 104 kiloa ja se on kertynyt hitaasti vuosien saatossa. Piia on yrittänyt pudottaa painoaan Jutan opeilla jo aiemminkin, ja hän oli mukana myös sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Piian laihdutusmatkaa hidastavat voimakkaat itsetunto-ongelmat sekä taipumus masentuneisuuteen. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
21.00
Sinkkuelämää (7)
Kausi 5, jakso 67. Viides tuotantokausi alkaa. Miranda on väsynyt lapsenhoidosta, ja Samantha vihoittelee Richardille. Carrie toteaa, että New York on hänen suuri rakkautensa. Vierailijana Greyn anatomia -sarjan Chandra Wilson. Amerikkalainen komediasarja. (28')
21.35
Sinkkuelämää (S)
Kausi 5, jakso 68. Steve haluaa pojalleen katolisen kasteen, mutta Miranda vastustaa ajatusta. Samantha miettii, voiko hän antaa Richardille anteeksi. Carrie tuskailee kolumninsa kanssa. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (28')
22.15
Beverly Hillsin lastenhoitajat (S)
Suupaltit. Puhelias Lucy uuvuttaa uuden työnantajansa jutuillaan. Amber juoruaa Kristinistä. Justin etsii työpaikkaa, jossa ei tarvitse hoitaa vauvoja. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (42')
23.15
Seurapiirisäpinää Teksasissa (S)
Kinastelevat kaunottaret. Whitney ja Kalyn ovat molemmat iskeneet silmänsä Leslien poikaan, eikä kissatappelulta vältytä. Muotinäytöstä järjestävä Connie suuttuu Leslieen, kun tämä jatkuvasti tyrkyttää neuvojaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
00.15
Asiaa seksistä (S)
Vetovoiman lait. Koulukiertueen tämänkertaisia aiheita ovat ihastumisen fyysiset oireet ja kiihottuminen. Opintoretkellä puolestaan perehdytään eri ehkäisyvälineiden ominaisuuksiin. Vanhempia valistetaan tällä kertaa Britanniassa huolestuttavasti leviävästä seksiviesti-ilmiöstä. 5. tuotantokausi. (42')
01.15
Ruotsin plastiikkakirurgit
Syöpäepäilys. Lulu Carter käy vielä jälkikäynnillä sairaalassa. 9-vuotias Vilma haluaa eroon hörökorvistaan, ja Christinalle tehdään rintojen kohotus. Ulfin isä käy vastaanotolla nenän ihomuutoksen takia. Meral puolestaan piipahtaa Jonasin vastaanotolla, ja kirurgi Janne asettuu itse potilaan rooliin. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
02.15
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
03.20
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
04.15
Ennustaja-TV