Ajankohtaista

Tässä he ovat - Miss Suomi 2014 -finalistit!

Keskiviikko 9.4. klo 13.00

Tämän vuoden Miss Suomi -tittelistä kisaavat seuraavat 10 tyttöä:
 
1. Jasmin Lahtinen, 22, Helsinki

2. Lotta Heikkilä, 21, Tampere

3. Milla Romppanen, 21, Kuopio

4. Bea Toivonen, 21, Jyväskylä

5. Tuulia Paadar, 21, Rovaniemi

6. Emilia Seppänen, 20, Savonlinna

7. Saana Mella, 22, Vantaa

8. Krista Haapalainen, 24, Helsinki

9. Rosanne Parikka, 21, Turku

10. Aino Siekkinen, 19, Espoo

Katsojien ihannetyttö -äänestys aukeaa huomenna torstaina 10.4. Katsojat voivat äänestää omaa suosikkiaan Livin Miss Suomi -sivuilla. Sivuilta löytyy lisätietoja jokaisesta finalistista.  Äänestys päättyy hieman ennen tulosten julkistamista suorassa Miss Suomi 2014 -finaalilähetyksessä 4. toukokuuta.  Äänestys on maksuton, ja äänestää voi vain netissä. Omaa suosikkiaan voi äänestää vain kerran.

Tänä vuonna arvovaltaisessa Miss Suomi 2014 -tuomaristossa istuvat:
Hotellinjohtaja Kai Mattsson, Långvik
Miss Suomi 2008 Satu Tuomisto
Kirjailija Laura Paloheimo
Juontaja Harri Moisio, Radio Rock
Keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck

Tuomariston puheenjohtajana toimii Eino Makunen.

Miss Suomi -viikolla Livillä nähdään jokaisena arkipäivänä erikoisohjelma, jossa tutustutaan kymmeneen missifinalistiin. Nelonen Median kanavilta tutut ihmiset opastavat missejä omien ammattiensa saloihin.

Ma 28.4. klo 21.00 Miss Suomi 2014: Tomi Björckin kokkikoulu
Ti 29.4. klo 21.00 Miss Suomi 2014: Jutan supertreenissä
Ke 30.4. klo 21.00 Miss Suomi 2014: Lotta Hintsan missivinkit
To 1.5. klo 21.00 Miss Suomi 2014: Matkaoppaana Turkissa
Pe 2.5. klo 21.00 Miss Suomi 2014: Missistä radiojuontajaksi

Miss Suomi 2014 -finaalilähetys Livillä 4.5. kello 20.

Kommentoi juttua

Jutta ja puolen vuoden superdieetit - haku on päättynyt!

Maanantai 7.4. klo 10.59

Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmaan saapui ennätysmäärä hakemuksia - reilusti yli 1 500 kappaletta.

Tuotantoyhtiö ottaa yhteyttä potentiaalisiin laihduttajiin huhti-toukokuun aikana.

Mukavaa kevättä kaikille!

 

Kommentoi juttua

Suunnitteletteko häitä? Haluatteko laihtua juhlakuntoon Jutan kanssa?

Torstai 3.4. klo 14.13

Onko suunnitelmissasi mennä naimisiin elo-syyskuussa? Miltä kuulostaisi, jos häitä edeltäisi kolmen kuukauden häädieetti ja kuntokuuri Jutta Gustafsbergin valmennuksessa? Sekä sinulle – että tulevalle puolisollesi. Eikö olisi aika ihanaa astella häävieraiden eteen upeampina kuin koskaan?

Hae nyt mukaan uuteen Jutta ja huikeat häädieetit –ohjelmaan. Hakuaika päättyy huhtikuun 2014 lopussa.

HUOM! Viikottaiset valmennukset tapahtuvat Helsingissä, Lahdessa, Tampereella ja Turussa, joten valitsemme hääparit näiden paikkakuntien lähialueilta.

 

Kommentoi juttua

Liv jatkaa kasvuaan – tänään starttaa jälleen uusi kotimainen laatusarja!

Keskiviikko 2.4. klo 13.03

Nelonen Median Liv-kanavan kevään 2014 ohjelmisto on siivittänyt kanavan huimaan kasvuun. Kohderyhmästään, eli 25-44-vuotiaista naisista, Liv tavoittaa viikoittain noin 70 prosenttia.

Katsojamenestyksiä ovat olleet muun muassa Valheen vangit, Jutta ja puolen vuoden superdieetit sekä Good Wife, ja tänään alkavan kotimaisen Rakkauden FAQ -ohjelman uskotaan tuovan jälleen uusia katsojia Liville.

- Olemme satsanneet vahvasti laadukkaaseen kotimaiseen ohjelmistoon, joka on siivittänyt Livin suosiota. Ohjelmisto on laajentunut Valheen vankien käsikirjoitetusta realitystä nyt alkavaan Rakkauden FAQ -ohjelmaan. Andre Wickström tuo varmasti taas uusia katsojia Liville. Samalla Jutta ja puolen vuoden superdieetit on noussut ilmiöksi myös somessa, ja kiihdyttänyt entisestään kanavan kasvuvauhtia, Livin kanavapäällikkö Ville Toivonen kertoo.

Tänään starttaavassa André Wickstömin luotsaamassa Rakkauden FAQ -ohjelmassa käsitellään rakkauteen ja seksiin liittyviä pulmia paneelissa, jonka vakiojäseninä nähdään Simo Frangén, Satu Silvo, Ismo Leikola, Lorenz Backman, Suvi West, Harri Moisio ja Laura Paloheimo. Asiantuntijoiden näkökulmia kysymyksiin tuovat seksuaaliterapeutit Anna Kolster ja Patricia Thesleff.

Lisäksi Livin keväässä 2014 pyörii suosituista kotimaisista sarjoista muun muassa Eden, Jutta ja puolen vuoden superdieetit, Valheen vangit ja Pelasta perheemme, Supermarjo! Miss Suomi 2014 -finaali ja teemalähetykset nähdään toistamiseen Livillä toukokuussa.

Rakkauden FAQ Livillä tänään kello 21.00. Lue lisää uutuussarjasta ja katso vakiopanelistien haastattelut!

Kommentoi juttua

Odottava äiti, hae mukaan uuteen äitiysohjelmaan!

Keskiviikko 5.3. klo 14.29

Odotatko lasta? Onko laskettu aikasi touko-elokuussa 2014? Hae mukaan Livin uuteen sarjaan Toisenlaiset äidit!

Livin uudessa sarjassa Toisenlaiset äidit seurataan Helsingissä ja lähiseudulla synnyttäviä äitejä sekä heidän ensimmäisiä kuukausiaan vauvan kanssa. Millaisia haasteita ja uusia tilanteita vauvan odotus ja syntymä tuovat tullessaan? Miten arki sujuu yhdessä uuden tulokkaan kanssa? Haemme sarjaan mukaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia äitejä, joilla on tarina kerrottavanaan.
Ohjelman tuottaa Aito Media. Voit kysyä asiasta lisää myös sähköpostilla: aidit@aitomedia.fi. Kerromme mielellämme lisää!

Toisenlaiset äidit nähdään Livillä syksyllä 2014.

Hae rohkeasti mukaan täyttämällä alla oleva lomake!

Kommentoi juttua

nelonen

05.00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
06.00
Ostosruutu
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso (S)
Lupa tilata / Pöytätavat ovat ikuisia. SARJA PALAA RUUTUUN. Erikoisagentti Oso auttaa Anastasiaa tilaamaan ravintolassa ruokaa. Oso opettaa Sakelle pöytätapoja. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (23')
07.25
Disney esittää: Kim Possible (7)
Ron-kerroin. Kun Tohtori Johtaja Globaalista Oikeudesta päättää että Ron on Kimin onnistumisen salaisuus, joutuu Ron tutkimuksen kohteeksi. Mutta Ron joutuukin Johtajan katkeran sukulaisen sieppaamaksi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
07.50
Disney esittää: Aku ja kumppanit (S)
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (6')
08.00
Pound Puppies (S)
Töissä pentupalkalla. SARJA PALAA RUUTUUN. Dolores saa pennun vasta kun osoittaa isälleen olevansa vastuullinen jakamalla lehtiä - mutta vaikuttaa siltä, että hän on surkea siinä! Koirat rientävät hätiin ja hänen huonon menestyksensä salaisuus selviää. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.25
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunainen plasma. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6')
08.30
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Huippukunnossa. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (5')
08.45
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunainen viuhahtaja. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6')
08.55
Kokki reissussa
Meksikon makuja. Gord Martin seikkailee Meksikon makujen maailmassa. Jaksossa muun muassa maistellaan tequilaa, kypsennetään possua maakuopassa ja parannetaan krapulaa tulisella keitolla. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
09.15
Suuri painonpudotus
Isäongelmia. Sallie syö aina ulkona ja on tartuttamassa pahat tapansa poikaansakin. Chadin tyttöystävä uhkaa jättää hänet, koska pelkää Chadin kuolevan ennenaikaisesti. Molemmilla on isästä johtuvia ongelmia. Toinen ei saa ja toinen ei halua isäänsä takaisin. Molemmilla on paljon painoa pudotettavanaan, mutta he tarttuvat silti vaativaan haasteeseen. Amerikkalainen dokumenttisarja.
10.20
Pikakurssi kodinostoon
Neula heinäsuovassa. Antonio ja Ileana kaipaavat omaa rauhaa ja haluavat siksi pois Manhattanilta. Ongelmana on, etteivät he tiedä, minne he haluavat muuttaa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
10.50
Ostosruutu
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Suuri painonpudotus
Lasten vuoksi. Markista tulee pian isä ja hän haluaa tyttärelleen terveen isän. Patty on niin lihava, että liikkuu vain kepin ja skootterin avulla. Suru ja huoli lapsista saa hänet syömään. Onnistuuko Mark urheilutavoitteessaan, vaikka hän jaksaa tuskin kävellä alussa? Pystyykö Patty liikkumaan lastenlastensa kanssa? Amerikkalainen dokumenttisarja.
14.20
Kokki reissussa
Belizen parhaat pidot. Gord Martin tutustuu Belizen ruokakulttuuriin ja pääsee muun muassa maistelemaan iguaania sekä valmistamaan kassavaleipää. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
14.50
Neljät häät Amerikassa
Savuava cocktail. Kateryna pitää häänsä julkisella rannalla, mikä voi aiheuttaa erikoisia tilanteita. Jenny taas hyödyntää perheensä viinitilaa. Kira luottaa calypson voimaan, ja Winnie on tekniikan ihmelapsi. Mikä onkaan häämatkakohteena? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
15.55
Supernanny (S)
Yksinhuoltajaisä. Brian on 29-vuotias neljän lapsen yksinhuoltajaisä. Erityisen vaikeaksi hän kokee suhteensa kolmeen tyttäreensä, joiden kanssa ei oikein osaa tehdä "tyttöjen juttuja". 3. tuotantokausi. (40')
16.55
Deittikamera
Kohtalokas huulipaini. Tässä jaksossa kilpailijattaret tarjoavat hyvin erilaista seuraa: unelmiensa miestä etsivät ujo tanssityttö ja riuska sijaisnäyttelijätär. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
17.25
Suomen kaunein mökki
Suomen kauneimman mökin vuosimallia 2014 etsintä alkaa! Laura Ruohola matkaa halki kesäisen Suomen etsiessään maan kauneinta mökkiä. Mukaan ilmoittautuneiden mökkien joukosta sarjaan valittiin 12 kohdett, joihin Laura tutustuu sarjan kolmessa ensimmäisessä jaksossa. Ensimmäisinä esittelyvuorossa ovat entinen VR:n vahtitupa joka on muuttunut mökiksi Suomusjärvellä, 50-lukua henkivä kesäpaikka Hämeenkyrössä, saaristolaismökki mökki Velkualla sekä lähes sata vuotta sitten Terijoelta Lahden lähelle siirretty huvila. Katselijat voivat äänestää omaa suosikkiaan Nelosen netissä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.25
Frasier (S)
Unien tulkinta. Frasier näkee outoa unta, jossa hän on motellihuoneessa Gil Chestertonin kanssa sana Chesty tatuoituna käteensä. Martin, Niles ja Daphne yrittävät kaikki vuorollaan tulkita mitä uni merkitsee. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Huvila & Huussi
Vappu Pimiän kesämökin puolitiehen jäänyttä pihaa remontoidaan sarjan uuden kauden ensimmäisessä jaksossa. Vapun toivelista Nikolle ja Evalle on pitkä: pihaan toivotaan yksityisyyttä, oleskeluterassia, kesäkeittiötä ja leikkimökkiä! 7. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
Hauskat kotivideot
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Spider-Man 2 (12)
(Spider-Man 2/USA 2004). Ensimmäisestä Spider-Man-elokuvasta tutut tekijät palaavat asialle jatko-osassa, joka kohosi erääksi kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista. Nyt opiskelijasta seittisankariksi muuttunut Peter Parker saa vastaansa tohtori Otto Octaviuksen (Alfred Molina). Nuoren miehen on myös tehtävä kivulias valinta rikosten vastaisen taistelun ja elämänsä suuren rakkauden välillä. Pääosissa: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Willem Dafoe, Rosemary Harris, Donna Murphy. Ohjaus: Sam Raimi. (122')
23.40
Elokuva: Jackass 3.5 (16)
(Jackass 3.5/USA 2011). Vastustamattoman huonolla ja aina takuuvarmalla Jackass-maulla toteutettu elokuva syntyi ryhmän huomatessa, kuinka paljon kuvattua materiaalia oli pakko jättää pois Jackass 3D -elokuvasta. Nyt on siis tarjolla elokuvan sensuroimaton, tuunattu ja rohkeasti terästetty versio, joka tarjoilee täyslaidallisen ennennäkemättömiä temppuja sekä ainutlaatuista materiaalia myös kulissien takaa. Pääosissa: Johnny Knoxville, Ryan Dunn, Bam Margera, Steve-O, Dave England, Jason "Wee Man" Acuna. Ohjaus: Jeff Tremaine. (81')
01.25
Frasier (S)
Unien tulkinta. Frasier näkee outoa unta, jossa hän on motellihuoneessa Gil Chestertonin kanssa sana Chesty tatuoituna käteensä. Martin, Niles ja Daphne yrittävät kaikki vuorollaan tulkita mitä uni merkitsee. Amerikkalainen komediasarja. 4. tuotantokausi. (21')
01.55
Deittikamera
Kohtalokas huulipaini. Tässä jaksossa kilpailijattaret tarjoavat hyvin erilaista seuraa: unelmiensa miestä etsivät ujo tanssityttö ja riuska sijaisnäyttelijätär. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
02.25
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

jim

05.00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
08.45
Ostosruutu
09.15
Ostosruutu
09.45
Ostosruutu
10.15
Ostosruutu
10.45
Ostosruutu
11.15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.45
Krokotiilimies
Kasvukipuja. Steve yrittää saada uhanalaiset kasuaarit lisääntymään vankeudessa, ja Australia Zoo saa kaksi paria sukupuuton partaalla olevia leguaaneja. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.15
Muuttajat
Antin tyylikäs city-yksiö vaihtuu kimppakämppään, jota hän ei ole nähnyt etukäteen. Motoristipastori perheineen aloittaa värikkään muuton kohti Kuopiota. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
12.45
Muuttajat
Motoristipastori perheineen valloittaa Kuopion. Anu aloittaa kivuliaan eromuuton. Kotimainen realityohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
13.10
Huima konttihuutokauppa
Hermot viulunkielinä. Uusi meklari saa Uzin polttamaan päreensä ja ryhtymään kilpalaulantaan ensin Matthew'n ja sitten Jasonin kanssa Shlomin estelyistä huolimatta. Mo ja Ty löytävät kontistaan vanhoja soittimia, jotka he kiikuttavat asiantuntijan arvioitavaksi. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
13.35
Huima konttihuutokauppa
Kuka viimeksi nauraa. Tänään myynnissä on mysteerikontteja, joiden sisällöstä on vaikea päätellä mitään etukäteen. Mo ja Ty ottavat mittaa toisistaan ja selvittävät, kumpi heistä on pomo. Matt kokee kovan kolauksen, mutta Deana puolestaan saa kokea iloisen yllätyksen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
14.00
Maistuvimmat liikeideat
Kastettavaa pöytään. Eteläafrikkalainen perinnekorppu saa vastaansa brittiläisen yh-äidin kakkuainekset. 1. tuotantokausi. (44')
14.55
Britannian paras leipomo
Huikeita hääkakkuja. Kilpailu huipentuu. Leipomoiden viimeisenä haasteena on valmistaa huikea hääkakku hääparin toivomusten mukaisesti. Lopuksi yksi leipomo kruunataan Britannian parhaaksi. Englantilainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
15.50
Leijonan luola Kanada
Geeliä ja kuvioita. Kommunismia Kanadaan paennut siirtolainen esittelee vallankumouksellisen Aquablanket-peiton, kaksi konkurssia tehnyt optikko haluaa yrittää kolmannen kerran ja vyöhön kiinnitettävä käsidesiannostelija saa leijonat raatelemaan toisiaan. Kanadalainen sarja. 1. tuotantokausi.
16.45
The Voice of USA
10 parasta - tuloslähetys. Amerikassa annettujen yleisöäänien perusteella vain kahdeksan kymmenestä laulajasta pääsee jatkoon Voicen seuraavalle kierrokselle. Tulosten lomassa lavalla nähdään muun muassa Shakira ja Usher esiintymässä tiimiensä kanssa. Amerikkalainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (42')
17.40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Mikä ihmeen casalinga?. Växjön Casalinga-ravintolan bravuuri on casalinga, joka on jonkinlainen pizzan ja piirakan välimuoto. Ravintolan omistaja pitää kiinni keksinnöstään, vaikka se ei ole suosittu eikä ravintolalla ole iltaisin asiakkaita. Myös ravintolapäällikkö kaipaa hieman ravistelua, jotta ravintolan konkurssi voidaan estää. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
18.35
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Katajaan kapsahtanut kaksikko ? osa 2. Gordon jatkaa Juniper Hillin ongelmavyyhden purkamista. Hän ehtii jo häipyä hermostuttuaan Robertiin, mutta palaa takaisin pelastaakseen hotellin henkilökunnan. Robertin kumppani Ari aiheuttaa vaikeuksia, paikallisen väen saaminen asiakkaiksi teettää töitä, ja kokillekin pitää opettaa uudet toimintatavat, mutta lopulta Juniper Hill saadaan oikeille raiteille. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (41')
19.30
Kuuluisat kuppilat
St. Paulin grilliherkut. Adam matkaa St. Pauliin, missä hän pääsee maistelemaan aitoa napolilaista pizzaa sekä maankiertäjien grilliruokaa. Tärkeintä on kuitenkin auttaa nuorta Jonia, joka pyrkii päihittämään paholaismaiset purilaiset ja voittamaan rakastettunsa sydämen. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20.00
MasterChef USA
Toinen karsintapäivä. Koittaa toinen karsintapäivä. Essun nappaaminen on tänä vuonna vaikeampaa kuin koskaan ennen. Miten käy toista kertaa kisaan yrittävälle Lucalle? Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21.00
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli saavat eteensä muun muassa Muumi-lautaset ja postimerkkejä. Markku joutuu tiukan paikan eteen vitriinikaapin korjauksen kanssa. Kirsi hieroo kauppoja Kupittaan kaatimista ja Wirkkalan suunnittelemasta astiastosta. Kirsi lähtee opintomatkalle seuraamaan huutokauppaa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
22.00
Amerikan kovimmat keräilijät
Norsu huoneessa. Mike ja Frank ostavat täytetyn norsunpään ja Danielle löytää sille pian kuuluisan ostajaehdokkaan, mutta syntyykö kauppoja sittenkään? Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi.
23.00
Panttilainaamo
Ilmojen halki käy lentäjän tie. Rick käy Chumleen kanssa katsomassa kylmän sodan aikaista neuvostohävittäjää. Uskaltaako kumpikaan lähteä sen kyytiin? Lentokoneen lisäksi tarjolla on muun muassa pesäpalloräpylä ja -maila Babe Ruthin nimikirjoituksilla sekä UV-lamppu 40-luvulta. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
23.25
Panttilainaamo
Ostaja varokoon. Rick ihastuu sisällissodan veteraanien vanhaan paraatikanuunaan, mutta ennen kaupantekoa hänen on varmistettava, että kanuunan voi ostaa laillisesti. Coreylle tuodaan vanha ja rähjääntynyt mandoliini, joka yllättäen paljastuu arvosoittimeksi. Suoraselkäisen presidentin signeeratun kuvan aitoutta arvioidaan puolestaan musteen värin ja nimikirjoituksen yksityiskohtien perusteella. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
23.55
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Steve McQueenin jalanjäljillä. Dannyn tuunausporukka kunnostaa Mustangin romusta kuuluisan elokuva-auton jäljennöstä. Lisäksi pajaan ilmestyy asiakas, joka haluaa maalauttaa tatuointinsa moottoripyörään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
00.25
Splash! USA
Finaali. Kärkikolmikko ottaa nyt mittaa toisistaan. Mestaruus ratkeaa tässä jaksossa, joten volttien määrä kasvaa. Lääkintämiehetkin joutuvat töihin. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (42')
01.20
South Park (7)
Vanhuus ei tule yksin. Stan täyttää kymmenen vuotta, ja nuorisomusiikki alkaa kuulostaa hänestä täydeltä sonnalta. Lääkärin mukaan Stania vaivaa kyynisyys, johon ei valitettavasti ole parannuskeinoa. Amerikkalainen sarja. 15. tuotantokausi. (22')
01.50
South Park (12)
Hanuripurilaiset. Stanilla diagnosoidaan Aspergerin oireyhtymä, ja hän joutuu hoitolaan, joka ei olekaan aivan sitä miltä näyttää. Cartman ryhtyy pitämään hampurilaiskioskia, jonka tuotteissa on salainen ainesosa. Amerikkalainen sarja. 15. tuotantokausi. (22')
02.20
Rekonstruktio (12)
Kaksoislaukaus. Mies ampui avovaimonsa tammikuussa heidän asunnossaan Leppävaarassa. Puolustus piti vahinkolaukausta mahdollisena, varsinkin kun mies oli surmailtana noin kahden promillen humalassa. Ohjelmassa rekonstruoidaan tilanne ja selvitetään oliko kyse vahingonlaukauksesta vai tahallisesta surmanlaukauksesta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
02.50
Jopet-show (S)
Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (24')
03.20
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

liv

05.00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
06.30
Ostosruutu
07.00
Ostosruutu
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Täydellistä parempi häämekko. Joskus morsiamet palaavat Kleinfeldille hankkimaan toista häämekkoa. Liza aikoo viettää kahdet eri juhlat, ja ensimmäisten juhlien 17 000 dollarin arvoisen hääpuvun pitää kalveta toisten juhlien puvun rinnalla. Sataa mekkoa sovittanut Leanne taas katuu pilkkahintaan saatua häämekkoaan ja etsii uutta sen tilalle. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 6. tuotantokausi.
09.30
Junior MasterChef
Junior MasterChefin huikea finaali! Kilpailijat joutuvat laittamaan kaiken taitonsa peliin kun pääruuan lisäksi pitää valmistaa toisinto Michelin-tason jälkiruuasta. Tähtivierailijana finaalissa ravintoloitsija Samuli Wirgentius ja viime vuoden Junior MasterChef -voittaja Ida O Mahoney. Jakson lopussa selviää kuka on Suomen Junior MasterChef 2013! 2. tuotantokausi. (41')
10.30
Jaksa paremmin
8/20. Ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja kertoo mitä kannattaa syödä iltapalaksi. Liikuntaosiossa tutustutaan aikuisten telinevoimisteluun. Uniosiossa tavataan yleisurheilija Matilda Bogdanoff. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.00
Heikin lähiruokaa
Elintarvikkeisiin liittyy paljon säädöksiä ja määräyksiä, joista yksi tärkeä asia on toimiva kylmäketju. Jaksossa grillataan erilaisia lihoja, eri tavoin maustettuina. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
11.30
Eden
Tänään kunnostetaan siirtolapuutarhan pieni piha. Pihaan pitäisi saada mahtumaan isäntäparin toivoma vesiaihe. Kotimainen puutarhaohjelma. 9. tuotantokausi. (20')
12.00
Kodikkaasti vuokralla
Boheemi kotitoimisto. Stylistinä ja vaatekauppiaana työskentelevä Jessica etsii asuntoa, jossa voisi hoitaa firman paperiasioita ja ottaa vastaan asiakkaita. Amerikkalainen lifestylesarja. 5. tuotantokausi.
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Hollywood-ilta. Elämäntapavalmentaja Maryann haluaa tarjota illallisellaan sielua hellivää ruokaa kuten tomaatti-chilikeittoa, kalkkunapiirasta ja jäätelöä. Vieraita hän on pyytänyt pukeutumaan Oscar-voittajiksi. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisan tiimiläiset alkavat juonia vauvakutsuja. Teuvo viimeistelee kesken jääneen sisustuksen poikamiesboksissa. Ammattistylistilta saadut ulkonäkökommentit aiheuttavat polemiikkia Kaisan tiimiläisissä. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
14.00
Tyyliä vai ei
Tyylillä uralle nostetta. Valju mammatyyli ja itsetunto-ongelmat ovat estäneet Maggien urakehityksen. Oppiiko hän tyyliremontin avulla rakastamaan itseään, ja lähteekö ura uuteen nousuun? Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15.00
Näin teet ranskalaista ruokaa
Vähällä vaivalla hyvää. Laura Calderin vinkit vain vähän esivalmisteluja vaativiin ruokiin, jotka sopivat laiskottelupäiviin. Basilikalla maustettuja naudanlihasuikaleita, uuniruokien klassikko ratatouille, grillattua artisokkaa ja raikas sitrusjuoma. 3. tuotantokausi. (21')
15.30
Olet mitä syöt
S niin kuin suklaa. Jo Cotton on 35-vuotias kiireinen uranainen. Työkseen hän toimii suklaaherkkujen sisäänostajana, joten Gillian saa eteensä todellisen haasteen, kun Jo pitäisi vieroittaa suklaasta. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (23')
16.00
Sinkkulaiva USA (7)
Pelimiehen elkeitä. Neljä kiireistä naista etsii kumppania risteilyalukselta. Osa miehistä tekee vaikutuksen vilpittömyydellään, mutta yksi kumppaniehdokas osoittautuu varsinaiseksi naistenmieheksi. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (41')
17.00
Suomen kaunein mökki
Suomen kauneimman mökin vuosimallia 2014 etsintä alkaa! Laura Ruohola matkaa halki kesäisen Suomen etsiessään maan kauneinta mökkiä. Mukaan ilmoittautuneiden mökkien joukosta sarjaan valittiin 12 kohdett, joihin Laura tutustuu sarjan kolmessa ensimmäisessä jaksossa. Ensimmäisinä esittelyvuorossa ovat entinen VR:n vahtitupa joka on muuttunut mökiksi Suomusjärvellä, 50-lukua henkivä kesäpaikka Hämeenkyrössä, saaristolaismökki mökki Velkualla sekä lähes sata vuotta sitten Terijoelta Lahden lähelle siirretty huvila. Katselijat voivat äänestää omaa suosikkiaan Nelosen netissä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
18.00
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Pellossa kasvanut. Michelle ja Gary eivät pääse yhteisymmärrykseen tulevan vauvansa uskonnosta. He tarvitsevat ulkopuolisen apua nähdäkseen ongelman uusin silmin. Mina on viimeisillään raskaana, eikä hän tiedä mitään lastenhoidosta. Rosie Pope auttaa Minaa ja tämän miestä Hermania tekemään asunnosta turvallisen kodin pian syntyvälle vauvalle. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (44')
19.00
Supernanny (7)
Rakoileva avioliitto. Naszkiewiczin perhe on hajoamassa, koska äiti ja isä ovat täysin eri mieltä kasvatuskysymyksistä. Äiti hemmottelee kolmivuotiasta poikaansa ja antaa tämän määräillä koko perhettä. Isä taas haluaisi pitää kuria mutta on turhankin kiivas ja käy joskus lapsiin käsiksi. Jo Frost auttaa vanhempia löytämään kurinpidon kultaisen keskitien. 5. tuotantokausi. (39')
20.00
Ruotsin miljonääriäidit
Rakkautta ilmassa. Gunillan asumisolot muuttuvat ja hän käy myös treffeillä. Marialla on käynnissä uusi sisustusprojekti, ja Isabel tutustuu saamiinsa vauvalahjoihin. Lopulta Margaretalta kysytään eräs tärkeä kysymys. Amerikkalainen realitysarja. 5. tuotantokausi.
21.00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Espoolaiset Paasikallio-Karit elävät hektistä lapsiperheen arkea. Ruokapöydässä temppuilu, ja esikoisen nukuttamisruljanssi ovat ajaneet vanhemmat uupumuksen partaalle. Oma aika ja parisuhteen hoitaminen ovat jääneet taka-alalle. Hannan ja Marjon ohella avuksi saapuu lastenpsykiatri Janna Rantala. Kotimainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
22.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 6, jakso 82. Steve haluaisi esitellä uuden tyttöystävänsä, mutta Miranda väistelee. Charlotten ja Harryn häitä vietetään juutalaisin menoin. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27')
22.40
Sinkkuelämää (7)
Kausi 6, jakso 83. Carrie osallistuu kutsuille ja joutuu vasten tahtoaan erkanemaan rakkaista Manolo Blahnikeistaan. Mirandan naapuriin muuttaa komea lääkärismies. Vierailijoina Tatum O'Neal ja Blair Underwood. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27')
23.15
Sinkkkuelämää (12)
Kausi 6, jakso 84. Nuoruuden poikaystävä palaa Carrien elämään. Samantha hakee helpotusta helteeseen vilpillisin keinoin. Stanford ja Anthony ovat taas kerran törmäyskurssilla. Vierailijoina David Duchovny ja Blair Underwood. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27')
23.55
Off the Map (12)
Olen kotona. Vankilassa on puhjennut hepatiittiepidemia, jota lääkärit lähtevät hoitamaan. Ben yrittää saada Ryania ottamaan rauhallisemmin, mutta tämä ei ota varoituksia kuuleviin korviinsa. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (41')
00.50
Scandal (12)
Käärme puutarhassa. Hollis Doyle kääntyy Olivian puoleen, kun hänen tyttärensä kidnapataan. Jake kertoo presidentille myyrän henkilöllisyyden, mutta onko kaikki sitä miltä näyttää? Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
01.55
Gigolot (12)
Tulisilla hiilillä. Bracen naisystävä epäilee olevansa raskaana, ja raskaustestin tulosta jännittävä Brace pohtii, millainen isä hänestä tulisi. Vin puolestaan kaipaa kaukana asuvaa tyttöystäväänsä ja haaveilee yhteisestä elämästä. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
02.15
Supernanny (7)
Rakoileva avioliitto. Naszkiewiczin perhe on hajoamassa, koska äiti ja isä ovat täysin eri mieltä kasvatuskysymyksistä. Äiti hemmottelee kolmivuotiasta poikaansa ja antaa tämän määräillä koko perhettä. Isä taas haluaisi pitää kuria mutta on turhankin kiivas ja käy joskus lapsiin käsiksi. Jo Frost auttaa vanhempia löytämään kurinpidon kultaisen keskitien. 5. tuotantokausi. (39')
03.25
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!