Kilpailut | Livtv.fi

liv

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.30
Onnenarpa
09.00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 2/26. Baseball-unelmia, osa 2. Baseball-lupaus Tyn ja kolmen lapsen äidin Charitan muodonmuutosurakka jatkuu. Charitalla on vaikeuksia noudattaa kuntokuuriaan arjen pyörteissä, ja Ty kamppailee motivaatio-ongelmien kanssa. Vain toinen heistä päättää suorittaa haasteen loppuun saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
10.00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 6/18. Naposteltavaa illanistujaisiin. Kylmä kesäkurpitsa-, avocado- ja jugurttikeitto, parmesaanipiparit, grissinit ja Amaretto-keksit. Kotimainen ruokaohjelma. (21')
10.30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 20/20. Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenterveyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. Kotimainen lifestyleohjelma.
11.00
Juhlasuunnittelijat
Kausi 1. Jakso 14/15. Helsinkiläinen Flow Catering järjestää kekkereitä niin yritysten kuin yksityistenkin tarpeisiin. Juhlasuunnittelijat seuraa Flow:n henkilökunnan hektistä arkea ja juhlien suunnittelua pöytäliinojen valinnasta juhlien viime minuuteille asti. Ohjelma tarjoaa vinkkejä katsojille niin somistuksen, kattausten, tarjottavien kuin ohjelmankin valintaan. Kotimainen lifestyleohjelma.
11.30
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 3/13. Nörttityttöjen kimppakämppä. Shannon ja Erin ovat kyllästyneet opiskelija-asuntoihin ja haluavat löytää kimppakämpän, johon voisivat asettua aloilleen. Asunnossa pitäisi olla rauhallista työskentelytilaa väitöskirjan kirjoittamista varten, toimiva keittiö ja suuret vaatekomerot. Amerikkalainen lifestylesarja.
12.00
Yhteinen taloprojekti
Kausi 4. Jakso 3/13. Metallia makuuhuoneeseen. Kate ja Matt siirtyvät makuuhuoneen kimppuun, mutta tiukan budjetin vuoksi Matt joutuu tinkimään toiveistaan. (21')
12.30
Hulluna leivontaan
Kausi 1. Jakso 7/10. Ranskalaiset herkut. Eric tekee Devonin edustalla olevan Burghsaaren Mardi Gras -juhliin Miranda Carmen -tyylisen juhlakakun. Nopeana reseptinä on suklainen versio ranskalaisesta klassikosta: mille feuille karhunvatukoilla ja suklaavaahdolla. Kakkukerho tekee Ericille päärynätortun. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
13.00
Rullaavat tytöt (7)
Kausi 1. Jakso 7/14. Näin siitä selvitään. Chelsie on liittynyt Autin tanssiryhmään, mutta entisen elämän kaipuu tekee vielä kipeää. Angela yrittää käynnistää mallin uransa uudelleen. (25')
13.30
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 13/20. Taistelu Britanniasta. Cesar jatkaa matkaansa Ison-Britannian halki. Hän auttaa Kimbaa, joka pelkää omistajiensa puolesta, sekä Ellieä, joka pelkää kovia ääniä. Lopuksi hän tapaa Jackin, joka karkailee ja välttelee hihnaa. (48')
14.35
Unelmamökki
Kausi 1. Jakso 1/12. Sisustusarkkitehti Hanni Koroma tutustuu tonttiin ensimmäistä kertaa. Kotimainen lifestyleohjelma.
15.05
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 2/26. Baseball-unelmia, osa 2. Baseball-lupaus Tyn ja kolmen lapsen äidin Charitan muodonmuutosurakka jatkuu. Charitalla on vaikeuksia noudattaa kuntokuuriaan arjen pyörteissä, ja Ty kamppailee motivaatio-ongelmien kanssa. Vain toinen heistä päättää suorittaa haasteen loppuun saakka. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
16.00
Unelmien talo
Kausi 2. Jakso 1/10. Tänään juontaja Noora Hautakangas tutustuu perheisiin ja heidän taloprojekteihinsa. Kotimainen sisustusohjelma. (22')
16.30
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 1/13. Hyvästi, Manhattan. Dave ja Andrea haaveilevat asunnosta Manhattanilla, mutta rahat eivät tahdo riittää. Pienen matkan päästä, Brooklynistä, löytyy kuitenkin hyviä vaihtoehtoja, jos vain pariskunta on valmis muuttamaan sinne. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
17.00
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 6/8. Puku ratkaisee. Rento hipsteri Cody joutuu kovaan paikkaan, kun hän yrittää löytää vaativalle morsiamelleen täydellisen hääpuvun, jota ilman tämä ei suostu sanomaan tahdon. Ongelma on, ettei morsian tiedä itsekään, mitä hän haluaa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
18.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 4. Jakso 7/10. Maija on myyntiedustaja, jonka epäsäännöllinen työ on haaste säännölliselle syömiselle. Maija lihoo, kun elämässä on kaikki hyvin, ja nykyinen onnellinen parisuhde onkin tehnyt hallaa painonhallinnalle. 25 kilon ylipaino ahdistaa, ja lääkärikin on jo useamman kerran kehottanut Maijaa painonpudotukseen. Kotimainen ohjelma. (42')
19.00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 10/31. Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja.
20.00
Seurapiirisäpinää Teksasissa (S)
Kausi 2. Jakso 6/12. Miljonäärin metsästys. Leslie ja Connie käyvät tuplatreffeillä tapaamassa varakkaita miehiä. Pam ja Bonnie järjestävät tahoillaan kirjatilaisuudet uusien kirjojensa kunniaksi. Bonnie syyttää Pamia nettikiusaamisesta. Amerikkalainen realitysarja. (43')
20.57
Keno
21.00
Kumman kaa (S)
Kausi 2. Jakso 3/10. Perjantaipullo. Anne ja Ellu ideoivat keräyksen koulun yhteishengen nostattamiseksi. Innostuksen herättämiseksi Anne käy opettajainhuoneessa juttelemassa mukavia. Ellu on todella huolissaan poikaystävästään, jolle on voinut sattua jotain karmeaa. Kotimainen komediasarja. (23')
21.30
Kumman kaa (S)
Kausi 2. Jakso 4/10. Lavatanssit. Anne löytää chatista muusikon. Vesa saa lainata autoaan jotta Anne ja Ellu pääsevät maaseudulle yllättämään uuden tuttavuuden pittoreskeissa lavatansseissa. Keikan jälkeen tapahtuu suuri kohtaaminen jännittävän nimimerkin kanssa. Kotimainen komediasarja. (23')
22.00
Äitien sota
Kausi 1. Jakso 4/10. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kasvattaa lasta. Petra on tiukista tiukin kasvattaja. Anniinan perheessä hommat laitetaan tasan puoliksi miehen kanssa. Anni uskoo lapsen kuuntelemiseen ja keskustelevaan kasvatukseen. Kotimainen ohjelma. (40')
23.00
Kieroilevat kaunottaret (S)
Kausi 1. Jakso 4/9. Ilman lastenhoitajaa. Emily on pulassa, kun lastenhoitaja lähtee matkalle, vanhemmat ovat tulossa kylään ja Amzie pitäisi saada nukkumaan omaa sänkyynsä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
00.00
Älyttömät äidit
Kausi 1. Jakso 3/3. Pelleilijä ja bilettäjä. Yksinhuoltajaäiti käyttäytyy huomiota herättävän lapsellisesti ja epäsovinnaisesti. Toisessa perheessä äiti julistaa olevansa bileäiti, jolla on oikeus pitää hauskaa. Molempien perheiden lapset toivovat, että äiti ryhdistäytyisi tärkeässä tilaisuudessa. Amerikkalainen realitysarja. (40')
00.55
Tulossa: Napamiehet (12)
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
01.00
Asiaa seksistä (S)
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42')
01.55
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 21. Rouva pitkäsääri. Gokin autettavana on 178-senttinen Ruth, joka vihaa pituuttaan. Vaikka hän on aina saanut kehuja ulkonäöstään, hän itse ajattelee näyttävänsä mieheltä. Gok saa panna kaikki taitonsa peliin, kun Ruthin elämässä yllättäen tapahtuva mullistus uhkaa kaataa koko projektin. Englantilainen sarja.
02.50
Käenpesä (S)
Kausi 2. Jakso 15/20. Hyvinkin kypsät aikuiset kohdistavat liikaa tunteita posliinikissaan. Vähemmän kypsät pohtivat saako Peten isä mennä naimisiin. Kotimainen draama. (43')
03.45
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit (S)
Kausi 2. Jakso 18/21. Suskin yllätystoimitus. SARJA PALAA RUUTUUN. Suskia surettaa, koska flamingot palaavat pian ja Tirppu lähtee niiden mukaan. Niinpä Suski ei halua kertoa kenellekään, että Tirppu on oppinut lentämään. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
07.25
Disney esittää: Stitch! (S)
Kausi 3. Jakso 2/24. Yuna on päättänyt ystävystyä Jessican kanssa vaikka väkisin. Amerikkalainen animaatiosarja. (21')
07.50
Disney esittää: Aku ja kumppanit (S)
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (8')
08.00
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 6/18. Isän tytöt. Alex ja Justin taikoivat vahingossa Maxista pikkutytön, ja nyt söpö Max on huomion keskipisteenä. Mustasukkainen Alex yrittää keksiä, miten saisi taas isänsä huomion, sillä isän ja tyttären perinteinen lettuaamiainen uhkaa jäädä unholaan. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.30
Eläinten ABC
Kausi 1. Jakso 26/26. Pojat vastaan tytöt. Miten uros- ja naaraseläimet eroavat toisistaan, ja miksi? Mikä eläin on tamandua? Miksi mursut ovat elintärkeitä elinympäristölleen ja muille eläimille? Ihminen ja hevonen ottavat mittaa toisistaan estejuoksussa. Kumpi vie voiton? Amerikkalainen dokumenttisarja. (20')
09.00
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunaisia kukkia. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (5')
09.10
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 30/37. Kania ja seepiaa. Simon ja Meg kohtaavat Steven ja Helenin äkkikuolemahaasteessa. Tuomarit saavat eteensä mm. seepiaa omassa musteessaan, kanimuhennosta ja kirsikka-suklaakakkua.
10.15
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 4/13. Lämpöä loft-kotiin. Andrew?n loft-kodin makuuhuone on kalsea ja epäkäytännöllinen. Uusi sisustus kunnioittaa vanhaa tehdastilaa, mutta on samalla kodikas ja pehmeä. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
10.50
Onnenarpa
11.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.50
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 31/37. Jauhelihaa ja nimikkoannoksia. Joukkueiden on tehtävä vaikutus tuomarien lisäksi pudonneista kilpailijoista koostuvaan raatiin. Ensimmäisen haasteen kaksi heikointa kohtaa heti toisensa pudotuksessa.
15.15
Kellyn sisustussalaisuudet
Oranssin karkotus. Pienen lontoolaiskaksion omistaja rakastaa kirkkaita värejä. Sisustussuunnittelija Kelly Hoppen yrittää käännyttää häntä vaaleisiin sävyihin, jotta asunnosta tulisi suuremman tuntuinen. Inspiraatiota pieneen tilaan haetaan matkailuvaunuista. Amerikkalainen sarja. (42')
16.20
Eläintarhassa tapahtuu
Kausi 11. Jakso 7/10. Uusia alkuja. Jana-saukko saa lopultakin kauan toivottuja poikasia. Richard vierailee uhanalaisten lintujen suojelualueella. Christine järjestää kasvattamalleen siamangille morsianta. (22')
16.50
Melissa & Joey (S)
Kausi 2. Jakso 15/15. Häät. Joe päättää mennä naimisiin venäläisen tyttöystävänsä kanssa oleskeluluvan vuoksi. Mel ei haluaisi osallistua laittomuuksiin. Amerikkalainen komediasarja. (20')
17.20
Frasier (S)
Kausi 3. Jakso 20/24. Poliisin poika. Frasier haikailee kauniin naispoliisin perään ja pyytää isältään apua. Roz järjestää Frasierille kaikkien aikojen syntymäpäiväyllätyksen. Amerikkalainen komediasarja. (21')
17.50
Tuuri
Kausi 3. Jakso 3/8. Monsteriautot rikkovat hetkeksi kesäpäivän rauhan Tuurissa kun Crazy Drivers Stunt Show valtaa kyläkaupan pihan BB-Niko Nousiaisen johdolla. Autoaiheinen on myös Tarjoushaukan seuraava kesäprojekti. Ensi kertaa Tuurissa vieraileva Jarno kokee kummityttönsä kanssa aitoa shoppailuriemua ja Hööpakka lähtee elvyttämään luistelutaitojaan jääkiekkokaukaloon. Kuinka ruosteessa ovat luistimet ja etenkin Hööpakka? (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18.58
HS-sää
HS-sää (1')
19.00
Hauskat kotivideot
Kausi 25. Jakso 5/11. Tänä iltana digilooraanne ryömivät muun muassa Tshernobylin punkki, Mormoniteatterin Tarzan-sovitus ja sykähdyttävä katkelma dokumenttiohjelmasta 4D: Kun papat villiintyvät. Kotimainen viihdeohjelma. (41')
20.00
The Voice of Finland
Kausi 4. Jakso 13/20. Kaksintaistelu 3. Viimeisessä Kaksintaistelu-jaksossa laulavat Riina Ammesmäki, Diana Drathen, Tom Eklund, Noora Hakala, Sara Hanski, Maria Höglund, Hilja Järvinen, Sara Karvanen, Amanda Kauppinen, Annabella Kilpinen, Miia Kosunen, Kaisa Leskinen, Tina Sandqvist, Kevin Stocks, Björn Suomivuori ja Juha Vennola. Ensi viikolla alkavat Knock out -jaksot, joissa laulajat esittävät pareina omat bravuurikappaleensa. Kotimainen viihdeohjelma. (86')
21.55
Keno
22.00
Elokuva: Passengers (12)
(Passengers/USA-Kanada 2008). Anne Hathaway on trillerin pääosassa terapeutti Claire Summers, joka saa hoidettavakseen joukon pahasta lento-onnettomuudesta selvinneitä matkustajia. Clairen erityisen huomion kiinnittää komea Eric (Patrick Wilson, mm. Young Adult, Watchmen), jonka aseistariisuvan vahva karisma herättää myös terapeutin tunteet. Kun Clairen asiakkaita alkaa kadota mystisesti, hän alkaa epäillä lentoyhtiön salailevan tapauksen yksityiskohtia. Kasvavaan mysteeriin liittyy myös lentoyhtiöpomo Arkin (David Morse). Pääosissa: Anne Hathaway, Patrick Wilson, David Morse, Andre Braugher, Clea DuVall, Dianne Wiest. Ohjaus: Rodrigo Garcia. (89')
23.55
Elokuva: Babylon A.D. (12)
(Babylon A.D./USA-Ranska-Britannia 2008). Vin Diesel (xXx, Fast & Furious -elokuvat) esittää vauhdikkaan toimintaseikkailun pääosassa palkkionmetsästäjää, joka saa tehtäväkseen salaperäisen Auroran (Melanie Thierry) kuljettamisen Siperiassa sijaitsevasti luostarista New Yorkiin. Avustajaksi ilmaantuu sisar Rebeka (Michelle Yeoh, mm. Muumio - lohikäärmeen hauta), jonka kaapu kätkee laskoksiinsa todellisen taistelijan. Matka halki Aasian ja edelleen kohti Yhdysvaltojen itärannikkoa kasvaa huikeaksi kamppailuksi aikaa ja odottamattomia haasteita vastaan. Ohjaaja Mathieu Kassovitz muistetaan mm. menestyksistä Gothika ja Purppuravirrat. Pääosissa: Vin Diesel, Michelle Yeoh, Melanie Thierry, Gerard Depardieu, Charlotte Rampling, Lambert Wilson. Ohjaus: Mathieu Kassovitz. (96')
02.05
Tulossa: Napamiehet (12)
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
02.10
Frasier (S)
Kausi 3. Jakso 20/24. Poliisin poika. Frasier haikailee kauniin naispoliisin perään ja pyytää isältään apua. Roz järjestää Frasierille kaikkien aikojen syntymäpäiväyllätyksen. Amerikkalainen komediasarja. (21')
02.40
Castle (12)
Kausi 4. Jakso 13/23. Ihmisen paras ystävä. Koirakouluttaja murhataan koiranäyttelyn jälkeen. Onko murhan taustalla kiistelty voittajavalinta vai jotain vakavampaa? Castle ja Beckett sopivat koiran yhteishuoltajuudesta. Amerikkalainen etsiväsarja. (41')
03.40
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
06.40
Ostosruutu
07.40
Onnenarpa
09.10
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.10
Jopet-show (S)
Kausi 3. Jakso 6/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
11.40
Ruotsalainen remonttisota
Kausi 1. Jakso 7/8. Lastenhuone. Joukkueiden pitää remontoida talon viimeinen huone eli lastenhuone. Sen lisäksi arvioidaan koko talo, jolloin voittajajoukkue ratkeaa. Tuomaristolla on kuitenkin yllätys. Ruotsalainen realitysarja.
12.35
Leijonan luola UK
Kausi 10. Jakso 11/13. Hillityt hurmaajat. Leijonan luolaan marssii jälleen monenkirjava joukko yrittäjiä, mukanaan mitä erikoisempia tuotteita, kuten autonosista valmistettu grilli ja oluttuoppien kantoteline. Eräs parivaljakko saa kuitenkin leijonat pauloihinsa rauhallisella esittelyllään ja näppärällä keksinnöllään, joka auttaa arkisessa kännykkäongelmassa. Englantilainen sarja. (46')
13.30
LA Ink
Kausi 3. Jakso 24/24. Aika on lopussa. Kat saa tarpeekseen Lizin edesottamuksista. Tilanne Coreyn kanssa kiristyy, kun Corey pitää vapaata ja pohtii tosissaan, haluaako enää palata Katin liikkeeseen. Myös Amy jättää oman työnantajansa pulaan. Amerikkalainen sarja. (43')
14.30
Top Chef
Kausi 3. Jakso 7/18. Top Chef talk show'ssa. Tuomarit ja kokkeja kolmelta ensimmäiseltä Top Chef -kaudelta ovat vieraina talk show'ssa. Jaksossa nähdään poisleikattuja pätkiä ja kuullaan vastauksia fanien lähettämiin kysymyksiin. Amerikkalainen sarja. (43')
15.25
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 30/31. Opettajan unelma osa 1/2. Yh-isä Bernard ohjaa yhteisönsä lapsia opiskelemaan ja harrastamaan kaduilla norkoilun sijaan, vaikka hänen oma talonsa hajoaa käsiin. Hurja remontti toteuttaa hänen unelmansa elinvoimaisesta yhteisöstä. Amerikkalainen realitysarja.
16.20
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 31/31. Opettajan unelma osa 2/2. Bernard on opettaja, joka ohjaa yhteisönsä lapsia kohti parempaa tulevaisuutta, vaikka hänen oma kotinsa murenee hänen ympärillään. Bernard saa uuden kodin ja kirjaston, jossa hän voi jatkaa lasten auttamista. Amerikkalainen realitysarja.
17.15
Talent USA
Kausi 9. Jakso 2/25. Vauhti kiihtyy. Koe-esiintymisten melskeessä komeat stunttitemput saavat yleisön haukkomaan henkeään ja Howie taiotaan lukutaidottomaksi. Nuori laulajalupaus sulattaa etenkin Heidin sydämen. Howardin ja Howien välit lämpenevät selvästi tanssin pyörteissä. Amerikkalainen sarja. (84')
18.55
Tulossa: Napamiehet (12)
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
19.00
Panttilainaamo UK
Kausi 1. Jakso 5/8. Ihmeellinen Harrikka. Big Markin panttilainaamoon tuodaan käsityönä tehty Harley-Davidson, jolla ei kuitenkaan voi ajaa, koska kyseessä on koripunostyö. Ihmetystä herättää myös aidoksi väitetty Charlie Chaplinin kulkuriasu. Englantilainen realitysarja. (44')
20.00
Suomen Tulli
Kausi 2. Jakso 4/12. Lentokentällä on menossa rahaoperaatio, jossa etsitään maasta ulos vietävää, mahdollisesti rikollisin keinoin hankittua pimeää rahaa. Satamassa Lola ja Toni nappaavat kiinni Suomen suurimman subutexin salakuljetustapauksen. Nuijamaalla on normipäivä, Kari ja Teijo keskittyvät raskaaseen liikenteeseen, jossa työmetodina on mieluummin "studentin" opastusta kuin sakko. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (43')
21.00
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23')
21.30
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21')
22.00
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 15/20. Outo tarina. Laosista palaavalla miehellä on outo tarina kerrottavanaan. Uudesta-Seelannista palaavalla miehellä on mukanaan perinteinen kukui-pähkinöistä tehty kaulakoru, ja Melbournen postikeskuksessa tehdään suuri löytö. Australialainen sarja.
22.30
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 16/20. Epäilyttävää rahtia. Melbournessa tutkitaan Vietnamista saapunutta konttia, jonka pitäisi sisältää vain pakastettua kalaa. Kahden malesialaisnuorukaisen maahantulon syy epäilyttää, ja Saudi-Arabiasta saapuvalla perheellä on mukanaan ruokaa, josta he eivät ole ilmoittaneet. Australialainen sarja.
23.00
Täysillä tutkaan (S)
Kausi 8. Jakso 8/13. Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. (21')
23.30
Metsien miehet (7)
Kausi 6. Jakso 8/20. Shelbyn uusi lelu. Shelby pääsee ostamaan hienon siipiratasaluksen tukkikaupoista saamillaan rahoilla. DJ menee kikkailussaan liian pitkälle. Esittelyssä uusi kilpailija, Woodchuckit, joiden tapa kerätä puuta poikkeaa muista täysin. Amerikkalainen sarja. (43')
00.30
JIM D: Muinaiset avaruusoliot (7)
Kausi 4. Jakso 6/20. Mayojen salaliitto. Mayat olivat aikoinaan erittäin edistynyt kansa, etenkin tähtitieteen saralla. Onnistuivatko he itse kehittämään niin edistykselliset taidot, vai saivatko he oppinsa muiden maailmojen olennoilta? Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
01.25
Trigger Happy TV (7)
Kausi 2. Jakso 3/6. Sveitsiläinen turisti kaipaa apua Lontoossa. Dom haastattelee keittiömestari Ken Homia ja yrittää selvittää, millainen on täydellinen wokkipannu. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
01.55
Trigger Happy TV (7)
Kausi 2. Jakso 4/6. Sveitsiläinen turisti esittelee kielitaitoaan lontoolaispariskunnalle. Portobello Roadin tietämillä liikkuu vaarallinen oravajengi. Meteorologi Ian McCaskill pääsee Domin eriskummalliseen haastatteluun. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
02.25
Trigger Happy TV (7)
Kausi 2. Jakso 5/6. Moriskaa tanssiva mies viihdyttää ohikulkijoita. Dom haastattelee Tony Robinsonia ura-asioihin liittyen, mutta Domin niskavamma tuo haastatteluun omat ongelmansa. Englantilainen piilokameraohjelma. (22')
02.55
Trigger Happy TV (7)
Kausi 2. Jakso 6/6. Handsfreehen puhuva mies kailottaa golfkentällä ja häiritsee kanssapelaajia. Postimies pelottelee asukkaita sekopäisellä naapurilla ja alueella riehuvalla paiserutolla. Englantilainen piilokameraohjelma. (21')
03.25
Jopet-show (S)
Kausi 3. Jakso 6/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
03.55
LA Ink
Kausi 3. Jakso 24/24. Aika on lopussa. Kat saa tarpeekseen Lizin edesottamuksista. Tilanne Coreyn kanssa kiristyy, kun Corey pitää vapaata ja pohtii tosissaan, haluaako enää palata Katin liikkeeseen. Myös Amy jättää oman työnantajansa pulaan. Amerikkalainen sarja. (43')
04.45
Ennustaja-TV